دنیای شیرین آشپزی

آشپزی- قنادی و ....

دسر انبه فوق العاده به سبک شف نگین
تیر ۱۷م, ۱۳۹۱

دسر انبه فوق العاده به سبک شف نگین

 

سلام دوستان.

الوعده وفا. آره به همین زودی اومدم با یه ابداع دیگه!!! آخه فصل فصل انبه ست.

البته که سالهاست دسر انبه در انواع مختلف در سراسر جهان درست می شه.

اما در پی تحقیقات بنده و گشت و گذار اینترنتی بنده به این نتیجه رسیدم که این روش درست کردن این دسر  مختص بنده بوده و در جای دیگری قبلا به ثبت نرسیده.

ورژنهایی نزدیک به این دستور بود که خوب تفاوتهایی داشت. بگذریم….

من اصولا زیاد با تخم مرغ توی دسرهای اینچنینی حال نمی کنم.

یه جورایی دوست ندارم یه همچین دسری  توش تخم مرغ باشه. مخصوصا که اونوقت خوردنش واسه خیلی ها ممنوع می شه.

 

توی اکثر دستورهای دسر انبه تخم مرغ هست.

اما توی دستور من نه!!!! چه خوب!!!

آره چه خوب. و انقدر هم راحت درست می شه که باورتون نمی شه.

اصلا کی میگه درست کردن دسر به این خوشمزگی سخته؟؟؟

می دونید چی لازم دارید؟

گوشتونو یبارید جلو تا لو بدم:

۳ عدد انبه درشت رسیده ناناز

۲۰۰ گرم خامه صبحانه

شکر به میزان ذائقه

آب انبه ۱ لیوان

پودر ژلاتین ۲ ق.غ

همین؟؟؟؟

آره عزیزان همین.

و درست کردنش:

انبه ها رو پوست بکنید و تکه تکه کنید و بریزید توی میکسرتا له بشند.

حالابشینید اون قسمتی از گوشتش رو که به پوست چسبیده و اون مقداری رو که به هسته چسبیده نوش جون کنید!!!!!!!!! آخه حیفه والا میوه به این خوشمزگی و گرونی.

 چسبید؟؟ خوب حالا دستاتونوبشورید و برگردید سر کلاس.

کجا بودیم؟ آها شکر و اضافه کنید کمی و خامه و آب انبه طبیعی یا نکتار کارخونه ای رو بریزید. همشون رو میکس کنید و شیرینی مواد رو بسته به ذائقه تون تنظیم کنید.

حالا توی یه پیاله نصف لیوان آب معمولی بریزد و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و بزارید روی بخار کتری تا به روش غیر مستقیم آب بشه. بله این روش اسمش بن ماریه.

جون من یاد بگرید دیگه!!! اگه یه جا توشتم به روش بن ماری مات نمونید که هااا ایی چی بید!!!

پس بن ماری به روش غیر مستقیم که روی بخار آب انجام می شه می گویند.

واسه چی چی ها؟؟ واسه آب کردن شکلات- حل کردن ژلاتین_ هم زدن مواد دسرهای تخم مرغ دار تا خامی تخم مرغ گرفته بشه و برای هزاران چیز دیگه…

القصه…

ژلاتین که حل شد می گذاریم یه ۵ دقیقه کمی خنک بشه و در حالی که هم زن روشنه  به موادمون اضافه می کنیم.

بعد هم میره توی قالب و یخچال تا ببنده.

آها تا یادم نرفته بگم که می تونید یه انبه دیگه بردارید و مکعبی خردش کنید و بریزید توی دسر تا وقت خوردن تکه هاش زیر دندون بیاد.

اما من همینجوری که نرم نرمه و سر می خوره می ره پایین با اون طعم بهشتیش رو بیشتر دوست می دارم. حالا خود دانید.

و ای کسانی که انبه دوست می دارید!!! و ای کسانی که انبه دوست می دارید بدانید و آگاه باشید که طعم بی نظیر این دسر  و آب شدنش توی دهان و نرمی و لطا فتش شما را گرفتار خواهد کرد!!!  نگید نگفت ها!!!!!

الهی که همونطور که نوش جون ما شد نوش جون شما هم بشه.

شف نگین

[ شنبه هفدهم تیر 1391 ] [ 20:29 ] [ نگین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه