از کپی پیست هاتون خسته ام!!!!!!!!!!!!!!

تا حالا خیلی دیدم که دستورات آشپزی ام یا حتی عکسهام توی سایتهای دیگه و وبلاگهای دیگه به اسم دیگرون ثبت شده بدون هیچ نام و نشونی!!!

چقدر باید گقت اینها دزدیه بدون لینک و اجازه نامردیه

مگه فقط دست تو جیب دیگرون کردن و از دیوار مردم بالا رفتن دزدی محسوب می شه؟؟

هی واگذار کردم به خدا. بابا ازتون کم که نمی شه.

آخه اونی که میخره میپزه عکس میگیره هزینه میکنه چشمهاش کور می شه پشت کامپیوتر هیچ حقی نداره؟؟؟!!

با با چه ایرادی داره اینجایئم که از هم چیز یاد بگیریم. منم خیلی چیزها از خیلی سایتها و آدمها یاد گرفتم هممون همینطوریم از شکم مادر که همه چیز تموم بیرون نیومدیم خوب.

مرگ که نیست من این دستور رو اولین بار اینجا دیدم.

یا از اینجا درست کردم.

این شامل منم می شه و شامل هممون.

پس عیب و عار نیست.

من وقت گشت و گذار تو نت ندارم. مدیریت کردن سایت و همزمان وبلاگم و ... وقتی برای اینکار نمیگذاره. اما وقتی یه سرچی میخوام بکنم که لازم دارم یا دوستانی بهم سایتهایی نشون میدن که کارهامو گذاشته خستگی به تنم میمونه.

 

اهل آبرو ریزی و .. هم نیستم اما گاهی واقعا کفری میشم. مثل این سمیه خانم عزیزکه کارهای منو با کمال پر رویی بدون هیچ اجازه ای و اسمی کپی کرده و همینطور کارهای بعضی از همکارها و دوستانم رو.

ولی هیچی منو انقدر ناراحت نکرد که پروفایل این خانم!!!!!!

دود از کلم بلند شد.

دوست دارید برید بخونید؟؟

نمیخواد خسته می شید همینجا هست. پروفایل خودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تو که همسر و دو تا بچه داری چرا برای خودت بد و بیراه میخری؟

میگفتی بگذارم تو وبم من میگفتم نه؟؟؟!!!

هر چیزی آدرسی نشونی داره.

خیلی ها تا حالا این کار رو کردن. اما شما دو تا فرق داری. یکی اینکه کپی هات یکی دو تا نیست و همینطور قطاری کپی کردی.

دوم و از همه بدتر ایننکه پروفایلم کپی کردی آخه!!!!!!!!!

یعنی 4 تا خط نتونستی در مورد خودت بنویسی؟؟

جالبه که تو پروقایلم نوشتم احترام بگذارید و ذکر منبع کنید و اینها کار خودمه و از نت و کپی نیست و ... و شما هم در کمال... همینو گذاشتی؟؟؟ روت شو آخه؟؟؟!!!!!!!!

سر صبحی آدمو دیوونه می کنند

متاسفم که اینکار رو می کنم. اما شاید درس عبرتی باشه برای دیگرون: برید و ببینید: پروفایلم بخونید:

http://graphics20t.blogfa.com

چیز کرم انبه Mango cheese cream



چیز-کرم-انبه-شا


www.chefnegin.com


فصل انبه ست و بهتون پیشنهاد می کنم از دستش ندید

انبه از اون دست میوه هاییه که معمولا یا عاشقش می شند یا اصلا لب نمی زنند.

مسلما من از گروه اولم !!!
که گروه دوم رو هم دارم به راه راست هدایت می کنم. مثل مادر شوهرم که اصلا لب به انبه نمی زد اما حالا خیلی دوست داره.


با این میوه نازنین خیلی کارها می شه کرد. مهمترینش هم فریز کردنش برای فصل های دیگست!!
انواع دسر و کیک و رولت و نوشیدنی و کرمهای جور واجور.
پارسال براتون یه کرم انبه با خامه رو آموزش داده بودم با یه طعم بهشتی یادتونه؟؟
هر کی درست نکنه نصف عمرش بر فنا!!
اینم داداش همونه!! پس از دستش ندید.


