حتما با خودتون می گید کشک بادمجونه و سیرش!!! بدون سیر که خوب نمی شه.

باید بگم که من عاشق کشک بادمجون و اصولا همه نوع غذاهای بادمجونی هستم. و کشک بادمجونم با سیر و بی سیر دوست دارم. راستش قصه از اونجایی شروع شد که همسری زیاد سیر دوست نداره و همیشه می خواست که توی کشک بادمجون سر نریزم.

اما من کمتر می ریختم. تا اینکه یکبار گفت برای من جدا درست کن و اصلا اصلا سیر نریز.

منم برای اینکه خوشمزه بشه و طعمی داشته باشه پیاز نگینی رو طلایی کردم و فراوون بهش زدم و خیلی خوشمزه شد در کنار گردو و گوشت چرخ کرده.

خلاصه که خیلی خوب می شه و خوشمزه و من گاهی از این وگاهی از اون می درستم.

و البته هفته ای دو سه بار برای قهوه خونه برادرم درست می کنم. و دیگه کارم همینه.

اما براتون بگم که موقع سرخ کردن بادمجونها در تابتون رو بگذارید و با حرارت کم مدت طولانی سرخ کنید تا در حین سرخ شدن مغز پخت بشن. این سری براتون عکس می گیرم.

من بادمجونهام رو از قطرش نصف نمی کنم و فقط هر کدوم رو به دو یا سه قسمت می کنم. البته برای کشک بادمجون.

بعد هم کمی آب می ریزم و زرد چوبه و نعناع داغ و پیاز داغ و سیر اگر قرار باشه که توش بریزم. اما بدون سیر باپیاز زیاد لذیذ می شه و حنما امتحان کنید.

در نهایت خود بادمجونها با پشت قاشق له می شند و نرم نرم و نیازی به کوبیدن و این حرفها نیست. و کشک رو توش می ریزم و کمی هم برای تزیین می گذارم.

و با کشک و گردو و گوشت چرخ کرده تزیین و سرو می کنم.

امیدوارم که امتحانش کنید و دوست داشته باشید.

نوش جون

شف نگین