دنیای شیرین آشپزی

آشپزی- قنادی و ....

دنیای شیرین آشپزی

نگین
دنیای شیرین آشپزی آشپزی- قنادی و ....

chiffon cake کیک شیفون



خرداد ۳۰م, ۱۳۹۱

کیک شیفون chiffon cake

 

برای امروزتون کیک شیفون رو در نظر گرفتم. باید بگم که این کیک بافت خوبی داره و در واقع ترکیبی از کیک اسفنجی و کیک کره ای هست.

توی قالب هایی که به همین نام شیفون معروفند تهیه میشه. البته توی قالب دیگه هم درست می شه کرد. اما شکل اصیل اون توی این قالبهاست

در مورد تاریخچه این کیک باید بگم که در سال ۱۹۲۰ توسط یک کالیفرنیایی بنام هنری بیکر ابداع شد و ایشون به مدت ۲۰ سال این کیک رو فقط برای بازیگران هالیوود و رستورانهای مجلل تهیه می کرد و رازش رو فاش نمی کرد.

بعد در سال ۱۹۴۰ رسیپی اون رو به شرکتی بنام gneral mills فروخت و این شرکت هم بعد از ۸ سال دستورش رو توی مجله better home and gardens  پخش کرد.

این کیک انواع مختلفی مثل لیمویی- شکلاتی- پرتقالی و .. داره.

و دستورهای مختلفی ام داره. با ۴ تخم مرغ یا بیشتر و …

و اما دستور امروز

زرده تخم مرغ ۵ عدد

سفیده تخم مرغ ۷ عدد

شکر ۳/۴ پیمانه

بکینگ پودر ۳ ق. چ

نمک ۱ ق.چ

وانیل ۱ ق.چ

آرد ۲ و ۱/۴ پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

آب ۳/۴ پیمانه

کیک های شیفون معمولا پخت طولانی دارند و در رسیپی این کیک مدت پخت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ذکر شده.

اما توی فر من ۵۰ دقیقه ای حاضر شد.

دمای فر ۱۶۵ درجه سانتی گراد باید باشه.

زرده ها رو با همزن برقی بزنید و وانیل و شکر رو ریخته بازم بزنید تا کرم رنگ بشه. بعد هم روغن و ریخته یه دور همزن و نوبت به آب می رسه و باز هم کمی همزن.

آرد و بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید تا هوا دهی بشه.

می تونید از الک های مخصوص که دو یا ۳ لایه اند رد کنید و یا روی کیک الک کنید.

و با ویسک  (همزن دستی) مخلوط کنید

حالا توی یه کاسه خشک و تمییز سفیده هاتون رو که باید اصلا زرده قاطیش نشده باشه بریزید. کاسه و سری همزن باید خشک خشک و تمیز باشند.

یعنی شما نمیتونید همزنی رو که باهاش زرده رو زدید توی سفیده بزنید. یا  ازیه همزن دیگه استفاده کنید یا کاملا خشک و تمییزش کنید بعد و یا اینکه اول سفیده رو بزنید و بعد توی یخچال بگذارید و بعد زرده و …

اما ممکنه آب بندازه و پفش کم بشه. پس تمام نکات رو رعایت کنید تا پف خوبی داشته باشید.

در آخر  به صورت چشمی ۱/۴ از سفیده تون رو که حسابی زدین و شکل خامه شده و از کاسه بر نمی گرده  بردارید و با زرده فولد کنید. یعنی مخلوط کنید به حالتی که پفش نخوابه و آروم و دورانی. بعد هم باقی سفیده رو اضافه کنید و آروم مخلوط کنید.

در آخر توی قالب بریزید. نیازی به چرب کردن نیست. یعنی برای این کیک اصلا نباید چرب کنید.

اما اگر قالبتون کفش جدا می شه مستقیم بریزید توی قالب و بره توی فر یه ربع جلوتر گرم شده ۱۶۵ درجه.

اما اگر مثل من کف قالبتون جدا نمی شه بهتره کفش رو کاغذ روغنی بندازید.

نکته ای که این کیک داره اینه که بعد از خارج کردن از فر برای اینکه پفش کم نشه بهتر آویزونش کنید و برعکس بمونه ۱ ساعتی تا خنک بشه. اگر که قالبتون لبه مخصوص این کار رو نداره مثل من از ۳ تا لیوان یا پیاله کمک بگیرید.

اگرم اینکار رو نکنید چیز خاصی نمیشه فقط کمی از پف کیکتون می خوابه که طبیعیه.

خلاصه بعد از سرد شدن کیک توی قالب دورش رو با چاقو ببرید تا آزاد بشه و بعد تهش رو جدا کنید اگرم کفش جدا نمی شه قالبتون اون کاغذ کمک می کنه تا بیرون بیاد.

اینم از کیک شیفون کلاسیک ما.

 

اینم از برش خوردش من روش کمی از سس گاناش با ترکیبی از خامه و شکلات سفید و کمی از خرده های خود کیک دادم و وسطش کمی از مارمالاد توت فرنگی که قبلا آموزش داده ام رو مالیدم.

همونطور که می بینید بافت خیلی خوبی داره. شیرینیش اندازه بود و طعم خیلی خوبی داره حتی بدون هیچ آیسینگی.

نوش جان

نگین شف


موضوعات مرتبط: انواع کیک

تاريخ : سه شنبه سی ام خرداد 1391 | 21:4 | نویسنده : نگین |

پیراشکی با خمیر آماده


پیراشکی یکی از غذاهای امروزی و شیکه که خیلی مناسب میزهای مهمونیه. و تقریبا همه پسنده.

این پیراشکیها که می بینید خیلی راحت تهیه می شند و شما دردسر درست کردن خمیر و اینکه آیا خوب در می یاد یا نه رو ندارید. البته به زودی بهتون درست کردن یه خمیر چند منظوره و راحت و مطمئن رو آموزش خواهم داد. اما فعلا اینو دست به نقد داشته باشید تا بعد.

برای درست کردن این خمیر از پودر آماده هانی کو  استفاده می کنیم. که به نظر من عالیه و برای پیتزا و پیراشکی و چیزهایی از این دست وقتهایی که وقت یا حوصله درست کردن خویر رو ندارم از این برند استفاده می کنم و می شه گفت نسبت به مارکهای دیگه ازش راضیم.

خمیر رو طبق دستور روی بسته آماده می کنیم و می گذاریم کنار تا ور بیاد.

مواد میانی مون دلخواهه. یعنی مثلا می تونه مایه گوشتی سس ماکارونی باشه یامواد پیتزا یا هرچی که دوست دارید باشه.

خمیر رو با وردنه بازش کنید و با لیوان یا کاتر قالب بزنید و توش مواد بگذارید و لبه هاش رو کمی آب بزنید و بهم بچسبونید. من متاسفانه یادم رفت از مراحل کار عکس بگیرم. ایشالله دفعه بعدی.