چی لازم دارید؟
انبه درشت 2 عدد
شکر به میزان لازم
خامه 200 گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 200 گرم
آب سرد نصف پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری



توی یه کاسه آب رو بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و بگذارید توی ماکروفر یا سر کتری تا به روش بن ماری حل بشه و کناری بگذارید تا خنک بشه.
انبه هاتونو پوست بکنید و پوره کنید.

چیز-کرم-انبه
حالا خامه رو بهش اضافه کنید و با هم زن در حد یکدست شدن بزنید.

چیز-کرم-انبه-2
حالا نوبت شکرش هشت که بسته به شیرینی و رسیدگی انبه تون و البته ذائقه تون تنظیمش کنید.

چیز-کرم-انبه-3
چطوری؟؟
کمی بریزید و هم بزنید و بچشید( به به)
و همینطور ادامه بدید تا همه موادتون خورده بشه!!!!
اما اگه حتما میخواهید دسرم درست کنید شیرینیش که اندازه شد دیگه بهش ناخنک نزنید(نکته: شیرینی موادتون باید از حد نرمال کمی بالا تر باشه چون پنیر و آب و ژلاتینم بهش اضافه می شه)
حالا پنیر رو اضافه کنید و با هم بزنید تا گلوله های پنیر باز بشند.

چیز-کرم-انبه-4

 

در نهایت مایع ژلاتین سرد شده رو بهش اضافه کنید

چیز-کرم-انبه-5

 

و انقدر بزنید تا همه مواد یکدست بشند و شکر حل نشده یا پنیر باز نشده توش نباشه.

چیز-کرم-انبه-6
حالا قالب دلخواهشتون رو بیارید و موادتون رو توش بریزید.

دسر-انبه-7
خوب بگم که من این قالب رو انتخاب کردم و یک سری ام درست کردم و توی فنجونهای آرکوپالم ریختم که از قبل چربشون کرده بودم.
عکس آماده شده قالب بزرگه رو که برای مهمونی بود ندارم چون فراموش کردم وسط شلوغی مهمونی از ش عکس بگیرم.
اما از این یکی دونه ای ها حسابی عکس گرفتم. فرقی نداره توی تمام قالبها قشنگ می شه. و
اینجوری خوبیش اینه که کمتر دعوامون می شه و هر کس دسر خودشو تصاحب می کنه!!!

چیز-کرم-انبه-8
امیدوارم شما هم این دسر رو دوست داشته باشید
و اگه از انبه خوشتون نمی یادم زودتر باهاش آشتی کنید.

چیز-کرم-انبه-11
پیشنهادم اینه که با انواع دسرهای اینچنینی و نوشیدنیهای میکسش شروع کنید تا خود میوه.

چیز-کرم-انبه-10

یکی از حسرتهام هم بگم و برم:
اونم اینه که اگه جایی تو بهشت برای من نباشه یکی از چیزهایی که خیلی دلم براش تنگ می شه انبه است  چون مسلما توی جهنم انبه نداریم!!!!!!!!!!!!!!

شاد باشید
نوش جان
شف نگین

چیز-کرم-انبه-9

 

چیز-کرم-انبه-شا

 




 

کتلت کوبیده


کتلت-کوبیده2

 


www.chefnegin.com

تنوع توی غذای همه  ما لازمه. اما توی غذای بچه ها از همه بیشتر.
پسر کوچولو من که فکر می کنه مامانش واسه خودش کسیه و همه چیز تمومه و هی سفارش میده.
توی کلاس زیمناستیک به دوستاش گفته مامانی من آشپزه و قناده و همه خوراکی های دنیا رو بلده!!!
چی می گن بهش؟؟؟ توهم فانتزی؟؟
خلاصه که توقعش از من بی علم زیاده.



