تغییر آدرس این خونه!!!!(این یه پست ثابته دوستان گلم)

سلام به همه دوستان خوبم در این خونه.


خیلی خوشحالم که این مدت تونستم دوستان زیادی پیدا کنم و از همدیگه چیز های خوبی یاد گرفتیم.

دلبستگی زیادی به این خونه دارم و روزم روز نمی شه تا اینجا نیام.


اما عزیزان مدت زیادیه که سایت ثبت کردم و مطالبم رو توی اینجا و اونجا هر دو می ذاشتم.


اما از همه دوستای گلم می خوام که آدرس منو از این به بعد به






www.chefnegin.com







تغییر بدن و توی خونه جدید باز هم در کنار هم باشیم و در خدمتتون باشم.


اینجا رو به عنوان کپی دوم کارهام خواهم داشت اگه بتونم البته.

 کم کم تمام مطالبی رو که اینجا هست و اونجا نیست رو هم انتقال میدم.

عزیزان امیدوارم توی خونه جدیدم پذیرای نظرات گرم و حمایتهای همیشگی شما همچون گذشته باشم.


من برای امنیت بیشتر این کار رو کردم تا زحمات چند سالم به باد نره و دستم به جایی نرسه.

همتون رو دوست دارم و منتظرتونم.


بنیه سیب


 

بنیه سیب

یه دسر خوشمزه و کرانچی


اینم ادامه همون چیزهایه که با سیب هایی که خودم چیدم براتون درست کردم. اولیش کیک سیب بود و اینم دومی که بنیه سیب خوشمزه ست.

قبلا براتون بنیه موز رو آموزش داده بودم.اصولا شما می تونید با بیشتر میوه ها و سبزیجات بنیه درست کنید.

اما بنیه سب یه دسر اصیل و قدیمیه.

اصل خمیر بنیه به نظر من کمی سنگینه.

چرا ؟ خوب معلومه تخم مرغ و روغن و بکینگ پودر و ...

اما این خمیر خیلی نازنینه!!! بله نازنین و خیلی راحت و آسون و همه فن حریف برای انواع بنیه های میوه و سبزیجات و همچنین بنیه مرغ و میگو و ... با خیال راحت می تونید ازش استفاده کنید.

فقط باید چند تا نکته کوچولو رو یادتون باشه.

برای درست کردن خمیر بنیه نیاز دارید به دلستر و آرد!!!

همین و همین!!!

و نتیجه؟ عالی!!

خوب باید بدونید که از انواع دلستر های ساده و طعم دار می تونید استفاده کنید.

اگه فکر می کنید ممکنه که طعم دارش روی طعم چیزی که درست می کنید اثر بگذاره از نوع ساده اش استفده کنید.

اما من معمولا با طعم آناناس و سیب یا لیمو که دوست داریم درست می کنم و مشکلی پیش نمی یاد.

خوب نکته مهم اینه که باید دلستر تون تازه و گاز دار باشه. نه چند وقت با در باز شده مونده تو یخچال!!!

نکته مهم دیگش اینه که باید غلظت مایه بنیه دستتون بیاد که این تجربیه. و کار سختی نیست.

مایه نباید انقدر شل باشه که به موادتون پوشش نده و به اصطلاح بریزه از روی مثلا سیبتون و نه باید انقدر سفت باشه که خیلی ضخیم بشه و داخلش خمیر بشه.

تقریبا مثل ماست معمولی یا از سمنو کمی شل تر

.

نکته بعدی در مورد انتخاب ظرف مناسب برای حمام روغن هست . بهتره روغن رو توی یه ظرف گود و کوچیک مثل یه شیر جوش بریزید و مقدارش به اندازه ای باشه که وقتی مواد رو توش می اندازید شناور بشند.

نباید مقدار خیلی زیاد توی ظرف بریزید چون هم حرارت روغن پایین می یاد و هم بهمدیگه می چسبند و شکل خوبی پیدا نمی کنه

.

خوب این کلیات کار.

برای بنیه سیب باید سیب هاتون رو پوست بکنید و حلقه حلقه کنید. نه زیاد نازک و نه زیاد ضخیم.

بعد از اینکه سرخ شدنند و کمی از حرارت افتاد دو طرفشون عسل بمالید و نوش جان کنید. داغش خیلی خوشمزه ست.

به دلخواه می تونید با دارچین و گردو هم نوش جان کنید

راستی عزیزان فردا دارم اثاث کشی می کنم به خونه جدید و هنوزم کارهای تعمییرات خونه تموم نشده.

بنابراین ممکنه مدتی نتونم بیام.

