تارت موز با کرم وانیلی
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و هشتم مهر ۱۳۹۴ ساعت 18:39 توسط نگین
|
امروز بیستم اکتبر و روز جهانی سر آشپزه. این روز رو به همه دوستان و همکاران عزیزم و هر کسی که به این هنر علاقه منده و فعالیتی در این زمینه داره تبریک می گم. امیدوارم هر روز بیشتر و بیشتر توی این حرفه شیرینی پیشرفت کنید و بدرخشید.
امروز براتون یک مدل تارت خوشمزه و سبک اوردم که با خوردنش کمتر احساس عذاب وجدان می کنیم. البته نه اینکه کاملا رژیمی باشه. ولی خوب کرمش نسبت به خامه و .. سبکتره.
پاییزتون مبارک
مهرتون پر مهر
با شوق و ذوق فراوون پسر کوچولوم رو راهی کلاس اول کردم. خیلی خوشحالم و امیدوارم که همه بچه ها خوشحال و سلامت باشند.
و امیدوارم که همه کلاس اولی ها بهترین خاطرات رو از روز اول و سال اول مدرسه شون داشته باشند.
امروز براتون یک غذای خیلی لذیذ آوردم که پر طرفدار و مجلسیه. و معمولا تو جشن ها و مهمونی ها در کنار غذاهای اصلی سرو می شه. خوراک زبان یک غذای خوشمزه اما چرب و سنگینه. و ترجیحا باید به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف نشه بلکه در کنار غذای اصلی باشه که مقدار کم مصرف بشه. سس قارچ و بشامل خیلی خوشمزه ترش می کنه.