عاشق کوبیده هم هست!!
واقعا عاشقشه هاااا. منم که نمیتونم براش هر روز کوبیده درست کنم یا بخرم.
چند روز پیش میخواستم کتلت درست کنم که گیر داد کوبیده کوبیده. آخر سرم به کتلت کوبیده ای  رضایت داد.
یه دفعه ای فکر کردم که براش کتلتی درست کنم که به طعم کوبیده نزدیک باشه و شکلشم خوب مثل کوبیده فرمش دادم.



میتونید کتلت هاتونو به این فرم درست کنید تنوع خوبیه.

اما اگه میخواهید طعمشم متفاوت باشه با من همراه بشید:


گوشت گوسفندی سردست با همراه کمی قلوه گاه  250 گرم چرخ کرده.
پیاز رنده آب گرفته 3 عدد درشت
سیب زمینی  خام 2 عدد متوسط رنده شده
تخم مرغ 1 عدد
نمک
فلفل سیاه
فلفل دلمه رنده شده دلخواه 1 عدد



گوشت رو باید خودتون تهیه کنید. یعنی اینکه چرخ کرده بیرون نباشه. باید گوسفندی باشه به همراه کمی قلوه گاه تا چربی داشته باشه و نرم بشه کتلتتون مثل کباب.
آرد نخودچی توی این کتلت نداریم.
میتونید جای 1 عدد تخم مرغ 2 تا زرده بزنید.
اگه طعم متفاوت فلفل دلمه رو دوست دارید توی کبابها و کتلتها پیشنهاد می کنم امتحانش کنید.

اگه چرخ گوشت ندارید میتونید از دستگاه 123 استفاده کنید.

تمام مواد رو با هم میکس می کنیم و ورز میدهیم.



کتلت-کوبیده1



همونطور که از عکس پیداست برای این مدل کتلت میزان گوشت باید نسبت به سیب زمینی زیاد باشه.

اگه توی ظرف در دار استراحت کنه دو سه ساعتی طعم بهتری پیدا می کنه

 

 

 

 

 

 

 

مهمترین تفاوت این غذا با کتلت معمولی گوشتش هست که طعم خاصی میده و به کوبیده نزدیکه.
فرمشم که توی دستتون به صورت باریک و بلند درستش کنید و سرخش کنید.



کتلت-کوبیده-6

 

کتلت-کبابی



پسر من که رضایت داد و پسندید.

امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.

شاد باشید
نوش جان
شف نگین



کتلت-کوبیده-ای

 

کتلت-کوبیده-5

 

کتلت-کوبیده2


 بر گرفته از: www.chefnegin.com

کیک قهوه فرانسه french coffee cake

کیک-فرانسه-6

www.chefnegin.com

توی دنیای متنوع کیک ها کیکهای  قهوه هم طرفداران خاص خودشون رو دارند.

و درست کردن کیک قهوه ترک یا موکا و ... مرسومه.

امروز به مناسبت عید فطر براتون کیک قهوه فرانسه رو در نظر گرفتم که یک کیک خاصه.


کسانی که با قهوه فرانسه آشنایی دارند میدونند که برعکس قهوه ترک که مثل پودر کاکائو نرمه و کاملا پودری هست قهوه فرانسه ذراتش کمتر اسیاب شده و دونه های درشتی داره.
مثل نمک نمکدون یا کمی درشت تر.
و طبیعتا وقتی توی کیک هم مصرف می شه دونه هاش لابه لای کیک می مونه و زیر دندون می یاد.

خیلی از ما ایرونی ها با قهوه فرانسه آشنایی زیادی نداریم و اگه قهوه خورم باشیم معمولا قهوه عربی یا ترک مصرف می کنیم.

اینها رو گفتم که اگه تجربه اش رو ندارید بدونید با چه بافت کیکی مواجه می شید.
کیک خوش طعمی می شه ولی ممکنه بعضی از عزیزان از اینکه دونه های ریز قهوه زیر دندونشون بیاد خوشششون نیاد. شایدم خیلی بپسندند.
بهر حال کمی متفاوته ولی خوش رنگ و طعم و عالی.
اگه قهوه دوستید از دستش ندید.