اما اگر بلدید که لبه ها رو مثل قطاب پیچ بدید و ببندید و اگر نه با چنگال روش فشار بیارید تا هم نقش بیفته و هم دو لبه بهم بچسبند.

بعد هم توی روغن داغ شناور (حمام روغن) سرخشون کنید.

می تونید توی فر از قلب داغ شده ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه بگذارید. البته زیر و روشون رو با برس روغن یا زرده بزنید.

شاد باشید

نگین


موضوعات مرتبط: انواع غذاهای فست فود ، انواع کتلت وشامی وکوکو و فلافل و... ، انواع غذاهای لذیذ با سینه و فیله مرغ!! ، انواع غذا با گوشت چرخ کرده

تاريخ : پنجشنبه بیست و پنجم خرداد 1391 | 10:57 | نویسنده : نگین |

ژله سه رنگ کج

 

 

دوستان گلم سلام.

اینم یک مدل دیگه ژله خوشگل و آسون واسه شما عزیزانی که درخواست زله داشتید.

خوب همونطور که از شواهد پیداست رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون. گمان می کنم دوستان خوبم با دیدن این عکس متوجه این شده باشند که این ژله چطور تهیه میشه!

اما من براتون یه توضیح کوچولو می دم.

دوست جونها خیلی راحته. کافیه که ۳ رنگ دلخواه ژله درست کنید و جای یه لیوان آب سردش از بستنی وانیلی نرم شده یا شیر استفاده کنید. فقط اگر شیر می ریزید موادتون سرد شه بعد تا شیر نبره.

بعد هم قالب رو به صورت کج می گذاریدش توی یخچال. درست با پارچه ای چیزی فیکسش کنید تا از جاش تکون نخوره. بعد هم رنگ بعدی  و رنگ سوم و حتی چهارم و …

خیلی راحت بود نه؟؟؟

اینم دو رنگ دیگش که سفارش داشتم:

 

شاد باشید

نوش جان

نگین


موضوعات مرتبط: انواع دسرها ، دنیای رنگارنگ ژله ها

تاريخ : سه شنبه بیست و سوم خرداد 1391 | 17:38 | نویسنده : نگین |

همبرگر ناب خانگی

همبرگر ناب خانگی

 

یکی از غذاهای فست فودی مورد علاقه بچه ها و اصولا بزرگترها هم همبرگره!!

پسر من که خیلی دوست داره و من به یاد ندارم از این بسته های آماده همبرگر یا ناگت و … خریده باشم. وقتی میشه به راحتی با هزینه کمتر و سلامت بیشتر و مزه بهتر  توی خونه این چیزها رو تهیه کنید چرا کارخونه ای؟؟؟

من یا ۱ کیلو گوشت چرخ کرده حدود ۲۴ عدد همبرگر خوشمزه تحویلتون می دم که فریز کنید و هر وقت خواستید سرخش کنید و نوش جان کنید.

اگه تنبلی نمی کنید و همتش رو دارید آستینهارو بالا بزنید تا با همدیگه شروع کنیم.

 

گوشت چرخ کرده ۱ کیلو

پیاز  درشت رنده ریز آب گرفته  ۶ عدد

سویا ریز ۴۰۰ گرم

مغز نان باگت ۱ پیمانه

شیر نصف فنجان

فلفل سیاه  ۲ ق.چ

نمک

سیر ۴ حبه دلخواه

فلفل دلمه ای ۱ عدد دلخواه

 

قبل  از شروع به کار باید چند تا نکته رو بگم:

اول اینکه عزیزانی که سویا مصرف نمی کنند باید خدمتشون عرض کنم که بنده هم تا همین پارسال از سویا متنفر بودم و نمی تونستم مصرف کنم. بهم احساس بدی دست میداد و همسرم هم کاملا مخالف بود و می گفت اونهایی که گوشت گیرشون نمی یاد مصرف می کنند و ….

اما به قول عزیزی که میگفت شما بیرون همبرگر نخوردید تا حالا؟؟ کباب کوبیده چطور؟؟؟ یا هزاران غذای دیگه. توی همشون سویا داره و شما با به به و چه چه خوردید و بالاش کلی پول دادید!!! پس چرا خونگیش نه؟؟

تازه اندر فواید سویا هم که طومارها نوشته اند. خلاصه این شد که ما هم یه بار امتحان کردیم و بدمون نیومد. به جناب همسری هم نگفتیم و ایشون هم دو زاریشون نیفتاد.

پس نتیجه اینکه خیلی روی کیفیت همبرگرمون اثر نداشت. البته من فعلا فقط برای همبرگر استفاده کردم. ولی خیلی از دوستان توی تمام غذاهایی که چرخ کرده داره نیمیش رو سویا می ریزند. در آخر اگه بازم دوست نداشتید حذف کنید و جاش از مغز نان باگت بیشتری استفاده کنید.

دوم اینکه سویا رو خیس کنید و بعد مثل ماکارونی آبکشش کنید و حسابی که آبش روفت میکسش کنید.

 

برای درست کردن همبرگرهامون پیازها رو رنده می کنیم و توی یه صافی تمام آب اضافیشو میگیریم. بعد با ادویه ها می ریزیم داخل گوشت و ورزش می دیم.

سویا رو طبق دستور بالا درست میکنیم و میریزیم توی میکسر تا له بشه . اضافه می کنیم و بعد هم شیر رو روی مغز نانها ریخته و نرم که شد شیر اضافی اش را گرفته و موادمون رو اضافه گوشت کررده و حسابی ورز بدید.

اگر دوست داشتید میتونید از یه فلفل دلمه رنده و آب گرفته یا چند حبه سیر رنده شده یا زنجفیل و .. هر ادویه و طعم دهنده ای که می پسندید برای طعم دار کردن همه مواد یا قسمتیش استفاده کنید یا که ساده باشه.

در آخر قدر نارنگی برداشته و توی دست شکل بدید یا از یه نعلبکی برای  یک اندازه شدنشون استفاده کنید و هر کدوم رو لای یه نایلون گذاشته و فریز کنید و در زمان سرخ کردن کمی که یخش باز شد سرخشون کنید.

من موقع ساندویچ درست کردن از یه ورق پنیر تست و کمی قارچ تفت داده و یه حلقه پیاز خام- کاهو- خیار شور- گوجه فرنگی استفاده میکنم و سس مایونز.

جاتون خالی طعمش عالی میشه.


