دنیای شیرین آشپزی

آشپزی- قنادی و ....

دنیای شیرین آشپزی - چیز کیک کلاسیک

نگین
دنیای شیرین آشپزی آشپزی- قنادی و ....

چیز کیک کلاسیک

چیز کیک ها از اون دسته کیک های خوشمزه و پر طرفدار و پر کالری هستند که در زمان سرو برای هر کس یک برش خیلی نازک کفایت میکنه.

اما اگر از اون دسته عزیزانی هستید که طعم پنیر رو میپسندید, از چیز کیک کلاسیک غافل نشید. چون توی این مدل چیز کیک طعم پنیر غالب هست.

ممکنه توی چیز کیکهای شکلاتی یا توت فرنگی و .... شما زیاد طعم پنیر رو حس نکنید. اما در نوع کلاسیک باید طعم پنیر محسوس باشد.

 ووای که چقدرم خوشمزه ست!!!!!

در انواع چیز کیک ها پایه زیرین کیک رو به دو صورت میتونید تهیه کنید. البته به نظر و ابتکار بنده به سه صورت!!

1-در اولین مدل برای زیر کیک از یک برش کیک ساده اسفنجی استفاده میشود

2- در مدل دوم ما از مخلوط پودر و فشرده شده بیسکوییت ها همراه با کره ذوب شده در ته قالب به عنوان پایه کیک استفاده میکنیم.

3- و در مدل سوم که از ابتکارات خودمه از همان کیک اسفنجی یا هر کیکی که در دسترسمون بود حتی تی تاب حاضری  بچه ها که له و خرد شده و نمی خورندش!!  با کمی خامه مخلوطش میکنیم و فشرده در ته قالبمون میکنیم. در واقع مخلوطی از دو روش بالاست. که البته بازم باعث سنگین تر شدن چیز کیکتون میشه و یک برش خیلی کوچکش رو بیشتر نمیتونید بخورید.


خوب بریم سراع دستور این کیک:

کیک اسفنجی 23 سانتی ساده 1 عدد( میتونید از دو مدل دیگه بالا هم جای کیک استفاده کنید)

خامه زده شده یا صبحانه 300 گرم

پنیر خامه ای 300 گرم

شکر به میزان لازم (بسته به ذائقه تون)

پودر ژلاتین 1 ق س

وانیل کمی

خیلی راحته عزیزان. اگر قالب کمربندی دارید که چه بهتر کیک رو ته قالب بندازید و بعد برید سراغ باقی مواد.

اگر قالب کمربندی ندارید میتونید توی قالب ساده یا حتی تابه و قابلمه درستش کنید . فقط باید کف و دیوارتون رو با نایلون یا فویل بپوشونید تا بعدا بتونید از لبه هاش بگیرید و راحت کیک رو خارج کنید.


پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه آب سرد توی یه کاسه بپاشید و روی بخار کتری (بن ماری) بگذارید تا حل و شفاف بشه.بعد هم بگذارید کناری تا خنک بشه

توی یه کاسه بزرگ خامه و پنیر و شکر را با کمی وانیل مخلوط کرده و با هم زن بزنید . یکدست که شد مایه ژلاتین حل و خنک شده رو بریزید و با همزن مخلوط کنید. مایه رو مدتی در دمای محیط یا مدت کمتری در یخچال بگذارید تا کمی نه خیلی زیاد سفت بشه. اگر زیاد خودشو بگیره دیگه نمیتونه خوب روی کیک قرار  بگیره. و اگه خیلی شل باشه از اطراف کیک به زیر کیک نفوذ می کنه. پس اندازه شلی و سفتی اش مهمه.

در هنگامی که مایه پنیری رو آماده میکنید کم کم شکر بریزید و در مواد حل که شد تست کنید. وقتی شیرینیش به نظرتون خوب بود دیگه شکر نزنید. پس بسته به ذائقه ست. اما در شکل کلاسیک این چیز کیک کم شیرین است و ته مزه پنیر دارد.

وقتی که مایه پنیری رو روی کیک ریختید روش رو صاف کنید و بگذارید یخچال بسته بشه.

در آخر وقتی رویه کیک کاملا بسته شد. به کمک نایلون و با گرفتن لبه ها به ظرف اصلی منتقل کنید و روش رو به دلخواه تزین کنید.

من اینجا از کمی شکلات آب شده برای تزیین استفاده کردم.

نوش جان

نگین



موضوعات مرتبط: انواع دسرها ، انواع کیک ، انواع چیز کیک

تاريخ : یکشنبه سوم اردیبهشت 1391 | 20:15 | نویسنده : نگین |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.