مرغ سوخاری(شام تولد پسر کوچولوم)

برای تولد 4 سالگی امیر حسین جونم تصمیم گرفتم چیزی درست کنم که خودشم دوست داشته باشه. این بود که مرغ سوخاری انتخاب شد.
درست کردن مرغ سوخاری هم فوت و فن های خودشو داره و انو اع مختلفی هم داره.
من چند مدل مرغ سوخاری درست می کنم که فعلا دست به نقد این مدلش رو داشته باشید تا بقیه مدل ها.
توی این مدل شما باید مرغ هاتون رو از قبل آبپز کنید. ولی نباید له و خیلی پخته بشه.
بعد باید بگذارید کمی خنک بشه و آب اضافش بره.
حالا آرد سوخاریتون رو آماده کنید یا از پودر آماده استفاده کنید.
مرغوب بودن و طعم خوب یه آرد سوخاری حرف اول رو توی طعم نهایی مرغ سوخاری تون میزنه.
می تونید مثل من با ترکیب کردن آرد گندم و پودر سیر و کورن فلکس و فلفل و نان خشک کوبیده و .... خودتون یه آرد سوخاری باب میل و ذائقه تون بسازید و همیشه ازش استفاده کنید.
ولی اگه حاضری گرفتید از نوع خوبش بگیرید با طعمی که دوست دارید.
به امید خدا طرز تهیه و دستور دقیق آرد سوخاری رو براتون میگذارم. البته ببینم کی فسمت می شه.
من برای این مدل مرغ سوخاری فقط از مغز ران مرغ استفاده می کنم. چون همگی عاشق این قسمتش هستیم.
و البته از همه مهمتر بگم که این مدل مرغ سوخاری که می بینید با مرغ بدون پوست درست می شه!!!
حتما خیلیهاتون می گید مرغ سوخاریه و پوستش!! اما اینم خیلی خوب می شه و سلامت تر هم هست.
القصه... بعد از اینکه مرغ ها سرد شدنند و آب اضافشون رفت یه کاسه بردارید و با ترکیب کردن آرد سوخاری و مقداری آب یه خمیر نسبتا سفتی درست کنید مثل سمنو
حالا دونه دونه مرغهاتون رو توی این مایه بغلتونید و بعد توی کاسه بعدی که آرد سوخاری باشه بغلتونید تا حسابی دورشون رو یه غلافی از مواد بگیره. می تونید اگه لازم بود دو بار این کار رو تکرار کنید
بعد بگذارید توی یخچال تا کمی خودشو بگیره و سپس توی حمام روغن یا همون روغن شناور غوطه ورشون کنید تا طلایی بشند. با دستمال روغن اضافی اش رو بگیرید و با هر دور چینی مایل بودید سروش کنید
من با کمی پوره مخلوط سروش کردم. سالمتر از سیب زمینی سرخ کرده ست
راستی ایشالله انواع دیگه مرغ سوخاری رو آموزش می دم براتون عزیزان اگه عمری باشه.
شادو سلامت باشید
نوش جان
شف نگین







من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.