راستی وقتی یه روز زحمت کشیدید و مقدار زیادی از این خوشمزه ها درست کردید و فریز کردید از اون به بعد جزو غذاهای سه سوته و تنبلونه تون قرار می گیره. چون فقط کافیه یخش باز بشه و سرخشون کنید!!! و خیلی حال می ده وقتی خسته ای و از بیرون رسیدی ولی یه شما سریع و خوشمزه داری!!

Posted under انواع غذا با گوشت چرخ کرده, انواع غذاهای سه سوته و تنبلونه!!!, انواع غذاهای مدرن و امروزی, انواع غذاهای نونی,
موضوعات مرتبط: انواع غذاهای فست فود ، غذاهای مدرن و امروزی ، انواع کتلت وشامی وکوکو و فلافل و... ، انواع خوراکها و غذاهای نونی ، انواع غذاهای سریع و تنبلونه!!! ، انواع غذا با گوشت چرخ کرده

تاريخ : سه شنبه بیست و سوم خرداد 1391 | 13:23 | نویسنده : نگین |

باقلوا با خمیر یوفکا

 

سلام دوستان عزیزم


بالاخره امروز فسمت شد که این دستور باقلوا رو براتون بزارم. همونطور که بهتر از من می دونید باقلوا انواع مختلفی داره و کشورهای مختلفی این شیرینی لذیذ رو به سبک های مختلفی درست می کنند. اینم یه مدل باقلواست که با خمیر یوفکا خدمتتون میگم. درست کردنش زیاد سخت نیست و اگه باقلوا دوست باشید از درست کردنش خیلی لذت می برید.
خوب بریم سراغ مواد اولیه مون:
خمیر یوفکا 6 ورق ( ا بسته 500 گرمیه  به قیمت 6 هزار تومان)
مغز گردو یا پسته یا بادام یا میکس اونها روی هم رفته 2 پیمانه نیم کوب شده که کمی زیر دندون بیاد.
کره ذوب کرده 150 گرم
گلاب 3ق.غ
پودر قند نرم  4 ق.غ
پودر هل 2 ق.غ
برای شربت:
آب 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه و نیم
عرق هل یا گلاب 3 ق.غ
شیر عسلی نصف پیمانه

خوب اولین قدم شهدتون رو درست کنید. توی یه شیر جوش تمام موادتون رو بریزید بجز گلاب یا هل که در آخر باید اضافه بشه. روی حرارت ملایم 15 تا 20 دقیقه حاضره. باید وسط کار کفش رو بگیرید و در آخر اسانس رو بریزید و دو تا قل که زد برش دارید و بمونه خنک بشه.

خوب حالا مغزهاتون رو میکس کنید طوری که کمیشم زیر دندون بیاد و کاملا له نشه. من فقط از مغز گردو استفاده کردم. رنگ مواد داخلش تیره تر میشه.
دوست جونها میتونید برای گردو به تنهایی به جای هل از دارچین استفاده کنید و توی شهدش هم از اول کار چوب دارچین بندازید. طعم متفاوتی خواهید داشت. من توی این دستور که عکسهاشو می بینید فقط از گردو استفاده کردم ولی همون گلاب و هل رو ریختم. جاتون خالی عالی بود.
مغزها رو که میکس کردید توی یه کاسه با پودر قند و هل و گلاب مخلوط کنید اگر مواد حالت چسبندگی و خمیری شکل نشد کمی دیگه گلاب بریزید. مواظب باشید زیادم شل تشه.

حالا کره ذوب شده تون رو کنار دستتون با یه قلمو بگذارید و توی پشت یه سینی بزرگ خمیر هاتون رو 3 لایه ازش بردارید و باقیشو سریع ببندید لای نایلون یا دستمال تا خشک نشه. از بس نازکه سریع خشک می شند و کیفیت کار رو پایین مییاره. پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید.

خوب خمیرها خیلی نازک و شکننده هستند. پس بادقت 3 ورق ازش جدا کنید و سعی کنید کنده و پاره نشه. اگرم کمی شد نگرانش نشید و صاف و صوفش کنید. و روی لایه بالایی رو با قلمو یا هرچیزیکه براتون ممکنه با کره ذوب شده حسابی چرب کنید. من با پوست خود کره این کار رو کردم.

بعد هم نیمی از مواد میانی رو بردارید و روی طول خمیر ها با 3 انگشت فاصله مثل شکل زیر بریزید و کمی فشرده کنید . این کباب کوبیده نیست ها!!! مواد میانی مونه!!!

و محکم رولش کنید و بعد با یه چاقوی تیز به فاصله3 سانتی یا کمتر و بیشتر بسته به اندازه نهایی که می خواهید باقلوا ها داشته باشند برش بزنید.

 

این کار رو با دقت انجام بدید و زیاد فشارش ندید که بافتش خراب نشه. بهتر با چاقوی اره ای تیز این کار رو بکنید. بعد یه پیرکس رو یا قالبتون رو با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب توش بچینید و روشون رو بازم کره بمالید.

حالا رول بعدی و تکرار کارهای بالا.
فرتون رو با 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مونده کره های آب شده رو روی تمام باقلوا ها بدید و برای 20 دقیقه بگذارید توی فر.

اگر مثل من می خواهید توی ماکرو فر درستش کنید باید دکمه کانوکشن رو بزنید و 10 دقیقه زمان بدید تا داخل دستگاه گرم بشه. بعد هم روی پایه کوتاه با درجه 200 و مدت 20 دقیقه و دکمه کانوکشن.

در آخر کار اگر به اون رنگ طلایی دلخواه نرسیدید 5 دقیقه از دگمه گریل استفاده کنید.
برای من لازم نشد و حدود 18 دقیقه روشون حسابی طلایی شد.

قدم بعدی چیه؟ اینه که تا باقلواها داغ داغ هستند شهدمون رو که خنک خنک شده می ریزیم روش و از صدای جلز
و ولزش لذت می بریم. البته باید توی دو یا سه مرحله بریزید تا خمیر نشه.

عزیزان کلا باید یا باقلواها سرد و شهد داغ باشه یا برعکس یه اینکه هر دو ولرم باشند. پس به این نکته توجه کنید.
حالا اوج صبر و تحملتون رو نشون بدیدو باقلوا هارو بعد از اینکه کمی سرد شدنند تا فردا صبح یا حداقل اگر مثل من صبرتون کمه تا 4- 5 ساعتی بگذارید توی یخچال تا شربت به خورد باقلواها بره.!!!