خوب قبل از رفتن سر رسیپی امروز یکبار دیگه این عید رو بهتون تبریک می گم و امیدوارم که عباداتتون مورد قبول درگاه حق بوده باشه و از این ماه عزیز کمال استفاده رو برده باشید

و منو توی وقتهای دعاتون از یاد نبرید.

برای درست کردن این کیک نیاز داریم به:

 

آرد قنادی 16 قاشق غذاخوری سر پر

 

شکر 16 قاشق غذاخوری سر پر

پودر قهوه فرانسه 4 قاشق غذاخوری

روغن مایع 12 قاشق غذاخوری

شیر 20 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

نمک ½ قاشق غذا خوری

پودر قهوه ترک 1 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 4 عدد



تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید.

کیک-قوه-فرانسه

حالا وسطش رو گود کنید و تخم مرغ و شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید.

 

نیازی به همزن نیست.
این کیک کوئیک میکس هست.
اما حسابی مخلوط کنید تا مواد حل نشده و گلوله ای توش نباشه.

کیک-فرنسه-2

قالبتون رو کفش رو کاغذ بندازید.
مایتون رو توش بریزید و صاف کنید.
و در فری که از 15 دقیقه قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم شده طبقه وسط بگذارید.
به مدت 30 دقیقه.
اینم بگم که میتونید توی ماکروفر هم درستش کنید یا با همین قالب توی ماکرو با فقط و فقط دکمه کانوکشن خالی به مدت 20 دقیقه و میحط ماکروفر هم با همون دکمه کانوکشن 7-8 دقیقه ای جلوتر گرم بشه.
یا با دکمه ماکرو و تمام قدرت اما در ظرف سیلیکونی یا پیرکس و زمانش رو چک کنید.

اما همیشه فر بهترین گزینه برای کیکهاست.

کیک-فرانسه-2-1
بعد از 20 دقیقه چکش کنید حرارت فرها متغییره و ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره.بعد از اینکه از فر خارجش کردید کمی از حرارت که افتاد از قالب جداش کنید و بگذارید روی پنجره توری خنک بشه بعد کاغذش رو ازش جدا کنید و دوباره بگذاریدش روی همون کاغذ و برش بزنید.

کیک-فرانسه-3

توی یک شیر جوش مقداری گاناش درست کنید.
با نسبت مساوی از خامه و شکلات تخته ای.
مثلا نصف خامه صبحانه پاکت صورتی یا حدود 100 گرم با همون مقدار شکلات تختهای شیری یا تلخ.
شکلات رو خرد یا رنده و ریز کنید و با خامه روی حرارت مستقیم همبزنید تا یکدست بشه.

گاناش
و کمی خنک که شد توی یه کیسه فریزیر بریزیدش و یک گوشه جمعش کنید و گوشه اش رو خیلی کوچک سوراخ کنید  و روی کیکتون رو با حرکت سریع رفت و برگشت دستتون تزیین کنید.

کیک-فرانسه-4

کمی که خودش رو گرفت برشهای کیک رو به ظرف اصلی انتقال بدید و نوش جان کنید.

کیک-فرانسه-شاخ

 

کیک-فرانسه-8

دوستان گلم من از شما چیزی رو دریغ ندارم. در حد توانم آموزش میدم و به سوالات جواب میدم.
این سایت جز هزینه های بالا و گرفته شدن ساعتها وقتم چیزی برای من نداره. چشمم و امیدم فقط به کامنتهای دلگرم کننده شما و دعاهای خیرتون هست.
منو فراموش نکنید.
شاد باشید
نوش جان
شف نگین

قهوه-فرانسه

 

کیک-فرانسه-5

 



استیک گوشت  special steak

استیک-گوشت-1-12


www.chefnegin.com


استیک ها معمولا از قسمت راسته و فیله گوساله یا گوسفند تهیه می شند و خیلی پر طرفدار و خوشمزه هم هستند.

البته ما انواع استیک مرغ و ماهی هم داریم. اما درس امروز ما در مورد گوشت قرمزه.
  به سه روش آبدار و خونی یا rear- نیم پز یا medium- و پخت کامل یا well done
 پخته و سرو می شوند.