پیغامهاتون رو می خونم و خیلی زود برمی گردم.

.

شاد و سلامت باشید

نوش جان

شف نگین

کیک سیب


 

 

                                                        

 

 

 

دوستان گلم عیدتون مبارک. ایشالله هر روزتون عید باشه. لباتون خندون و کامتون شیرین. اینم عیدی من به شما عزیزان:

 

در خوشمزگی کیک سیب یا پای سیب و انواع کیکهایی که توش از سیب استفاده می شه که هیچ شکی نیست. خصوصا که با دارچین و گردو همراه باشه....

 

منم تصمیم گرفتم براتون امروز کیک سیب آموزش بدم که خیلی نرم و لطیف و خوش عطر و خوشمزهههههههه می شه.

 

هفته پیش که مسافرت بودم سیب های سرخ و خوشگل باغ مامانم رو چیدیم و یه جعبه هم سهم ما شد.

 

منم شروع کردم به مارمالاد و کمپوت و کیک و پای و سیب خشک و بنیه سیب و ... خلاصه هر چی که با این سیب های نازنین می شه درست کرد درست کردن.

 

براتون آموزش هاشو می گذارم. یکی یکی.

 

فعلا یکی از خوشمزه ترین هاشو تقدیم می کنم که همون کیک سیب هست.

 

برای درست کردنش نیاز دارید به:

 

سیب زنده شده 2 و 2/3 پیمانه رنده درشت

 

تخم مرغ 3 عدد

 

پودر دارچین 1 ق.چ

 

پودر زنجفیل نصف ق. چ

 

نمک 1/4 ق.چ

 

گردو نگینی شده 1 پیمانه

 

آرد 2و 1/2 پیمانه

 

شکر 1 و 1/2 پیمانه

 

روغن مایع 1 پیمانه

 

بکینگ پودر 1 ق. چ

 

بکنگ سودا یا جوش شیرین 1 ق. چ

 

1/2 پیمانه آب

 

جونم براتون بگه که سیب رو همون آخر کار حاضر کنید که سیاه نشه.

 

همه مواد خشک رو بجز شکر مخلوط هم کرده و دو بار الک کنید

 

شکر رو با روغن با همزن 5 دقیقه بزنید.و بعد یکی یکی تخم مرغها رو بریزید و بینش 1 دقیقه هم زن رو روشن کنید.

 

حالا آب رو بهش اضافه کنید و کمی همزن تا یکدست بشه.

 

نوبت به سیب ها تون  می رسه بهتره در همون زمان که می خواهید اضافه مواد کنید پوست بکنید و رندشون کنید تا سیاه نشه. اونها رو هم بریزید و مخلوط کنید.

 

حالا کم کم و در چند نوبت آردتون رو که با مواد خشک دیگه مخلوط شده بریزید و با لیسک مخلوط کنید.

 

در آخر هم گردو ها رو بریزید.

 

من توی قالب شیفون درستش کردم. شما توی هر قالبی که دوست داشتید می تونید درستش کنید

                                                     

 

کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید

 

طبقه وسط فری که با 180 درجه از یک ربع قبل گرم شده بگذارید به مدت نیم ساعت.

 

بعد از این زمان با خلال دندون چک کنید تا مغز پخت شده باشی و اگه نیاز داشت زمان بیشتری بهش بدید.

 

بعد از خنک شدن از قالب خارج کنیدو کاغذ زیرش رو جدا کنید ونوش جان کنید.

                                                

 

می تونید ساده سروش کنید یا با کمی پودر قند و دارچین تزیینش کنید.

 

راستی میتونید مقدار دارچین رو تا 1 ق. غ افزایش بدید.

 

و می تونید شکر رو 1 پیمانه شکر قهوه ای و نصف پیمانه شکر سفید استفاده کنید و همچنین جای روغن مایع می تونید از کره استفاده کنید که مسلما خوشمزه تر و خوش عطر تر می شه

                                                            

.

 

این یه کیک سالم و مقوی برای مهد و مدرسه بجه ها یا برای عصرونه ست.

 

نوش جان

 

شف نگین

 

                                                      

                                                         

تزیین کیک با گاناش شیری شکلاتی

عیدتون مبارک دوستای گلم. همیشه کامتون شیرین

دوستان گلم توی این پست قصد آموزش کیک رو ندارم . فقط می خوام بهتون یه روکش کیک و یه جور تزیین رو آموزش بدم.

عکس مال آرشیومه و متاسفانه از مراحل کار عکسی ندارم.

اما نیاز زیادی ام به عکس نیست.

شما باید یه کیک داشته باشید حالا هر کیکی که داشتید. کره ای یا اسفنجی یا شیفون یا میوه ای و ...