از تماشاشون لذت می برید؟ بله این حاصل دسترنج خودتونه و خیلی لذت بخشه.
اگر شیر عسلی ندارید یا طعمش رو نمی پسندید. همون شهد ساده رو با شکر و آب درست کنید و بگذارید تا قوام بیاد. اما باید توش آبلیمو بزنید تا شکرک نزنه. اما با شیر عسلی نیازی به آبلیمو نیست و شکرک هم نمی زنه.
دیگه جونم بگه براتون که یه بسته یوفکا رو که خریدید 6 هزار تومنه. کار باهاش آسونه و برای این مقدار مواد به 6 تا ورقش نیاز داریم. تا زمانی که وکیومش رو باز نکردید میتونید توی کابینت و .. نگهداری کنید. اما باز که شد باقیشو حسابی محکم بسته بندی کنید که هوا نخوره و خشک و خراب نشه و توی فریزر نگهداری کنید. اینم عکسش:

در آینده نزدیک بهتون چند مدل دیگه باقلوا با این خمیر رو یاد میدم و  انواع غذاهای خوشگل و خوشمزه با این خمیر رو که کیف کنید. مثل چی؟ مثل انواع بورک که یه غذای ترکیه ای هست و انواع مختلفی داره. پس منتظر پروژه های بعدی باشید.
خوشحال می شم که هر سوالی داشته باشید در حد توان جواب بدم. و دلم  می خواد هر دوستی از دستورات این سایت استفاده کرد نتیجه رو برای بهتر شدن سایت تون برامون بگه و نظر یادتون نره. نظر ها و حتی انتقاداتتون به من دلگرمی میده  تا با تمام مشغله ها و خستگی ها ساعتها پای کامپیوتر بشینم و براتون رسپی تایپ کنم.
در پناه حق شاد و خوشبخت و باقلوایی باشید.

نوش جان
نگین


موضوعات مرتبط: انواع دسرها ، انواع شیرینی های خشک ، انواع شیرینی تر ، انواع شیرینی تر ، انواع باقلوا ، انواع شیرینی با ماکرو فر

تاريخ : یکشنبه بیست و یکم خرداد 1391 | 18:0 | نویسنده : نگین |

رنگینک




رنگینک یه دسر حلوا مانند قدیمی و سنتی هست که خیلی خوشمزه و مقویه. انواع مختلفی هم داره و به صورت دانه ای یا رولی یا یک تکه و …. تهیه میشه.

اینم یه مدل از انواع رنگینکه که خوش طعم و خوش خوراکه. امیدوارم که شما هم درست کنید و این دسر سنتی رو بپسندید.

 

آرد ۱ لیوان

خرما پوست و هسته گرفته ۱ لیوان

کره یا روغن به میزان لازم

دارچین ۱ق چ

گردو ۱ پیمانه نگینی

 

مثل درست کردن حلوا اول باید آردتون رو به تنهایی توی تابه تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و رنگش هم کمی تغییر کنه. مواظب باشید تا نسوزه و همه جاش رو یکدست هم بزنید و حرارتتون ملایم باشه.

بعد کره یا روغن یا ترکیب هر دو رو کم کم اضافه کنید. مقدارش باید در حدی باشه که مواد منسجم بشه. مثل حلوا بشه.

خرماهاتون رو که پوست و هسته گرفتید رو ته یه ظرف بچنید. می تونید له کنید و بعد ته ظرف پرس کنید. بعد روش گردو های نگینی رو بریزید و کمی دارچین بپاشید و در اخر مایه آرد رو روش بریزید و صاف کنید و تزیین کنید. به همین راحتی.

حالا چند تا نکته بگم براتون

۱- مواظب باشید دستتون نسوزه که حرارت آرد در زمان تفت دادن خیلی بالا می ره

۲- می تونید گردوهاتون رو برای طعم بهتر تست کنید و بعد بریزید توی دسر

۳- می تونید اول یه لایه از مواد خمیری بریزید ته ظرف بعد روش خرما و گردو و بهد باز مایه خمیری بریزید.

۴- همونطور که گفتم می تونید به شکل دانه ای  وقتی سرد شد توی کپسول بگذارید و با یه خرما و گردو تزیینش کنید.

۵- می تونید مواد خمیری رو روی یه فویل چرب باز کنید و خرما و گردو ودارچین رو بریزید روش و رول کنید و بعد برش بزنید.

۶- اگر خرماتون رطب و پوست کلفت نباشه می تونید پوستش رو نکنید.

۷- این دسر رو می شه با مغز های دیگه مثل فندوق یا بادام هم تهیه کرد. اما شکل اصیل اون با گردو تهیه میشه.

۸- این دسر گرمیه و در زمستان خیلی می چسبه. برای بچه ها هم خیلی مقویه.

۹- من چون پسرم گردو  و خرمایی گه زیر دندون بیاد رو خوب نمی تونه بخوره براش خرما رو له له می کنم و گردو رو آسیاب می کنم. به هر طریق ممکن باید این چیزهای مقوی رو به بچه ها داد دیگه. تا نرند سراغ به قول خودش قاقاقی نا مفید!!!

همیشه شاد باشید

نوش جان

نگین



موضوعات مرتبط: انواع دسرها ، انواع دسرهای سنتی

تاريخ : پنجشنبه هجدهم خرداد 1391 | 19:32 | نویسنده : نگین |

کاپ کیک شکلاتی با رویه گاناج

این کاپ کیک هم خیلی ساده درست میشه!! من برای دوستانی که در خواست کیک و شیرینی های ساده تر رو خواسته بودنند که حساسیت کمتری داشته باشند و تهیه شون راحت باشه این کاپ کیک رو و همینطور دستورات دیگری رو توی سایت می گذارم که امیدوارم براشون مفید و کاربردی باشه تا کم کم  و قدم به قدم به دستورات حرفه ای تر هم برسند انشاالله.



خوب برای درست کردن این خوشگل های وسوسه انگیز به مواد زیر احتیاج دارید:

آرد 8 ق.غ

پودر کاکائو 4 ق.غ                                                                       

پودر قهوه ترک 2 ق. س دلخواه                                                                                        

شکر 8 غ.س

بکینگ پودر 1 ق.چ

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 6 ق.غ

شیر 6ق.غ

 

تمام مواد خشک رو  با هم مخلوط کنید و الک کنید تا هوا دهی بشه. بعد تمام مواد دیگرتون رو یعنی تخم مرغ و شیر و روغن رو اضافه کنید و  با هم مخلوط کنید. این کاپ کیک هم از انواع کیک های quick mix هست که خیلی سریع همه مواد با هم مخلوط می شوند و نیازی به هم زن نداره. ولی  با چنگال یا ویسک خوب هم بزنید تا یکدست بشه و گلوله ای نداشته باشه.

حالا قالب مافین یا لیوانهای دسته دار فرانسوی تون رو که توی خونه همه پیدا میشه یا کپسولهای یکبار مصرف مخصوص کاپ کیک هر کدوم رو که دارید بیارید و با روغن مایع چربشون کنید. کف و دیواره. البته کپسولها نیازی به چرب کردن ندارند.

من در عکسی که می بینید از لیوانهای فرانسوی که توش چای می خوریم استفاده کردم.