که به نظر من ذائقه ما ایرانی ها همون پخت کامل یا نهایتا  آبدار و نیم پز رو می پسنده.
در مدل اول فقط دور گوشت حرارت کمی می بینه (فقط 1 دقیقه برای هر طرف)و گوشت تقریبا خامه و خونی و کاملا قرمزه.
در روش دوم فقط مغز استیکمون صورتی رنگه و آبدار و نرمه
و روش سوم پخت کامل داره و به ذائقه ما نزدیکتره.
البته این سلیقه ای هم هست.


از این موضوع که بگذریم نحوه برش استیک هم توی کیفیت و نرمی و خشکی گوشت و مقدار جمع شدن گوشت در زمان پخت تاثیر داره
گوشت استیک باید از افقی برش داده بشه نه عمودی.
دقیقا همون مدلی که همتون توی کارتونهای تام و جری دیدید!!!!
از ران گوساله هم استیک تهیه می شه که بافت سفتتری نسبت به راسته داره و طبیعتا استیک سفت تری هم خواهید داشت.
اما.. اما مهمتر از همه نحوه پخت  هست که می تونه کیفیت خوبی بهتون بده.



مواد لازم برای استیک مخصوص سیر و کره با سس قارچ:

فیله گوساله 4 تکه استیکی

کره 50 گرم

سیر 4 حبه

دورچین های دلخواه

قارچ 250 گرم

کره برای تفت قارچ 25 گرم

آرد 1 قاشق غذا خوری




از این موضوع که بگذریم نحوه برش استیک هم توی کیفیت و نرمی و خشکی گوشت و مقدار جمع شدن گوشت در زمان پخت تاثیر داره
گوشت استیک باید از افقی برش داده بشه نه عمودی.
دقیقا همون مدلی که همتون توی کارتونهای تام و جری دیدید!!!!
از ران گوساله هم استیک تهیه می شه که بافت سفتتری نسبت به راسته داره و طبیعتا استیک سفت تری هم خواهید داشت.
اما.. اما مهمتر از همه نحوه پخت  هست که می تونه کیفیت خوبی بهتون بده.

استیک هاتون رو بعد از برش باید کمی با استیک کوب بکوبید تا مقداری پهن تر بشند و کمی بافتشون باز بشه. استیک ها رو باید افقی برش زد و عمودی کوبید.

استیک-گوشت-1-4

 

استیک-گوشت-1-6

 

استیک ها رو یکبار می کوبند و بیفتک ها رو دو بار.
بیفتک ها بافت نرمتری دارند.و استیک ها سفت تر.
 
می تونید لای نایلون این کار رو بکنید تا به اطراف نپاشه و ظرفم کثیف نشه.
البته اگه گوشتتون زیادی سفته و یا از راسته نیست می تونید با بیفتک کوبم بکوبیدش اما لهش نکنید و زیادی نکوبید که تبدیل به بیفتک می شه!!!

مرحله بعدی مزه دار کردن و به اصطلاح خواباندن گوشت   marinatدر موادی هست که باعث طعم دهی و مزه دار شدن گوشتتون می شه.
تنوع بالایی برای این روش وجود داره که استیکهای مختلفی بهمون میده.
مثلا خواباندن در سس خردل و فلفل سیاه و کمی آبلیمو و روغن زیتون.

یا خواباندن در سویا سس و فلفل و تخم گشنیز
 یا در پیاز . سس سویا و ...
یا این روش که من امروز استفاده کردم
یعنی مزه دار کردن با کره و سیر

استیک-گوشت-1-3

 

استیک-گوشت-1-8

معمولا باید از تابه چدنی یا آهنی سنگین و ضخیم برای پخت استیک ها استفاده بشه.
چون حسابی گرما رو تو خودشون نگه می دارند.
تابه های آهنی مخصوص استیک هستند و قابل شستشو نیستند چون زنگ می زنند و باید آنها را با دستمال تمییز کرد.
روی تابه های مخصوص استیک که یک قسمت فلزی راه راه دارند و یا تابه  چدنی ساده هم می تونید درستشون کنید.
بهترین گزینه برای خونه استفاده از تابه چدنی هست.
بعد از اینکه تابه حسابی داغ شد استیک هاتون رو یک یا دو تکه بندازید توش و دیگه جابه جاشون نکنید.

