سینه مرغ سوخاری با زنجفیل و عسل

سلام دوستان گلم. عباداتتون قبول. امروز در خدمتتونم با یه غذای لذیذ و خوشمزه. البته اگه مرغ که اینروزها تبدیل به سیمرغ شده گیرتون بیاد و قدرت خریدش رو داشته باشید.!!!
یکی از عزیزان خواسته بودنند که قیمت مواد مصرفی رو هم بگم. جونم براتون بگه که تا به این لحظه که بنده دارم این مطلب رو می نویسم قیمتها بدین قراره:
سینه مرغ کیلویی 17 هزار تومان. خود مرغ 8000 تومان.
پودر سوخاری آمون هم فکر کنم حدود 3 تومان باشه.
زنجفیل هم 2 تومان.
ماست و عسل هم که از هر کدوم چند قاشق استفاده کردم و دور چین که نیازی به قیمت دادن نیست.
البته شایان به ذکر است که بنده قبلا مقداری سینه مرغ داخل فریزر داشتم و گرنه که ما کجا و سینه مرغ کیلویی 17 تومان کجا!!!
حالا با اجازه بزرگترها شاممون رو حاضر کنیم که ملت گشنشونه!
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
پودر سوخاری 1 بسته
عسل 2 ق س
زنجفیل رنده شده 2 ق چ
ماست 1 پیمانه
نمک و فلفل
پوره سیب زمینی
هویج آبپز مزه دار شده
یا هر دورچینی که دوست دارید
من هویج هامو حلقه ای کردم و گذاشتم بپزه.
سینه مرغ رو از عرض دو سه تا برش زدم تا کمی نازکتر بشه.
توی یه کاسه ماست و عسل و زنجفیل رو مخلوط کردم.
حالا کمی از ارد سوخاری بریزید تا حالت خمیری شل بشه.
سینه ها رو نمک زدم و توی مواد اتداختم.
حالا توی یه بشقاب از پودر سوخاری ریختم و سینه ها رو توش غلتوندم.
بعد هم با روغن مثل کتلت سرخشون کردم.
در کنار کمی پوره سیب زمینی و هویج بخار پز.
در آخر کار به هویجتون کمی سس کچاپ و کره بزنید و خیلی کم شکر.
اینم اون روش که سرخ بشه.
پوره سیب زمینی هم که همتون بلدید دیگه.
اما براتون یه کم از پودر سوخاری بگم که انواع مختلفی داره و من معمولا خودم درست می کنم. اما از توی مارکهای آماده ایرانی مارک آمون رو می پسندم. و به نظرم خیلی خوبه.
من این غذا رو با طعم پیاز و سیرش درست کردم. که خوشمزه ترین طعمشه. البته به نظر من.
شما می تونید با هر پودر سوخاری درست کنید اما اینم امتحان کنید.
شاد و خوشبخت باشید در کنار خانواده و عزیزانتون.
نوش جون
شف نگین