کوکو بادنجان و پنیر پیتزایی
یه کوکوی فوری و خوشمزه. واسه طرفداران بادنجان.
اگه داشتید بادنجان تازه سرخ شده وگرنه فریزری هم قبوله.
بادنجان4 عدد
تخم مرغ 3 عدد
سیر تازه یا پودر سیر کمی
پیاز داغ کمی
پنیر پیتزا یا تست 150 گرم
آرد 1 ق.غ
نمک و زردچوبه مقداری
بادنجانهای سرخ شده را ساطوری کنید وسیر و پیاز را اضافه کرده و آرد و ادویه ها را هم بریزید و در آخر تخم مرغ بزنید.
در تابه کمی روغن ریخته و داغ که شد مواد را ریخته رویش را صاف کنید و پنیر پیتزا و تست را رویش بدهید. با در بسته و حرارت کم بپزید.
اگر سیر دوست ندارید که امیدوارم داشته باشید می توانید از پیاز داغ بیشتری استفاده کنید و سیر را حذف کنید.
اگر دوست داشتید دو طرفش سرخ شود و کوکو باشد پنیر را درون مواد بریزید و دو طرفش را سرخ کنید. طرف دوم بدون در.

+ نوشته شده در جمعه چهاردهم بهمن ۱۳۹۰ ساعت 14:44 توسط نگین
|
من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.