اگه با دلمه ها میونه داشته باشید باید بگم اینم یکی از خوشمزه هاشه که به نظرم از دلمه بادنجان دلمه ای خوشمزه تر میشه.


بادنجان قلمی 4 عدد

لپه نیم پز 2/1 پیمانه

برنج نیم پز 2/1 پیمانه

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز 1 عدد بزرگ

پودر گل سرخ 1 ق غ

رب گوجه 1 ق غ

سبزیجات معطر خیس یا خشک 3 ق س


پیاز رو تفت بدید و با گوشت سرخ کنید و رب و ادویه بزنید بعد هم سبزیجات معطر مثل مرزه که طعم عالی واسه دلمه و کوفته هاست و باقی سبزیجات رو بریزید. ادویه دلخواهتون  رو بهش بزنید و نمکش رو اندازه کنید.

بعد هم لپه و برنجش رو بریزید. اگه طعم سیر رو دوست دارید یه حبه توش رنده کنید یا کمی از پودرش بزنید تا دلمتون طعمی متفاوت بگیره. کمی آب بریزید و اجازه بدید همه مواد طعمشون رو بهمدیگه بدهند و آبش کاملا کشیده بشه و سرد که شد پودر گل رو بریزید توش .

بادنجانها رو با دقت و با قاشق شربت خوری که بلند و کوچکه خالی کنید و یه تفتی بدید دورش رو. با پوست باید باشند. وگرنه له میشوند.

سرد که شدنند از مواد با همون قاشق بلند با دقت توشون بریزید و پر کنید.

اضافی موادتون رو با بادنجانهایی که از داخل بادنجانها در آورده بودید و سرخشون کرده بودید مخلوط کنید و وقتی بادنجانها رو توی تابه چیدید برای پخت نهایی مایه باقی مانده مخلوط شده با توی بادنجانهای سرخ شده رو دورش بریزید و کمی آب را با 1 ق غ رب و کمی آبغوره مخلوط و روی مواد بریزید و با حرارت کم بپزید تا آبش کاملا کشیده بشه.

وقت سرو روشون گل محمدی بپاشید.

میتونید از قبل بادنجانها رو خالی کنید و دورشون رو سرخ کنید و توی بادنجانها رو هم نگینی خرد و سرخ کنید و فریز کنید برای مجالس و مهمانیهاتون. در زمان مصرف یخش که باز شد امیه ای که درست کردید رو توش پر کنید.

این دلمه بیشتر در تبریز تهیه میشه.

نوش جون

نگین