
دوستان گلم عیدتون مبارک. ایشالله هر روزتون عید باشه. لباتون
خندون و کامتون شیرین. اینم عیدی من به شما عزیزان:
در خوشمزگی کیک سیب یا پای سیب و انواع کیکهایی که توش از سیب
استفاده می شه که هیچ شکی نیست. خصوصا که با دارچین و گردو همراه
باشه....
منم تصمیم گرفتم براتون امروز کیک سیب آموزش بدم که خیلی نرم و
لطیف و خوش عطر و خوشمزهههههههه می شه.
هفته پیش که مسافرت بودم سیب های سرخ و خوشگل باغ مامانم رو
چیدیم و یه جعبه هم سهم ما شد.
منم شروع کردم به مارمالاد و کمپوت و کیک و پای و سیب خشک و
بنیه سیب و ... خلاصه هر چی که با این سیب های نازنین می شه درست کرد درست
کردن.
براتون آموزش هاشو می گذارم. یکی یکی.
فعلا یکی از خوشمزه ترین هاشو تقدیم می کنم که همون کیک سیب
هست.
برای درست کردنش نیاز دارید به:
سیب زنده شده 2 و 2/3 پیمانه رنده درشت
تخم مرغ 3 عدد
پودر دارچین 1 ق.چ
پودر زنجفیل نصف ق. چ
نمک 1/4 ق.چ
گردو نگینی شده 1 پیمانه
آرد 2و 1/2 پیمانه
شکر 1 و 1/2 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق. چ
بکنگ سودا یا جوش شیرین 1 ق. چ
1/2 پیمانه آب
جونم براتون بگه که سیب رو همون آخر کار حاضر کنید که سیاه
نشه.
همه مواد خشک رو بجز شکر مخلوط هم کرده و دو بار الک
کنید
شکر رو با روغن با همزن 5 دقیقه بزنید.و بعد یکی یکی تخم مرغها
رو بریزید و بینش 1 دقیقه هم زن رو روشن کنید.
حالا آب رو بهش اضافه کنید و کمی همزن تا یکدست
بشه.
نوبت به سیب ها تون می رسه بهتره در همون زمان که می خواهید اضافه مواد کنید پوست بکنید و رندشون کنید تا سیاه نشه. اونها رو هم بریزید و
مخلوط کنید.
حالا کم کم و در چند نوبت آردتون رو که با مواد خشک دیگه مخلوط
شده بریزید و با لیسک مخلوط کنید.
در آخر هم گردو ها رو بریزید.
من توی قالب شیفون درستش کردم. شما توی هر قالبی که دوست داشتید
می تونید درستش کنید

کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید
طبقه وسط فری که با 180 درجه از یک ربع قبل گرم شده بگذارید به
مدت نیم ساعت.
بعد از این زمان با خلال دندون چک کنید تا مغز پخت شده باشی و
اگه نیاز داشت زمان بیشتری بهش بدید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج کنیدو کاغذ زیرش رو جدا کنید ونوش
جان کنید.

می تونید ساده سروش کنید یا با کمی پودر قند و دارچین تزیینش
کنید.
راستی میتونید مقدار دارچین رو تا 1 ق. غ افزایش
بدید.
و می تونید شکر رو 1 پیمانه شکر قهوه ای و نصف پیمانه شکر سفید
استفاده کنید و همچنین جای روغن مایع می تونید از کره استفاده کنید که مسلما خوشمزه
تر و خوش عطر تر می شه

.
این یه کیک سالم و مقوی برای مهد و مدرسه بجه ها یا برای عصرونه
ست.
نوش جان
شف نگین