برای روکش کردنش از یه جور گاناش استفاده کردم که گاناش شیری شکلاتی هست.

برای تهیه اش هم به خامه صبحانه و شکلات سفید و شکلات شیری نیاز دارید.

همچنین به شکلات های چیپسی ریز رنگی برای تزیین نهایی کیک.

شکلات ها رو رنده کنید یا با چاقو ساطوری کنید تا زودتر ذوب بشند.

همه رو توی یه کاسه بریزید و روی بخار کتری بگذارید(همون روش بن ماری)

تا یکدست بشه و بعد خامه رو که باید کمی گرم شده باشه رو بهش اضافه کنید.

یعنی خامه سرد از توی یخچال توش نریزید.

یا اینکه خامه تون رو توی شیر جوش روی حرارت کم بگذارید تاکمی گرم بشه و بعد به شکلات ذوب شده اضافه کنید..

یا بگذارید شکلات کمی از داغی بیفته و خامه ای که به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید.

خلاصه که دماشون با هم زیاد اختلاف نداشته باشه.

برای اینکه ظاهر کیکتون زیبا تر باشه بهتره که قالبتون طرح دار باشه. البته ساده هم یه جور زیبا می شه.

وقتی گاناشتون آماده شد باز کمی صبر کنید تا از حرارت بیفته و ولرم رو به خنک بشه. در حدی که روان باشه سفت نشه. اونوقت زیرش یه کاغذ روغنی بگذارید و گاناش رو روی کیک بدید به طور یکدست و یکنواخت. و اجازه بدید اضافه گاناش روی کاغذ روغنی بریزه.( آخر کار جمعش می کنید و برای مصارف بعدی نگهش میدارید.)

بعد از چند دقیقه که سطح روی کیکتون شره هاش تموم شد نوبت به پاشیدن شکلاتهای چیپسی روی کیک می رسه.

سعی کنید که همه جای کیک رو یکدست شکلات چیپسی بپاشید و در نهایت بره توی یخچال تا کمی خودشو بگیره.

این یه تزیین راحت و ساده ست برای کیک هاتون.

امیدوارم براتون مفید بوده باشه.

مقدار ترکیب شکلات و خامه سلیقه ای هست و می تونه به میزان نصف نصف یا 1/3 و 2/3 باشه

شما می تونید گاناش هایی یا طیف رنگهای سیر تر تا روشن روشن با انواع شکلات تلخ و شیری یا سفید داشته باشید

حتی با ترکیب شکلات های صورتی توت فرنگی یا پرتقالی می تونید رنگهای نارنجی و صورتی داشته باشید.


نوش جان


شاد باشید

شف نگین




کو کو سیب زمینی فانتزی کودکانه


 

کوکو سیب زمینی فانتزی برای بچه ها

اگه شما هم تو خونتون یه کوچولو دارید که موقع غذا خوردن باید باهاش کلنجار برید حتما گاهی به این فکر کردید که با چه راههایی می تونید اونها رو به غذا خوردن تشویق کنید و اشتهاشونو تحریک کنید.

خوب منم یه مادرم و برای بهتر شدن اشتهای پسر کوچولوم تلاش می کنم....

یکی از روشهای موفق تزیین غذاهای ساده و روتین خانواده ست به طوری که بچه ها به خوردنشون ترغیب بشن.

امروز براتون یه کو کو سیب زمینی ساده رو آموزش می دم. برای من که نتیجه داد. امید که به کار شما هم بیاد.

عزیزان خیلی ساده همون سیب زمینیهای پخته خنک شده تون رو رنده کنید. من بهش کمی پودر سیر و شوید خشک زدم. عطر خوبی بهش میده.

و برای زیایی و تزیین کودکانه شون از فلفل البته شیرین برای پسرم و تندش برای خودمون و مقداری هویج کمک گرفتم.

خیلی ساده براشون چشم و دهن و دماغ گذاشتم همین.!

البته من شکلهای متنوعی درست کردم که خورده شد و عکسی ازش نگرفتم

مثلا شکل خورشید با برشهای باریک هویج برای شعاع ها- شکل چرخ گاری با همون روش و یک برش فلفل در وسط- شکل قایق با کمک هویج و فلفلو ...

از این به بعد سعی می کنم تاپیک غذاهای بچه ها و تزیین اونها رو بیشتر روش کار کنم تا عزیزانی که در خواست داشتند بتونند استفاده کنند.

به امبد روزی که لبهای همه بچه ها خندون باشه و روح و جسم سالمی داشته باشند.

 

شاد باشید

شف نگین.