بنیه سیب
بنیه سیب
یه دسر خوشمزه و کرانچی
اینم ادامه همون چیزهایه که با سیب هایی که خودم چیدم براتون درست کردم. اولیش کیک سیب بود و اینم دومی که بنیه سیب خوشمزه ست.
قبلا براتون بنیه موز رو آموزش داده بودم.اصولا شما می تونید با بیشتر میوه ها و سبزیجات بنیه درست کنید.
اما بنیه سب یه دسر اصیل و قدیمیه.
اصل خمیر بنیه به نظر من کمی سنگینه.
چرا ؟ خوب معلومه تخم مرغ و روغن و بکینگ پودر و ...
اما این خمیر خیلی نازنینه!!! بله نازنین و خیلی راحت و آسون و همه فن حریف برای انواع بنیه های میوه و سبزیجات و همچنین بنیه مرغ و میگو و ... با خیال راحت می تونید ازش استفاده کنید.
فقط باید چند تا نکته کوچولو رو یادتون باشه.
برای درست کردن خمیر بنیه نیاز دارید به دلستر و آرد!!!
همین و همین!!!
و نتیجه؟ عالی!!
خوب باید بدونید که از انواع دلستر های ساده و طعم دار می تونید استفاده کنید.
اگه فکر می کنید ممکنه که طعم دارش روی طعم چیزی که درست می کنید اثر بگذاره از نوع ساده اش استفده کنید.
اما من معمولا با طعم آناناس و سیب یا لیمو که دوست داریم درست می کنم و مشکلی پیش نمی یاد.
خوب نکته مهم اینه که باید دلستر تون تازه و گاز دار باشه. نه چند وقت با در باز شده مونده تو یخچال!!!
نکته مهم دیگش اینه که باید غلظت مایه بنیه دستتون بیاد که این تجربیه. و کار سختی نیست.
مایه نباید انقدر شل باشه که به موادتون پوشش نده و به اصطلاح بریزه از روی مثلا سیبتون و نه باید انقدر سفت باشه که خیلی ضخیم بشه و داخلش خمیر بشه.
تقریبا مثل ماست معمولی یا از سمنو کمی شل تر
نکته بعدی در مورد انتخاب ظرف مناسب برای حمام روغن هست . بهتره روغن رو توی یه ظرف گود و کوچیک مثل یه شیر جوش بریزید و مقدارش به اندازه ای باشه که وقتی مواد رو توش می اندازید شناور بشند.
نباید مقدار خیلی زیاد توی ظرف بریزید چون هم حرارت روغن پایین می یاد و هم بهمدیگه می چسبند و شکل خوبی پیدا نمی کنه
خوب این کلیات کار.
برای بنیه سیب باید سیب هاتون رو پوست بکنید و حلقه حلقه کنید. نه زیاد نازک و نه زیاد ضخیم.
بعد از اینکه سرخ شدنند و کمی از حرارت افتاد دو طرفشون عسل بمالید و نوش جان کنید. داغش خیلی خوشمزه ست.
به دلخواه می تونید با دارچین و گردو هم نوش جان کنید
راستی عزیزان فردا دارم اثاث کشی می کنم به خونه جدید و هنوزم کارهای تعمییرات خونه تموم نشده.
بنابراین ممکنه مدتی نتونم بیام.
پیغامهاتون رو می خونم و خیلی زود برمی گردم.
.
شاد و سلامت باشید
نوش جان
شف نگین




من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.