استیک-گوشت-1-1

 

استیک-گوشت-1-9

 

استیک-گوشت-1-10
بمونه تا زمانی که قسمت رویی آب بندازه و حدود 5-6 دقیقه برای پخت کامل( بسته به نوع استیکی که می خواهید که نیمه خام- متوسط- یا پخت کامل باشه زمان متغییره)

زمانی که استیکتون رویی که به سمت بالاست آب انداخت زمان بر گردنوندنش شده.

استیک-گوشت-1-11

البته اگه گوشتتون سفت باشه میتونید با پشت کف گیر به روی گوشت فشار بیارید تا آبش کمی خارج بشه و داخلش بهتر بپزه. اما اگه گوشت فیله و نرم باشه اینکار رو نکنید. چون باعث خشکی و سفتی بیش از حد استیکتون می شه.
بعد برش گردونید و طرف دوم.
بهتره که یکباره چند تکه استیک رو توی تابه نندازید تا باعث نشه که حرارت تابه کم بشه و استیک ها زیادی آب بندازند و سفت  بشند.
استیک-گوشت-1-5





دور چین استیک ها می تونه خیلی متنوع باشه
مثلا پوره سیب زمینی- نخود فرنگی- هویج- انواع سبزی جات بخار پز مثل ذرت- لوبیا سبز- لبو و .......
انواع سالاد و ...

یکی دیگه از ارکان مهم استیک ها سس های متنوعشون هستند که طعم خوبی به استیکها مون می دهند.

چند تا از مهمترین این سس ها عبارتند از: سس قارچ-  سس گریوی -سس فلفل- سس برنز- سس خردل- سس کچوری- سس تریاکی و ..........

ما عاشق سس قارچیم و خیلی طعمش رو دوست داریم.

سس های استیکها تنوع بالایی دارند  که به مرور آموزشش رو خواهیم داشت.
برای امروزتون سس قارچ رو دارم که باید قارچهاتون رو با مقداری کره تفت بدید و بهش مقداری آرد بزنید و با آب گوشت کمی رقیقش کنید و جا که افتاد یا در کنار استیک توی یه سس خوری سرو کنید یا روی استیکتون بریزید.

برای دوستانی که سختشونه گوشت بخرند و استیک درست کنند و بکوبندو ...
بگم که می تونید از فروشگاههای معتبر یا قصابی های خوب استیک آماده بگیرید و فقط مزه دار کنید و بپزید.
حتی بعضی هاش مزه دار هم شدنند و فقط باید برند توی تابه!!!
اینم یه مدلشه خوب!!!
دیگه بگم که مزه دار کردن استیک ها با هم فرق داره.
در بعضی مدلها باید چند ساعتی توی مواد بمونند و در مدلی که امروز براتون دارم آموزش میدم نیازی به موندن زیاد نیست.
فقط کافیه بعد از کوبیدن استیکهاتون به دو طرفش مقداری کره و سیر خیلی ریز خرد شده بمالید و 10 دقیقه بعد می تونید توی تابه آمادشون کنید.
در این مدل چون دو طرفشون کره مالی شده اند نیازی به چرب کردن تابه با روغن ندارید. اصولا استیک ها بدون روغن و با روش گریل آماده می شند و همون مقدار روغن یا کره ای که برای مزه دار کردنشون استفاده می شه کافیه.
می تونید اول هر دو طرف رو با سیر مزه دار کنید و بعد فقط یک طرف رو کره بمالید و از همون طرف بندازید توی تابه و همون زمان به طرف دوم هم کره بمالید.

یا یک طرف رو کره و سیر بمالید و طرف دوم رو وقتی توی تابه هست بهش سیر و کره بزنید.