موادتون رو تا کمتر از نیمه لیوان پر کنید. چون پف می کنه و ممکنه از داخل لیوان سر بره.

بعد داخل فر از 15 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید در طبقه وسط برای مدت 30 دقیقه.

با یه خلال دندون مرکز کیک رو چک کنید اگه تمییز بیرون اومد کیکتون حاضره.

کمی سرد که شد از داخل لیوانها بیرون بیارید  و بگذارید تا کامل خنک بشه.

برای رویه کیک:

خامه صورتی 200 گرم یا 1 بسته

شکلات تخته ای 200 گرم

شکلات رو با چاقو خرد کنید و ساطوری کنید یا رنده و خامه رو روی حرارت مستقیم هم بزنید مدام تا گرم بشه و بعد شکلاتها رو بریزید توش.

  هم بزنید تا موادتون یکدست بشه. کمی که از حرارت افتاد روی کاپ کیک هاتون بدید.

این دستور هم خیلی ساده بود و سریع آماده شد. اینطور نیست؟؟

امیدوارم که این کاپ کیک های خوشگل رو درست کنید و در کنار عزیزانتون اوقات خوبی رو بگذرونید.

نوش جان

نگین


موضوعات مرتبط: انواع دسرها ، انواع کیک

تاريخ : پنجشنبه هجدهم خرداد 1391 | 0:57 | نویسنده : نگین |

کیک شکلاتی قاشقی!!!

خرداد ۱۷م, ۱۳۹۱

کیک شکلاتی قاشقی!!!

در خوشمزگی و سادگی این کیک هیچ شک نکنید. خصوصا اگه مثل من از طرفداران پر و پا قرص شکلات هستید!!!

این کیک رو هم در یک روزی که حسابی دلم شکلات می خواست اختراع کردم. برق رو که زودتر از ما اختراع کردنند و تا ما بریم ثبت کنیم دیر شد!!!! حد اقل چند تا دستور کیک و غذا ثبت کنیم!!!!

اول از همه باید یه کیک شکلاتی ساده تهیه کنید. چه جوری؟ الان بهتون میگم:

آرد ۱۲ قاشق غذا خوری

شکر ۱۲ ق.غ

بکینگ پودر ۱ ق. چ

پودر کاکائو ۴ ق.غ

وانیل ۱٫ق.چ

روغن مایع ۹ ق.غ

شیر یا آب ۹ ق.غ

تخم مرغ ۳ عدد

 

به سادگی تمام مواد خشکتون رو با هم مخلوط کنید. اگر یه بار همشون رو با هم الک کنید که چه بهتر!!!

بعد هم تمام مواد دیگمون رو یعنی تخم مرغ و شیر یا آب و روغن رو ریخته و همه رو با هم با کمک هم زن دستی یا حتی قاشق مخلوط و یکدست می کنیم.( تنبلی رو حال میکنید نه هم زنی نه زرده سفیده جدا کردنی و … حال کنید واسه خودتون با این کیک بی درد سر!!!)

فقط حسابی مخلوط کنید تا توی مایه کیکتون خدایی نکرده یه گلوله آرد یا پودر کاکائو حل نشده پیدا نشه که واستون اوف داره!!!

خوب تا اینجای کار مایه کیک حاظره حالا اگه میخواهید کیکتون از قالب جدا بشه و برای هر مصرفی که دوست دارید آماده باشه باید از قالب چرب و آرد پاشی شده استفاده کنید.

و اگه می خواهید همین کیک قاشقی خودمونو درست کنید یه ظرف پیرکس بردارید و مواد رو توش بریزید.(توی پیرکس که چرب و آرد پاشی نشده کیکتون می چسبه. البته  نیازی هم نیست که جدا بشه در این مدل!!!)

خوب حالا بگذاریدش توی فری که از ۱۵ دقیقه قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گذاشتین تا گرم بشه. طبقه وسط. حدود ۳۰ دقیقه.

۲۵ دقیقه ای که گذشت کیکتون رو وسطش یه خلال دندون فرو کنید اگر تمییز بیرون اومد حاظره!!

حالا تا کیکتون می پزه می ریم سراغ درست کردن رویه کیکتون:

خامه ۲۰۰ گرم یه دونه از این خامه صورتی های صبحانه

شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم

شکلات چیپسی به میزان لازم

شکلات رو خرد کنید با چاقو تا زود تر ذوب بشه. بعد توی یه کاسه روی حرارت غیر مستقیم(بن ماری) روی بخار کتری بگذارید تا ذوب بشه.

نباید با آب تماس داشته باشه ته ظرفتون. چون شکلاتها می سوزند.

خامه رو هم توی شیر جوش ریخته روی حرارت مستقیم با شعله کم مدام هم بزنید تا گرم بشه. ولی نجوشه!!

بعد با هم مخلوطشون کنید و کیک که آماده شد و کمی خنک شد چند تا جنگال بهش بزنید و مایه شکلاتی رو روش بریزید.

وقتی که کمی مواد به خورد کیکتون رفت روش رو شکلات چیپسی بپاشید.

تموم شد دیدید چه راحت بود؟؟؟

پس تنبلی رو بگذارید کنار و شروع کنید.

راستی هرچی مواد رویتون بیشتر باشه و بیشتر کیک رو چنگال بزنید کیکتون خوشمزه تر میشه و بیشتر مواد به خوردش میره و سنگین می شه!!

بعد از سرد شدن این کیک رو با قاشق ازش برمیدارند و با چای یا قهوه نوش جان می کنند.

البته همونطور که گفتم می تونید از قالب خارج کنید و بعد بهش رویه بدید و با چاقو برش بزنید و سرو کنید.

اما این مدل برای همین اسمش رو قاشقی گذاشتم که متفاوته و با قاشق برداشته می شه. و خیس و سنگینه.

نوش جان



موضوعات مرتبط: انواع دسرها ، انواع کیک

تاريخ : چهارشنبه هفدهم خرداد 1391 | 15:7 | نویسنده : نگین |

پست 2 تصویری انواع غذا با فیله یا سینه مرغ

اینم سری دوم آلبوم تصویری غذاهایی که با سینه یا فیله مرغ تهیه میشوند:


لوف مرغ و سبزیجات

                                                                      تیمبل


تست فانتزی با مرغ

خوراک جوجه چینی سبک

تارت مرغ و سیب زمینی

عرض کنم که تمام این غذاهای سری دوم هم توی سایت موجوده.

امیدوارم که براتون مفید باشه و نظرتون روهم لطفا بگید.

یا آرزوی شاد کامی

نگین


موضوعات مرتبط: انواع غذاهای فست فود ، غذاهای مدرن و امروزی ، انواع خوراکها و غذاهای نونی ، انواع غذاهای سریع و تنبلونه!!! ، انواع غذا با گوشت مرغ ، انواع غذاهای لذیذ با سینه و فیله مرغ!!

تاريخ : چهارشنبه دهم خرداد 1391 | 20:1 | نویسنده : نگین |

خوراک جوجه چینی سبک


این غذا هم یکی دیگه از ابداعات خودمه. جوجه چینی تو خونه ما خیلی طرفدار داره. اما کالری بالایی داره و خیلی چربهو درست کردنش زمان می بره. البته ما این غذا رو زیاد می خوریم. اما من برای اینکه یه غذایی مشابه جوجه چینی داشته باشم با کالری کمتر و وقت کمتر این غذا به فکرم رسید. شما هم بد نیست امتحانش کنید. شاید مشتری دائمش بشید. چون طعم خیلی خوبی در عین سادگی داره.

سینه یا فیله مرغ خلالی خرد شده ۲۰۰ گرم

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

پودر سیر به میزان لازم

آرد ۱ تا ۲ ق غ

دلستر یا هر مایعی مثل آب یا شیر کمی

نمک به میزان لازم

هویج آبپز شده نگینی ۲ پیمانه

سیب زمینی آبپز مکعبی یا سرخ کرده ۲پیمانه

ذرت ۱ پیمانه

 

توی یه کاسه سفیده مون رو کمی با چنگال می زنیم تا از حالت لختگی در بیاد. بعد هم بهش دو سه قاشق دلستر اضافه میکنیم و آرد. هم بزنید تا آردتون گلوله نشه و مایعتون یکدست بشه. باید یه مایعی نسبتا شل بدست بیاد. از مایه جوجه چینی شل تر باشه. مثل ماست شل. چون میخواهیم مرغهامون فقط یک لایه نازک پوشش داشته باشند نه ضخیم.

مرغهای خلال شده رو نمک و پودر سیر بهشون می زنیم و هم می زنیم تا مزه دار بشه. پودر سیرش باید زیاد باشه تا طعم اصلی غذامون رو تشکیل بده.

حالا مرغ های مزه دار شده رو به سس مون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا روشون رو یه لایه از خمیر رقیق و نازک بپوشونه.

توی تابه بزرگی روغن رو داغ کنید.  در حد معمولی روغن اضافه کنید. نیازی نیست که مثل جوجه چینی شناور باشه. مثل درست کردن کتلت.

روغن که داغ شد کل مواد کاسه مون رو برگردونید توی تابه و سریع همشون بزنید و از هم جداشون کنید. تا یک ته بهم نچسبند.

می بینید که تقریبا روی خلالهاتون رو یه غلاف نازکی از خمیر گرفته و در اثر حرارت بسته میشند. ابتدای کار باید حرارت کمی زیاد باشه. ولی بعد کمش کنید تا خوب بپزند. بعد هم هویج آبپز نگینی رو توش بریزید تا تفت بخوره و بعد هم سیب زمینی آبپز مکعبی رو .

آبپز کردن سیب زمینی برای اینه که نخواهید سرخش کنید و در وقت و کالری صرفه جویی بشه. چون قبلا پخته شدند فقط کمی تفت بخورند کافیه. در این روش نباید سیب زمینی ها زیاد پخته و له بشند. تا بشه بعد تفتشون داد و شکل خودشون رو حفظ کنند.

یا که میتونید از اول برای غذاتون سیب زمینی سرخ کنید. ولی کالریش بالا میره. انتخاب با خودتونه. مسلما سرخ کرده خوشمزه تره.

 

تمام موادتون که حسابی تفت خوردنند . غذامون آماده ست.

توی یه ظرف بکشید و با ذرت و … تزیین کنید و با سس کچاپ سرو کنید.

می تونید سبزیجات رو جداگانه تفت بدید و گوشه ظرف بگذارید و به مرغتون اضافه نکنید.

میتونید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید. مثل نخود فرنگی – لوبیا سبز – براکلی و …

با پوره سیب زمینی هم طعم خوبی پیدا می کنه.

در اواخر پخت کمی از غذا تست کنید اگر طعم سیرش کم بود پودر سیر اضافه کنید.

برای عزیزانی که نمی تونند از سفیده تخم مرغ استفاده کنند یا تو خونه موجود ندارند بگم که:

میتونید سفیده رو حذف کنید و فقط از دلستر خالی و آرد استفاده کنید.

نوش جان

نگین



موضوعات مرتبط: انواع غذاهای فست فود ، غذاهای مدرن و امروزی ، انواع خوراکها و غذاهای نونی ، انواع غذاهای سریع و تنبلونه!!! ، انواع غذا با گوشت مرغ ، انواع غذاهای لذیذ با سینه و فیله مرغ!!

تاريخ : چهارشنبه دهم خرداد 1391 | 19:45 | نویسنده : نگین |

انواع غذاهای لذیذ با سینه مرغ (پست 1 انواع غذا با سینه مرغ تصویری)

سینه مرغ یکی از اون فسمتهاییه که به خاطر خشکی اون و کم چرب بودنش ازش استقبال کمتری می شه و اکثرا توی خونه نمیدونند باهاش چی کار کنند و چی درست کنند که مورد پسند افراد خونواده باشه.

اما براتون بگم که تو خونه ما سینه مرغ همیشه کم مییاد و من سینه و مغز ران مرغ رو به صورت بسته بندی جدا گانه می خرم.

چی کارها باهاش میکنم؟؟؟ با من توی این تاپیک همراه باشید و هر دفعه یه غذای متنوع و جدید با سینه و فیله مرغ یاد بگیرید.

توی این پست من عکس چند نمونه غذا رو با سینه مرغ براتون میذارم و آموزش ها رو توی پست های بعدی خواهیم داشت.

بعضی هاشم که قبلا آموزش دادم.:

پیراشکی میکری با سینه مرغ

توتوپکهای کرانچی مرغ و پنیر

کباب فیله مرغ کاردی

اسپاگتی با استیک سینه مرغ

رولت سرد مرغ و سیب زمینی

شنیتسل مرغ


سالاد مرغ و کلم

لازانیا با سینه مرغ

قیمه مرغ

خوراک مرغ و سبزیجات با پنیر

و هزاران غذای دیگه که اگه خدا بخواد توی سایت براتون آموزشش رو می ذارم.

عزیزان تمام  این غذاها دستورش توی وبلاگ هست.

شاد باشید

نگین






موضوعات مرتبط: انواع غذاهای فست فود ، غذاهای مدرن و امروزی ، انواع خوراکها و غذاهای نونی ، انواع غذاهای سریع و تنبلونه!!! ، انواع غذا با گوشت مرغ ، انواع غذاهای لذیذ با سینه و فیله مرغ!!

