رتتویی به سبک موش سر آشپز  RATATOUILLE

 

حتما همتون اون انیمیشن گوگولی رو دیدید با اون موش باحال و با مزه.

اگه از اون دسته از کسانی هستید که تا قبل از این رتتولی رو درست نکردین بهتون پیشنهاد می کنم حتما دست بکار بشید.

این غذا یک غذای فرانسوی خوشمزه ست. پس از دستش ندید.

من توی دستور این غذا فقط از کدو و بادمجون و گوجه فرنگی استفاده کردم. ولی شما می تونید از فلفل دلمه و هویج هم استفاده کنید.

واقعا خوشمزه می شه. با موادی خیلی کم و ساده یه غذای شیک و خوش طعم منتظرتونه. شک نکنید.

خوب حالا بریم سراغ غذامون.

بادمجون با پوست ۲ عدد

کدو با پوست ۲ عدد

گوچه فرنگی ۳ عدد

پنیر موتزارلا ۱ پیمانه (پنیر پیتزا)

مواد سس:

آرد ۳ ق.غ

کره ۳۰ گرم

شیر ۲ پیمانه

نمک و فلفل

 

تمام کدو و بادمجونهاتون رو نازک با پوست حلقه حلقه کنید و دو طرفشون رو کمی سرخ کنید.

گوجه هاتون رو هم حلقه ای نازک برش بزنید و توی یه پیرکس لا به لا مرتب بچینید.

چیدمان این غذا مهمه. تا در آخر شکل زیبایی بهمون بده.

یکی دو لایه بادمجون بعد وسطش گوجه و بعد کدو. اگه هویج یا .. هم داشتید ترتیبش رو رعایت کنید.

حالا توی یه شیر جوش آرد و شیر رو ریخته و هم بزنید روی حرارت تا مثل فرنی شل تر بشه و بعد بهش کره و نمک و فلفل رو بزنید.(سس بشامل)

بعد بریزیدش روی موادتون که توی پیرکس چیدید و روش پنیر پیتزا بدید.

می تونید مقدار پنیر رو به دلخواه کم یا زیاد کنید.

من از پنیر لوله ای فیلا دلفیا برای لایه آخر استفاده کردم.

بعد هم بره توی فر از قبل گرم شده یا توی ماکرو فر.

من ماکرو فرم رو با دکمه کانوکشن برای ۵ دقیقه گرمش کردم و بعد که ظرفم رو گذاشتم از پخت ترکیبی کانوکشن و ماکرو استفاده کردم و زمان رو ۲۰ دقیقه در نظر گرفتم.

خودتون چک کنید که اگر زمان کم بود و روش طلایی نشده بود بهش بازم زمان بدید. یا از گریل استفاده کنید.

انقدر خوشمزه  می شه که نگو. ما بدون هیچ سس یا تزیینی بهش حمله ور شدیم.

جاتون خالی بود.

امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.

نوش جان

نگین شف