با یکی دو بار درست کردن سلیقه خانواده دستتون می یاد که چه روش پختی رو برای استیک می پسندند. اگرم استیک خور باشید که هیچ.

 

راستی یادم رفت بگم که وزن مناسب استیک چیزی حدود 250 تا 400 گرم بسته به نوع استیک می باشد

و چند تا استیک های معروف دنیا رو براتون بگم که با اسمشون آشنایی داشته باشید:

T- bone steak یکی از استیک های معروفه که اسمش رو از شکل  T مانندش گرفته که ترکیبی از فیله و راسته است بطور همزمان.

Rib seak این استیک از دنده گوساله تهیه می شه.

Tornados steak ترکیبی از فیله گوساله با سس برنز و پنیر پارمسان و نان تورنادو است.

pepper steakاستیک فلفلی

lamb chops steak تهیه شده از دنده بره که معمولا به صورت شش تکه ای سرو میشود.

chicken and beef mix استیک گوشت و مرغ ترکیبی که آموزشش رو خواهیم داشت.

و خیلی مدل های دیگه.

 

راستی اینم بگم که اگه دقیق تر  و کامل تر بخواهید یباد بگیرید استیک ها به 6 روش سرو می شوند:

R-Rear کاملا آبدار

M.R- Rear medium نیمه آبدار

M-Medium پخت میانه

M.W.Medium well done تقریبا پخت کامل

W-Well done پخت کامل

Ex.w-Extra well done برشته

امیدوارم که آموزش امروز مورد پسندتون بوده باشه و استفاده کنید

 

شاد باشید

 

نوش جان

 

شف نگین
 

 اینم نوع برشته شده اش:

استیک-گوشت-1-2

استیک-گوشت-1-13

 

 

 

کرم طالبی

دسر-طالبی-7




www.chefnegin.com

فصل فصل طالبی هست و خوردنش خیلی لذت بخشه. طالبی دوست ها می دونند که خوردن طالبی به هر روش که باشه لذت خاص خودش رو داره. با نون و پنیر یا یه لیوان آب طالبی تگری.

انواع دسرهای خوشمزه با طالبی و ...


خوب همه اینها که گفتم این نوید رو میده که امروز یه دسر خوشمزه با طالبی داریم.
 کرم طالبی.

این دسر رو میتونید با طالبی یا دستمبو و خانوادشون درست کنید

خیلی راحت و سریع آماده می شه و خوشمزه هم هست.

 


موادی که لازم دارید:
طالبی 1 عدد متوسط

شیر 1 پیمانه
شکر ب میزان لازم

خامه  200 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری

آب 1 پیمانه


اولین کارتون اینه که یه آب طالبی مثل همیشه درست کنید.
طالبی رو قاچ کنید و خرد کنید با کمی شکر بسته به شیرینی طالبی تون و ذائقه تون توی مخلوط کن بریزید.

دسر-طالبی1

شکرش باید از زمانی که آب طالبی درست می کنید بیشتر باشه چون قراره چیزهای دیگه هم بهش اضافه بشه.

توی یه کاسه آب رو بریزید و روش پودر ژلاتین رو بپاشید و بگذارید روی بخار کتری یا ماکروفر تا حل بشه. و کناری بمونه تا از حرارت بیافته.

حالا شیر و خامه رو توی مخلوط کن روی آب طالبی تون بریزید و حسابی میکسش کنید.

دسر-طالبی-4

طوری که شکر حل نشده یا مواد یکدست نشده ای توی پارچتون دیده نشه.
در آخر هم ژلاتین حل شده و خنک شده رو بهش اضافه کنید و یکی دو دور مخلوطش کنید.

قالبتون رو آب بگردونید و توی فریزر بگذارید 10 دقیقه ای جلوتر و حالا درش بیارید و موادتون رو توش بریزید.
قالبهای سیلیکونی بهتره چرب بشند.

دسر-طالبی-2

بره توی یخچال تا حسابی ببنده.

دسر-طالبی-5

 

این دسر خیلی ساده و سریع درست می شه. و خیلی بافت نرمی داره و توی دهن آب می شه.
امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.