تاريخ : دوشنبه هشتم خرداد 1391 | 20:44 | نویسنده : نگین |

چگونه مرغی خوش طعم درست کنیم؟؟؟؟

نگین جون سلام
چند روز دیگه مهمون داریم.اگه برات ممکنه اموزش پخت مرغ رو میخام طوری که مجلسی باشه منظورم اینکه مرغ رو چه طوری بپزم که خوب پخته بشه ولی گوشتش حالت وارفته و خردشده پیدا نکنه و قطعاتش حالت خودشون رو حفظ کنن.اگه بهم بگی چه سسی باید درست کنم و کی اضافه کنم هم خیلی ممنون میشم.
بازم از مطالب اموزندت ممنونم.

سلام دوست عزیز. من درست متوجه نشدم مرغ رو برای چه غذایی می خوای. اگر برای زرشک پلو- باقالی پلو یا مثلا مرغ و بادمجون بخوای باید مرغهات رو توی یه تابه بزرگ درست کنی تا تکه هاش روی هم قرار نگیره. چون زیری ها له میشه و رویی ها کاملا نمی پزند. پس نکته اول اینکه باید توی ظرفی بپزی که روی هم انباشته نشند.دوم اینکه از یکی دو عدد پیاز درشت که نگینی خرد کرده اید داخل آب مرغ استفاده کنید و چند برگ بو و هویج و کرفس. برای گرفتن بوی مرغ. فلفل دلمه هم خوبه.
سوم اینکه در اواخر پخت15 دقیقه آخر به مرغتون کمی آبغوره بزنید. در اثر جوشیدن طعم خود آبغوره از بین میرود و یه مزه خوبی به مرغ میده. در حالی که ترشی مثل آبلیمو مزه مرغ رو عوض می کنه.
چهارم هم اینکه میتونید اگر مرغ رو سرخ کرده دوست دارید آخر پخت  در بیاریدش از تابه و آبش که رفت  سرخش کنید و توی یه دیس بچینید و سس رو جدا گانه سرو کنید. البته باید به آب مرغتون رب و زعفرون و کمی روغن بزنید. و بگذارید تا غلیظ بشه . یا بعد از سرخ کردن برگردونید توی سس تابه.
روش دیگه ای هم هست که مرغ رو اول براش پیاز نگینی رو تفت میدیم و کمی که نرم شو و هنوز طلایی نشده مرغ رو هم اضافه کرده و با هم تفت میدیم و بعد آب می ریزیم تا بپزه.
اما من همیشه مرغهام رو مستقیم توی تابه میریزم و روش یه پیاز بزرگ رو نگینی میکنم و با سبزیجاتی که گفتم و نمک میگذارم 1 ساعت بپزه و بعد هم آبغوره و رب و زعفران. و کمی روغن. تا زمانی روی گاز باشد که سس  غلیظ بشه.
اگر برای باقالی پلو و زرشک پلو بخوام هم بهش جای روغن در آخر کار روغن حیوانی میزنم. برای طعم بهتر.
کلا پخت مرغ و مزه دار کردنش بستگی به نوع مصرف و نوع غذایی که میخواهید درست کنید داره.
من همیشه برای زرشک و باقالی پلو یا کلا مرغی که با برنج سرو میشه فقط مغز ران میخرم و نفری 1 تکه حساب می کنم. هم لذیذ ترین فسمت مرغه . هم همه معمولا این قسمت رو بیشتر دوست دارند. همم که توی چیدمان روی برنج شکل بهتری داره. یه نگاه به قسمت پلوها بکن تا تصویرش رو ببینی. به صرفه هم هست.

نکته دیگه اینکه برای پخت مرغ و گوشتهای سفید نمک در ابتدای پخت اضافه میشه و برای گوشتهای قرمز در انتهای پخت.

باز هم اگه دقیق تر بگی که میخوای چی ها درست کنی بهتر میتونم راهنماییت کنم.
موفق باشی
نگین

اینم چند تا عکس:



موضوعات مرتبط: چگونه مرغی خوش طعم درست کنیم ؟

تاريخ : دوشنبه هشتم خرداد 1391 | 19:52 | نویسنده : نگین |

قیمه مرغ

قیمه یکی از خورش های قدیمی و سنتی ایرانه که اگه خوب درست بشه خیلی خوشمزه ست.

انواع مختلفی ام داره. امروز با قیمه مرغ در خدمتتونم.

من مقدار بهتون نمیدم. ببینید عزیزان یکی از ارکان اصلی غذامون پیاز داغه. پس پیاز این غذا رو با حوصله و نگینی ته قابلمهتون طلایی کنید و ازش غافل نشید تا نصفه خام و نصفه سوخته نشه!!

در ضمن مقدار پیازتون باید زیاد باشه تا طعم خوبی به غذاتون بده و یکدست خرد بشه تا یکدست هم سرخ بشه.

رعایت این اصول برای همه غذاها لازمه تا نتیجه خوبی بدست بیاد.

بعد از طلایی شدن پیازهاتون گوشت سینه مرغ رو که بی استخوان و مثل گوشت قیمه ای خردش کردید رو اضافه کنید و تفت بدید.

بعد هم لپه تون رو که از قبل خیس کردید رو بریزید و اون رو هم کمی تفت بدید و آب و نمک  و زردچوبه اش رو هم بزنید و درش رو ببندید تا بپزه.

وقتی که لپه ها نرم شدنند و آب خورشتمون کم شد نوبت لیموهاست که دور تا دورش رو سوراخ می کنیم و توی خورش می اندازیم. و در آخر هم کمی رب گوجه و زعفران می ریزیم.

من توی این خورشتم از دارچین استفاده نکردم. اما اگر دوست دارید در آخر پخت یا زمان سرو بهش اضافه کنید. رنگ خورش رو سیاه میکنه اما طعم خوبی بهش می ده.

می تونید خورش رو با بادمجون یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

این غذا به خاطر پیاز داغ فراوان و زعفران عطر و طعم خوبی داره.

نوش جان

نگین


موضوعات مرتبط: انواع خورش ها

تاريخ : یکشنبه هفتم خرداد 1391 | 16:9 | نویسنده : نگین |

شیر پسته

شیر پسته یه نوشیدنی خوشمزه و مقوی خصوصا برای بچه هاست.

البته از اون نوشیدنی های هست که به هر کی تعارف کنی نه نمی گه!!!!

اما اینم مثل میلک شیک ها خیلی زود و ساده تهیه میشه.

من مقدار مواد رو نمی گم چون مشخصه

یه مشت پسته خام رو به همراه 1 لیوان شیر و کمی شکر یا بستنی وانیلی داخل مخلوط کن میریزیم و بعد از چند ثانیه حاضره!!!

فقط اگر موادتون خیلی سرد نبود از یک قالب یخ توی موادتون استفاده کنید و بعد دستگاه رو روشن کنید.

