دنیای شیرین آشپزی

آشپزی- قنادی و ....

دنیای شیرین آشپزی - خوراک جوجه چینی سبک

نگین
دنیای شیرین آشپزی آشپزی- قنادی و ....

خوراک جوجه چینی سبک


این غذا هم یکی دیگه از ابداعات خودمه. جوجه چینی تو خونه ما خیلی طرفدار داره. اما کالری بالایی داره و خیلی چربهو درست کردنش زمان می بره. البته ما این غذا رو زیاد می خوریم. اما من برای اینکه یه غذایی مشابه جوجه چینی داشته باشم با کالری کمتر و وقت کمتر این غذا به فکرم رسید. شما هم بد نیست امتحانش کنید. شاید مشتری دائمش بشید. چون طعم خیلی خوبی در عین سادگی داره.

سینه یا فیله مرغ خلالی خرد شده ۲۰۰ گرم

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

پودر سیر به میزان لازم

آرد ۱ تا ۲ ق غ

دلستر یا هر مایعی مثل آب یا شیر کمی

نمک به میزان لازم

هویج آبپز شده نگینی ۲ پیمانه

سیب زمینی آبپز مکعبی یا سرخ کرده ۲پیمانه

ذرت ۱ پیمانه

 

توی یه کاسه سفیده مون رو کمی با چنگال می زنیم تا از حالت لختگی در بیاد. بعد هم بهش دو سه قاشق دلستر اضافه میکنیم و آرد. هم بزنید تا آردتون گلوله نشه و مایعتون یکدست بشه. باید یه مایعی نسبتا شل بدست بیاد. از مایه جوجه چینی شل تر باشه. مثل ماست شل. چون میخواهیم مرغهامون فقط یک لایه نازک پوشش داشته باشند نه ضخیم.

مرغهای خلال شده رو نمک و پودر سیر بهشون می زنیم و هم می زنیم تا مزه دار بشه. پودر سیرش باید زیاد باشه تا طعم اصلی غذامون رو تشکیل بده.

حالا مرغ های مزه دار شده رو به سس مون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا روشون رو یه لایه از خمیر رقیق و نازک بپوشونه.

توی تابه بزرگی روغن رو داغ کنید.  در حد معمولی روغن اضافه کنید. نیازی نیست که مثل جوجه چینی شناور باشه. مثل درست کردن کتلت.

روغن که داغ شد کل مواد کاسه مون رو برگردونید توی تابه و سریع همشون بزنید و از هم جداشون کنید. تا یک ته بهم نچسبند.

می بینید که تقریبا روی خلالهاتون رو یه غلاف نازکی از خمیر گرفته و در اثر حرارت بسته میشند. ابتدای کار باید حرارت کمی زیاد باشه. ولی بعد کمش کنید تا خوب بپزند. بعد هم هویج آبپز نگینی رو توش بریزید تا تفت بخوره و بعد هم سیب زمینی آبپز مکعبی رو .

آبپز کردن سیب زمینی برای اینه که نخواهید سرخش کنید و در وقت و کالری صرفه جویی بشه. چون قبلا پخته شدند فقط کمی تفت بخورند کافیه. در این روش نباید سیب زمینی ها زیاد پخته و له بشند. تا بشه بعد تفتشون داد و شکل خودشون رو حفظ کنند.

یا که میتونید از اول برای غذاتون سیب زمینی سرخ کنید. ولی کالریش بالا میره. انتخاب با خودتونه. مسلما سرخ کرده خوشمزه تره.

 

تمام موادتون که حسابی تفت خوردنند . غذامون آماده ست.

توی یه ظرف بکشید و با ذرت و … تزیین کنید و با سس کچاپ سرو کنید.

می تونید سبزیجات رو جداگانه تفت بدید و گوشه ظرف بگذارید و به مرغتون اضافه نکنید.

میتونید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید. مثل نخود فرنگی – لوبیا سبز – براکلی و …

با پوره سیب زمینی هم طعم خوبی پیدا می کنه.

در اواخر پخت کمی از غذا تست کنید اگر طعم سیرش کم بود پودر سیر اضافه کنید.

برای عزیزانی که نمی تونند از سفیده تخم مرغ استفاده کنند یا تو خونه موجود ندارند بگم که:

میتونید سفیده رو حذف کنید و فقط از دلستر خالی و آرد استفاده کنید.

نوش جان

نگین



موضوعات مرتبط: انواع غذاهای فست فود ، غذاهای مدرن و امروزی ، انواع خوراکها و غذاهای نونی ، انواع غذاهای سریع و تنبلونه!!! ، انواع غذا با گوشت مرغ ، انواع غذاهای لذیذ با سینه و فیله مرغ!!

تاريخ : چهارشنبه دهم خرداد 1391 | 19:45 | نویسنده : نگین |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.