دنیای شیرین آشپزی

آشپزی- قنادی و ....

دنیای شیرین آشپزی - جوجه چینی

نگین
دنیای شیرین آشپزی آشپزی- قنادی و ....

جوجه چینی

یکی ازغذاهای پر طرفدار امروزی جوجه چینی محبوبه که البته درست کردنش خیلی ساده ست ولی کمی وقت گیره و کمی هم پر  کالری!!

من این غذا رو زیاد درست میکنم. چون گل پسری و همسری خیلی دوست دارند.

فبل از هر چیز باید بگم که درست کردن خمیر بنیه مهمترین قسمت هست ولی من همیشه با آرد و دلستر خمیر درست می کنم. چون به نظرم خمیر اصلی بنیه خیلی پر مواد و سنگین هست. کار با خمیر دلستری هم خیلی آسون تره.پس می ریم که داشته باشیم:

جوجه چینی با خمیر بنیه:

۱--آرد به میزان لازم

۲-دلستر به میزان لازم

۳-سینه مرغ خلالی شده ۱عدد

۴- پودر سیر کمی

۵- نمک کمی

۶-سبزیجات بخارپز شده دلخواه

۷-پیاز درشت حلقه شده ۱عدد

۸-پوره سیب زمینی دلخواه

برای درست کردن خمیر مقداری آرد مثلا نصف پیمانه را در کاسه ای ریخته و دلستر را کم کم اضافه میکنیم. تا حدی که مواد کمی شل تر از سمنو باشد. اندازه شلی و سفتی مواد مهمترین نکته در این غذاست. با چند بار درست کردن دستتان می آید.

 فیله های مرغ را که به آنها کمی نمک و پودر سیر زده ایم را یکی یکی در خمیر زده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم.

پیازها را حلقه حلقه مثل النگو کرده و به خمیر زده و سرخ میکنیم. و با دورچین های متفاوت  و دلخواه سرو میکنیم.

سس این غذا میتواند سس کچاپ یا تارتار یا سس زیر باشد.

سس جوجه چینی:

سس مایونز+خیلی کم آبلیمو+پودر سیر+شکر+نمک

امیدوارم که از پختن و خوردنش لذت ببرید.

نگین


موضوعات مرتبط: غذاهای مدرن و امروزی ، انواع خوراکها و غذاهای نونی ، انواع غذا با گوشت مرغ

تاريخ : یکشنبه نهم بهمن 1390 | 15:46 | نویسنده : نگین |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.