طرز تهیه کیک افتتاحیه و تولد سایت
۱۳۹۱
طرز تهیه کیک شکلاتی افتتاحیه سایت
این کیک رو خیلی وقت پیش درست کردم. و عکسش رو برای افتتاح و تولد سایت توی اولین پست گذاشته بودم. ولی دوستان درخواست آموزشش رو داشتند و اینم آنچه شما خواسته اید:
چند تا دوستان عزیز که عکس کیک تولد و افتتاحیه سایت رو دیده بودنند از من خواستند که طرز تهیه اش رو بگذارم.
بنده هم اطاعت امر می کنم.
راستش این کیک هر نوع کیک که دوست دارید می تونه باشه. منظورم بیس کاره.. کیک ماربل- ساده اسفنجی- سه سوته- شکلاتی و …
مهم اینه که توی یه قالب خوشگل به اندازه حجمش مایه کیک مناسب که خوب پف کنه بریزید و یه کیک خوشگل بپزید.
کیک من برای این کار همون کیک سه سوته ست که شکلاتیش کردم و چند برابر و توی قالب سیلیکونی درستش کردم.
http://neginchef.blogfa.com/post/44
شکل قالبم رو دوست می دارم. خوشگله.
خلاصه که خنک خنک که شد میریم که رویه کیک رو که گاناش هست رو درست کنیم:
شکلات تخته ای تلخ ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شکلات چیپسی به میزان لازم.
شکلات رو خرد کنید یا رنده و به همراه خامه توی یه شیر جوش بریزید و روی حرارت مستقیم آب کنید و مدام هم بزنید تا یکدست بشه.
کمی که از حرارت افتاد کیکتون رو روی یه پنچره سیمی بگذارید و زیر
کار یه کاغذ روغنی بندازید و مایتون رو روی کیک بریزید طوری که همه جای کیک
رو بپوشونه. و یکدست بشه. بعد هم روش شکلات چیپسی برای تزیین بدید.
دوستان قشنگی این کیک به طرح قالبشه و یکدست ریختن مواد روی کیک. گاناج براقه و کیک رو زیبا می کنه.
اگه کیکتون فالبش ساده باشه می تونید برش بزنید و لای کیک موادی مثل خامه و گردو یا مارمالاد و … بدید.
شاد شاد و شکلاتی باشید
نوش جان
شف نگین