نوش جونتون

نگین


موضوعات مرتبط: انواع نوشیدنیهای سرد و گرم

تاريخ : جمعه پنجم خرداد 1391 | 23:49 | نویسنده : نگین |

میلک شیک توت فرنگی


 میلک شیک توت فرنگی  خیلی دوست داشتنی و دلچسبه!  کلا میلک شیک ها جزو اون دسته از نوشیدنی هایی هستند که خیلی ساده تهیه می شوند ولی خیلی پر طرفدار و خوش طعم هستند.

مواد زیادی لازم ندارید. فقط کمی حوصله و سلیقه می تونه از ته مونه های توت فرنگی توی یخچالتون که داره خراب میشه به همراه کمی شیر و شکر یا بستنی وانیلی یه نوشیدنی معرکه بسازه!!!

پس فکر نکنید که  همیشه برای درست کردن انواع دسر و غذا و ... نیاز به کلی مواد اولیه و وقت و هزینه هست.

دست بکار شید و برای خونواده  و عزیزانتون بهترین ها رو با کمترین امکانات تهیه کنید و شاد باشید.


توت فرنگی 10 عدد

شیر 1 لیوان

شکر به میزان لازم یا چند اسکوب بستنی وانیلی یا توت فرنگی.


خیلی ساده همه رو با هم توی مخلوط کن بریزید و اگه موادتون زیاد خنک نیستند از یه تکه یخ هم داخل مواد استفاده کنید. شیرینی این نوشیدنی رو با ذائقه خودتون تایین کنید.

من بستنی نداشتم و از شیر و کمی شکر استفاده کردم. و پسرم که لب یه توت فرنگی نمی زنه با میل و رغبت تمام این میلک شیک رو نوش جان کرد.

و خودم هم که خیلی روی توت فرنگی حساسم و اگه کمی زدگی و له شدگی داشته باشه نگاشم نمی کنم همه رو حسابی پاک کردم و از خوردن این نوشیدنی دور همی کلی لذت بردیم.راستی میتونید توی لیوان نوشیدنی تون 1 اسکوپ بستنی وانیلی یا توت فرنگی در آخر کار بندازید و از خوردنش بیشتر لذت ببرید.

امید وارم که شما هم از نوشیدنش لذت ببرید.

نگین


موضوعات مرتبط: انواع نوشیدنیهای سرد و گرم

تاريخ : سه شنبه دوم خرداد 1391 | 14:50 | نویسنده : نگین |

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از اون غذاهاییه که یا دوستش ندارند یا اونهایی که این غذا رو دوست دارند واقعا دوستش دارند و از مزه اش لذت می برند. من که خیلی دوست دارم.

طعم بادمجونهای کبابی با سیر... عالی میشه!! 

خوب برای درست کردن این غذا به مواد زیر نیاز داریم:

بادمجون مرغوب 1 کیلو

سیر تازه 8 حبه درشت

تخم مرغ 5 عدد

گوجه فرنگی میکس شده 3 عدد

زردچوبه- نمک- پودر سیر- فلفل کمی

رب گوچه 1 ق.غ

اول بادمجونهاتون رو بشورید و خشک کنید. البته با پوست و درسته. بعد شعله های گازتون رو روشن کنید و بادمجونها رو روش بچینید تا پوشنشون بسوزه و کبابی بشند.

می بینید که چه بوی خوشی داره؟ البته اگر توی تراستون یا حیاط باربیکیو و کباب پز و از این جور تشریفات دارید میتونید به راحتی اینکار رو اونجا انجام بدید تا آشپزخونه عزیزتون  و گاز گرامی کثیف نشه!!

اگرم ندارید که زحمت پاک کردن گاز رو بکشید.

خلاصه بعد از کبابی کردن بادمجونها بگذاریدشون توی یه سینی بزرگ تا خنک بشند. بعد با حوصله بشینید و پوستاشون رو بکنید.

بعضی ها برای سهولت کار و سرعت بالاتر بادمجونها رو زیر شیر آب پوست می کنند که البته راحتتره اما هم سینکتون کثیف می شه و مهمتر اینکه اون طعم کبابی عالیش کم میشه یا از بین میره.

پس دقت و حوصله مهمترین رکنه. اگه کاملا سرد بشند به راحتی پوستشون کنده میشه بیچاره ها.

مرحله بعدی اینه که یه تخته و یه چاقوی تیز بردارید و بادمجونهاتون رو که پوست کندید از قسمت سرش بگیرید و ساطوریشون کنید.

بازم می تونید از تکنولوژی کمک بگیرید و با خرد کن و غذا ساز و این حرفها خردشون کنید. اما کار با تخته و کارد یه چیز دیگست!!

بعد بریزیدشون توی یه تابه و سیرهای پوست کنده و رنده شده رو بهش اضافه کنید.کمی روغن بریزید و روی حرارت مواد رو هم بزنید تا تفت بخورند. گوجه های رنده شده و نمک و ادویه ها رو هم اضافه کنید.

مدام هم بزنید تا نچسبه ته ظرف. اگه احساس کردید که رنگش کمه 1 قاشق غذا خوری بهش رب گوجه بزنید موادتون که حسابی تفت خورد  زمان اضافه کردن تخم مرغ هاست.

اونها رو هم بریزید توی تابه و بار هم بزنید تا بسته بشند. مثل املت.

نمک و ادویه اش رو چک کنید و با یه تیکه نون یه ناخنک حسابی بهش بزنید. چون اگه این غذا رو دوست داشته باشید تا حالا از بوش غش کردید و بی طاقت شدید!!!

غذای ما حاضره!!

در زمان سرو این غذا می تونید برای زیبا تر شدن اون نیمرو  درست کنید و روش بگذارید.

راستی دوستان برای اینکه کثیف کاری این غذا زیاده من معمولا مقدار زیادیشو کبابی می کنم و بعد از ساطوری کردنش توی فریزر چند بسته فریز می کنم برای زمانی که این غذا رو هوس کردم یا مهمون دارم. دیگه کارم راحته . فقط موادشو میزنم و در عرض 10 دقیقه یه میرزا قاسمی حرفه ای دارم!!!! و اینجوری این غذا هم جزو لیست غذاهای سه سوته و 10 دقیقه ای قرار می گیره!!

شما هم از این کار غافل نشید و یه فاتحه ای هم برای مخترع فریزر بفرستید!!!!!

نوش جان

نگین


موضوعات مرتبط: انواع کتلت وشامی وکوکو و فلافل و... ، انواع خوراکها و غذاهای نونی ، انواع غذاهای سریع و تنبلونه!!! ، انواع غذا با بادمجان

تاريخ : سه شنبه دوم خرداد 1391 | 13:25 | نویسنده : نگین |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.