سوپ اسفناج و مرغ چینی

اینم از سوپ چینی وعده داده شده. درسته همونه که توی رستوران می خورید با به به و چه چه!!
انقدر آسونه که باورتون نمی شه.
اسفناج نیم کیلو
سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد
کره 20 گرم
قارچ 1 بسته کوچک
استاک مرغ 1 لیتر
نمک
اول کرهتون رو توی یه تابه بریزید و 1 قاشق روغن اضافه کنید تا کره نسوزه!!
بعد مرغهای خرد شده رو تو تفت بدید. و نمک بزنید.
حالا توی یه قابلمه استاک مرغتون رو بریزد و مرغ رو بریزید توش.
بعد هم قارچها رو خرد و تفت بدید با کمی دیگه کره و اضافه کنید و در آخر نوبت اسفناج هامونه.
توی رسیپی اصلی اسفناج ها خرد نشده و درسته اضافه می شند . چون با چاپ استیک راحتتر خورده بشند.
اما ما چون با قاشق می خوریم و برای قیافه بهتر سوپ کمی اسفناج هامون رو خرد می کنیم. و دو تا قل که زد آماده ست.
به همین سادگی طعم خوبی دارید. می تونید کمی خیلی کم هم آبلیمو بزنید. اما اصلش همینه که گفتم.
ما که می پسندیم. امید که شما هم خوشتون بیاد
نوش جونتون
شف نگین

من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.