یه کوکوی فوری و خوشمزه. واسه طرفداران بادنجان.

اگه داشتید بادنجان تازه سرخ شده وگرنه فریزری هم قبوله.


بادنجان4 عدد

تخم مرغ 3 عدد

سیر تازه یا پودر سیر کمی

پیاز داغ کمی

پنیر پیتزا یا تست 150 گرم

آرد 1  ق.غ

نمک و زردچوبه مقداری


بادنجانهای سرخ شده را ساطوری کنید وسیر و پیاز را اضافه کرده و آرد و ادویه ها را هم بریزید و در آخر تخم مرغ بزنید.

در تابه کمی روغن ریخته و داغ که شد مواد را ریخته رویش را صاف کنید و پنیر پیتزا و تست را رویش بدهید. با در بسته و حرارت کم بپزید.

اگر سیر دوست ندارید که امیدوارم داشته باشید می توانید از پیاز داغ بیشتری استفاده کنید و سیر را حذف کنید.

اگر دوست داشتید دو طرفش سرخ شود و کوکو باشد پنیر را درون مواد بریزید و دو طرفش را سرخ کنید. طرف دوم بدون در.