راستی میتونید این دسر رو  بگذارید تا نیم بند بلشه و بعد نصفش رو توی قالب بریزید و روش رو یه ردیف طالبی سفت اسکوب زده به شکل توپ توپی بچینید و لایه نیم بند بعدی رو بچینید که در زمان سرو و برش زیبا تر می شه.
من متاسفانه از اون مرحله عکسی ندارم.

البته اینم بگم که آقای همسری ساده اش رو بیشتر پسندید و گفت زیاد جالب نمی شه وقتی داری یه بافت نرم وپاستیل مانند رو میخوری و خودش سر می خوره و میره پایین  وسطش به یه توپ از جنس طالبی بر بخوری و  مجبور باشی از دندونهات استفاده کنی!!!!!!!!!!!

خوب اینم از تز ایشون!!

شاد باشید نوش جان

التماس دعا

شف نگین

دسر-طالبی-8

 

دسر-طالبی9


مرغ لیمو پرتقالی

مرغ-لیمویی-9

www.chefnegin.com


گوشت مرغ یکی از چیزهای پر مصرف توی خونه های ماست و همه سعی بر این دارند تا همیشه مرغشون خوش طعم و خوش مزه باشه و بوی بد نده و اگه برای وعده بعدی باقی موند بو نده و بشه خورد.

خوب یکی از بهترین روشها برای حل این مشکل همین روشیه که امروز بهتون معرفی می کنم.
خیلی خیلی خوش عطر و طعم می شه و اگه برای فردا هم بمونه بازم خوشمزه ست و بوی بد نمیده.

برای دانستن فوت و فن این مرغهای خوشمزه با من همراه باشید:

 


 مرغ 4  تکه

کره 50 گرم
آب پرتقال 2 لیوان
رنده پوست لیمو سنگی 1 عدد
آب تازه لیمو ترش سنگی 1 عدد

نمک
زعفران  حل شده غلیظ 1 قاشق غذاخوری



خیلی راحت درست می شه و درسری نداره.
توی تابه کره رو بگذارید کمی اب بشه



مرغ-لیمویی2


و مرغهاتون رو با کره در حالی که در تابه رو بستید تفت بدید و نمک بزنید.



مرغ-لیمویی-4

هر دو طرفش رو.


حالا پوست لیموتون رو روشون رنده کنید و دقت کنید تا سفیدی پوست رنده نشه تا تلخ نشه.

مرغ-لیمویی-5



حالا لیموتون رو از وسط نصف کنید و آبش رو به مرغهاتون اضافه کنید.

 آب پرتقالتون رو هم  اضافه کنید.( نکته: اگه عجله دارید تا زودتر بپزه آب لیمو ترش رو 30-40 دقیقه که گذشت بعد بریزید. چون ترشیش باعث می شه مرغ دیرتر بپزه. عوضش باعث می شه مرغتون وا نره و له نشه)
دو تا 3 لیوان و با درب بسته و حرارت متوسط رو به کم بگذارید 1 ساعت بپزه.



مرغ-لیمویی-6



بهتره از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید ولی اگر در دسترس نداشتید از آب پرتقال صنعتی یا حتی شربت پرتقال رقیق شده هم میتونید استفاده کنید.

راستی میتونید جای رنده لیمو از رنده پرتقالم استفاده کنید. ولی با لیمو خوش عطر تر می شه.
در آخر کار که سس غلیظ و کم شده بهش کمی زعفران بزنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.




مرغ-لیمویی-7



این مدل مرغ برای زرشک پلو- باقالی پلو-  و ... هر غذایی و خوراکی که توش مرغ لازم داره مناسبه.



پیشنهاد شف به شما عزیزان اینه که حتما حتما این روش رو امتحان کنید.

خواهید دید که برای وعدهای بعدی هم بوی بدی نخواهد داشت. البته اگه چیزی از این غذا برای وعده بعدی بمونه!!!!!

شاد باشید

نوش جان

شف نگین



شاخص-لیمویی

 



مرغ-لیمویی-9