کشک بادمجان بدون سیر!!!!

حتما با خودتون می گید کشک بادمجونه و سیرش!!! بدون سیر که خوب نمی شه.
باید بگم که من عاشق کشک بادمجون و اصولا همه نوع غذاهای بادمجونی هستم. و کشک بادمجونم با سیر و بی سیر دوست دارم. راستش قصه از اونجایی شروع شد که همسری زیاد سیر دوست نداره و همیشه می خواست که توی کشک بادمجون سر نریزم.
اما من کمتر می ریختم. تا اینکه یکبار گفت برای من جدا درست کن و اصلا اصلا سیر نریز.
منم برای اینکه خوشمزه بشه و طعمی داشته باشه پیاز نگینی رو طلایی کردم و فراوون بهش زدم و خیلی خوشمزه شد در کنار گردو و گوشت چرخ کرده.
خلاصه که خیلی خوب می شه و خوشمزه و من گاهی از این وگاهی از اون می درستم.
و البته هفته ای دو سه بار برای قهوه خونه برادرم درست می کنم. و دیگه کارم همینه.
اما براتون بگم که موقع سرخ کردن بادمجونها در تابتون رو بگذارید و با حرارت کم مدت طولانی سرخ کنید تا در حین سرخ شدن مغز پخت بشن. این سری براتون عکس می گیرم.
من بادمجونهام رو از قطرش نصف نمی کنم و فقط هر کدوم رو به دو یا سه قسمت می کنم. البته برای کشک بادمجون.
بعد هم کمی آب می ریزم و زرد چوبه و نعناع داغ و پیاز داغ و سیر اگر قرار باشه که توش بریزم. اما بدون سیر باپیاز زیاد لذیذ می شه و حنما امتحان کنید.
در نهایت خود بادمجونها با پشت قاشق له می شند و نرم نرم و نیازی به کوبیدن و این حرفها نیست. و کشک رو توش می ریزم و کمی هم برای تزیین می گذارم.
و با کشک و گردو و گوشت چرخ کرده تزیین و سرو می کنم.
امیدوارم که امتحانش کنید و دوست داشته باشید.
نوش جون
شف نگین

من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.