کیک کوئیک میکس کشمشی

www.chefnegin.com
سلام دوستان گلم. عیدتون مبارک.
و یه تبریک ویژه به آقایون گرامی
این کیک تقدیم به شما:
یکی از کیکهایی که توی خونه ما طرفدار داره کیک کشمشی هست که با رسیپی های مختلفی درست می شه.
یکی از رسیپیهای آسون و سریعش که نسبت به وقت کمی که براش میگذاریم خوب جواب میده همینه که امروز براتون آموزش میدم.
این کیک از مدل کیک های کوئیک میکس و سریعه که هیچ کثیف کاری اضافه و زحمتی براتون نداره و در عرض 35 دقیقه یه کیک خوشمزه برای عصرونه دارید.
برای درست کردنش با من همراه بشید:
آرد 12 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چ
نمک 1 پنس
تخم مرغ 3 عدد
شکر 8 قاشق غذا خوری
روغن مایع 9 قاشق غذا خوری
کشمش پلویی پاک کرده 1 پیمانه
آرد 1قاشق غذا خوری
آب یا شیر 15 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
یا اسانس یا رنده پرتقال .
بهبود دهنده 1/2 ق.چ
دوستان گلم به سادگی تموم مواد خشکتون بجز کشمش و اون یه قاشق آرد رو با هم مخلوط کنید و بهتره 3بار الک کنید برای پف بهتر.
اگرم تنبلیتون می یاد همه رو با هم توی یه کاسه بزرگ بریزید و خوب ویسکش کنید.
حالا تخم مرغها و روغن و شیر یا آب و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نیازی به همزن برقی ندارید.
با هم زدن دستی یا حتی چنگال یا قاشقم می شه!!
توی یه کاسه کوچیک کشمش رو با 1 قاشق آردتون مخلوط کنید و بعد آرد اضافی اش رو بگیرید.
می تونید بریزیدش توی الک و با تکون دادنش آردهای اضافی گرفته می شه.
حالا کشمش های آردی شده رو به موادتون اضافه کنید و یه هم بزنید.

من از قالب شیفون استفاده کردم.
کفش رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو بریزید

می تونید روش رو هم چند تایی کشمش بندازید و بره توی فر از یک ربع جلو تر روی 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت نیم ساعت.
البته ممکنه زمان بیشتر یا کمتری بخواد که بستگی به فر شما داره پس بعد از 25 دقیقه چکش کنید.
توی فر من 25 دقیقه ای آماده شد.
کمی که خنک شد از قالب بیرون بیاریدش.و بگذارید روی پنچره سیمی تا خنک بشه
راستی می تونید کشمش رو به موادتون اضافه نکنید و نصف مواد رو توی قالب بریزید و همه کشمشها رو روش بریزید و باقی مواد کیک رو روی کشمش ها بریزید تا در وسط کیک قرار بگیرند.
این دیگه به خودتون بستگی داره.
من روش اول رو انجام دادم.

اینم
بگم که رسیپی های دیگه ای برای کیک کشمشی هست که پف بیشتر و کیفیت بهتری
داره . اما فوت و دردسرشم زیاده مثلا باید زرده و سفیده جدا زده بشه و ..
که انشالله آموزش اونها رو هم خواهیم داشت..
اما این کیک به نسبت آسونیش کیک خوبیه.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
این کیک رو تقدیم می کنم به تمام آقایون که امروز روزشونه
خصوصا به همسر عزیزم و پسر کوچولوم.
شاد باشید
نوش جان
شف نگین






من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.