ژله دو رنگ قالبی
پودر ژله آناناس 2 بسته
پودر ژله پرتقال 1 بسته
خامه 1بسته 200 گرمی
ژله پرتقال رو درست میکنیم از دستور روی بسته و کناری میزاریم.
ژله های آناناس رو هم هر دو بسته رو با دو لیوان آبجوش و 1 لیوان آب سرد درست میکنیم و خامه رو اضافه میکنیم و با هم زن دستی یا برقی میزنیم تا گلوله هاش یکدست بشه.
قالب رو که از قبل توش یه دور آب گردوندیم و تو فریزر گذاشتیم در می اریم و نیمی از مواد آناناسی رو توش میریزیم. اگه عجله داشتیم نیم ساعت تو فریزر وگر نه در یخچال میزاریم. نیم بند که شدمواد پرتقالی رو روش به آرومی میریزیم و دوباره نیم ساعت در فریزر یا در یخچال تا زمان نیم بند شدن. و در مرحله سوم باقی مواد آناناسی رو میریزیم و در یخچال تا زمان بسته شدن کامل می زاریم.
هنگام سرو هم در کاسه آبجوش زده ته قالب رو و در بشقابی زیبا که کفش را خیس کرده ایم برمیگردانیم.
دوستان اگه به نکته های ریز توجه کنید ژله هاتون همیشه عالی در می یاد. کمی صبر و حوصله لازم داره که مطمئنم همتون دارید.
نکه مهم در اکثر ژله های چند رنگ اینه که تا ژله طبقه زیری کاملا نبسته و کمی شله رنگ بعدی رو آروم بریزید تا کاملا بهم بچسبند و در وقت برش طبقات از هم جدا نشوند.
زله هایی هم که هنوز تو نوبتند رو در دمای محیط قرار بدید تا سفت نشوند.
ژله وقتی نیم بنده که مثل سفیده تخم مرغ شده باشه. اون زمان وقت اضافه کردنش به طبقه بعدی رسیده.
اگر خامه نداشتید یا مزه شو دوست نداشتید میتونید از شیر- ماست شیرین- بستنی وانیلی استفاده کنید.
دست ما تو درست کردن ژله ها بازه و با کمی سلیقه میتونیم تنوع بی نهایتی داشته باشیم.
منتظر نظراتتون هستم و اگر مایل بودید میتونید کارهای قشنگتون رو برام ایمیل کنید تا به اسم خودتون اینجا براتون بزارم.
شاد و ژله ای (با انعطاف) باشید.
نگین

من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.