دنیای شیرین آشپزی

آشپزی- قنادی و ....

ژله قلبی

خودم که عاشق زیبایی این ژله ام . آدم دلش نمی یاد بخوردش!!


 این ژله می تونه خیلی  به میز دسر مهمونی هاتون زیبایی بده و نشون دهنده سلیقه شما و ارزش و علاقه ای هست که شما برای مهمونهاتون قائل هستید. و اینکه کلی وقت گذاشتین و این ژله رو اماده کردید نشون دهنده علاقه تون به مهمونها و سلیقه خوبتونه!!!

این ژله های بالا رو هم سفارش داشتم و درست کردم. البته برای خواهرم

خوب بگذریم بریم سر اصل مطلب:

اول از همه بگم که اگه با دقت و حوصله و قدم به قدم پیش برید درست کردن این ژله خیلی ام سخت نیست.

ما به 4 رنگ ژله نیاز داریم که یکیش باید بی رنگ باشه مثلا ژله آناناس یا آلوئه ورا اماسه تای دیگه رنگی باشند.


مثلا آلبالو- پرتقال و لیمو

ترکیب رنگش رو به سلیقه خودتون انتخاب کنید.

شیر 3 لیوان یا بستنی وانیلی نرم  شده

اول 4 تا کاسه بردارید و هر رنگ از ژله رو توی یکیش با 1 لیوان آبجوش حاضر کنید. حسابی هم بزنید تا کاملا حل بشه و شفاف.

بعد به ژله پایتون که همون بی رنگه باشه مال من آناناس بود 1 لیوان هم آب سرد اضافه کنید و کناری بگذارید.

اگر از شیر استفاده میکنید برای اینکه شیر توی ژله بریده نشه باید صبر کنید تا ژله هاتون خنک بشه بعد شیر بریزید. اما اگه از بستنی وانیلی استفاده میکنید نیازی نیست.

خلاصه که به هر سه رنگ ژله مون شیر یا بستنی اضافه می کنیم و کناری میگذاریم. من همه رو روی اوپن ردیف می کنم!!!

حالا می ریم سراغ یه سینی یا ظرف بزرگ مسطح. من یه سینی استیل بزرگ 4 گوش دارم و از اون استفاده می کنم.

سینی یا ظرفتون رو چرب کنید و یکی از ژله های شیر یا بستنی دار رو توش بریزید و بگذارید فریزر تا ببنده.

یخچال هم میشه اما زمان بیشتری میبره. بعد از گذشت کمتر از 15 دقیقه ژله توی فریزر میبنده.

درش بیارید و با یه قالب قلبی شکل کوچک که مخصوص بیسکو ئیت هست دونه دونه قالب بزنید و توی یه کاسه بریزید.

برای هر سه رنگ ژله این کار رو تکرار کنید.

ژله های قلبی که حاضر شدنند. قالب اصلی ژله مون رو که از 10 دقیقه قبل توش آب گردوندیم و گذاشتیمش داخل فریزر بیرون می یاریم و کف و دورش رو با سلیقه از ژله های قالب زده میچینیم و باقی ژله هارو توی وسط قالب میریزیم.

اون ژله سادهه بود که گذاشته بودیمش روی اوپن!!! آره همونو میگم تا حالا یه حالت نیمه بسته و سفیده تخم مرغی شکل به خودش گرفته. بیاریدش و قاشق قاشق روی ژله های قالب زده توی قالب اصلی بریزید و به سلامتی بگذاریدش برای بستن نهایی توی یخچال!!!!

خسته نباشید!!

حالا وقتی که آماده بشه می بینید که ارزشش رو داشت!

باقی مانده ژله های توی سینی که از اطراف ژله های قلبی باقی مونده رو میتونید نوش جان کنید یا بگذارید روی بخار کتری تا دوباره شل بشه و باهاشون بازم یه ژله خوشگل درست کنید. من توی دستور ژله بعدی بهتون میگم که با باقی مونده های ژله خودم چی کار کردم!!! پس منتظر باشید!!

در آوردن ژله از قالب رو هم که خیلی گفتم. همون آبجوش و این حرفها. عزیزانی که مشکل دارند تو قسمت ژله ها توضیح دادم.

نوش جونتون.

راستی دوستان من واقعا به این امید میام براتون مطلب می ذارم که امیدوارم یه دردی ازتون دوا کنه. پس منو از نظراتتون و خواسته هاتون مطلع کنید!!

نگین


    اینم مال تولد خودم بود                                                                                   

[ شنبه سی ام اردیبهشت 1391 ] [ 17:31 ] [ نگین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه