تیرامیسو(ورژن 2)

قبلا دسر معروف ایتالیایی تیرامیسو رو خدمتتون معرفی کردم و رسیپی شو گذاشتم.
امروز براتون این دسر رو همراه با عکسهای مرحله ای و با یه روش دیگه آموزش می دم.
همونطور که قبلا گفته بودم بیس و پایه این دسر یه مدل شیرینیه بنام لیدی فینگر که اونم براتون رسیپی اش رو گذاشتم قبلا.
اما شما می تونید این دسر رو با بیسکوییت پتی بور- کیک اسفنجی- نان لطیفه و ... هم درست کنید.

منم امروز این دسر خوشمزه رو با شیرینی شکری که کمی شبیه به  لطیفه است ولی سنگین ترش درست کردم. به نظرم اومد که باید با این شیرینی هم خوب بشه و همینطورم شد!!!!
خوب شیرینی شکری رو یا باید خودتون درست کنید که خیلی ساده ست یا باید از قنادی و نان فانتزی فروشی ها تهیه کنید. فقط نرم و تازه باشه.

من تخم مرغ این رسپی رو حذف کردم
موادی که لازم دارید اینه:
شرینی شکری حدود 500 گرم
خامه 250 گرم
پنیر خامه ای یا اگه داشتید پنیر ماسکارپنه 250 گرم
وانیل 1/4 ق چ
شکر به میزان لازم.
قهوه دم کرده غلیظ به میزان لازم
شکلات رنده شده برای تزیین
پودر نسکافه آماده 1 بسته

من از یه پیرکس مربع شکل استفاده کردم و شیرینی های شکری رو برش مستطیل شکل دادم

توی یه کاسه بزرگ خامه و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا شکر حل بشه و پنیر رو اضافه کنید.
من مقدار رو براتون حدودی نوشتم.

خودم چشمی کار کردم و اضافه مایه خامه و پنیری ام رو فریز کردم برای یه دسر دیگه.

قهوه غلیظ آماده شده تون رو کنار دستتون بگذارید و تکه های شیرینی رو توش فرو کنید و مرتب توی ظرفتون بچینید.
این ظرف می تونه هر ظرفی باشه تک نفره یا بزرگ.


یک ردیف بچینید و روش از مایه پنیری بدید و لایه بعدی و تکرارتا ظرفتون پر بشه


در نهایت روش رو با شکلات رنده شده و پودر نسکافه آماده تزیین کنید و روش یه سلفون بکشید و بره توی یخچال. هر چی بیشتر بمونه طعم مواد بهتر به خورد هم می ره و خوشمزه تر می شه.

می تونید از شب قبل برای مهمونی فردا درست کنید.
البته با دو ساعت موندن یا حتی همون زمان سرو کردن هم جواب میده و خوشمزه می شه.
از من به شما نصیحت که طعم بی نظیر این دسر رو از دست ندید
اما... اما مواظب  اضافه وزن خودتون باشید

شاد و تیرامیسویی باشید
نوش جان

شف نگین.

 

****یادم رفت بگم که حالا که ولنتاینه هم ولنتاینتون مبارک و هم اینکه اگه پایه تیرامی سوتون کیک اسفنجی باشه یا حتی با همین روش بالا می تونید در آخر کار مثل کیک ترس لچس که دستورش توی سایت هست با قالب برش قلبی بزنید و برای ولنتاین سرو کنید.