کنسومه-قارچ-و-مرغ-شاخص

www.chefnegin.com

خوردن سوپ ها و کنسومه ها و پتاژها همیشه لذت بخشه.

چه به عنوان پیش غذا چه غذای اصلی.


ماه رمضونم که نزدیکه و این کنسومه خیلی خیلی خوشمزه میتونه خیلی برای سفره های افطاری عالی باشه.
ما که خیلی دوست داریم و همیشه مهمونهایی هم که با این کنسومه پذیرایی شدند راضی بودنند و دستورش رو خواستند.
امیدوارم که شما هم درست کنید و بپسندید.


مواد لازم:
قارچ خرد شده  1 لیوان
سینه مرغ پخته شده خرد شده  1 لیوان
آرد 1 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
استاک(آب گوشت یا مرغ) 4 تا 5 لیوان
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
خامه دلخواه به میزان لازم حدود 50 تا 100 گرم
شیر  دلبخواه جایگزین نصف استاک

سیب زمینی نصف لیوان خرد کرده



آرد را در نصف کره تفت داده داده کمی و استاک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی که بجوش آمد سیب زمینی های نگینی شده را اضافه کرده و میگذاریم بپزد.
( در این مرحله میتوانید از دو  لیوان شیر  هم استفاده کنید و از مقدار آب مرغتان کم کنید)

در تابه ای قارچها را با کره تفت داده و به همراه مرغ ها به کنسومه اضافه می کنیم.
نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد.
میتوالنید در هنگام سرو یا در انتهای پخت کنسومه برای طعم بهتر و تزیین از مقداری خامه استفاده کنید.

علت استفاده از فلفل سفید عوض نشدن رنگ کنسومه است.

این غذا خیلی سریع آماده می شه و میتونه جزو غذاهای تنبلونه و فوری اما خوشمزه و شیک باشه.

مخصوصا اگه مرغ پخته داشته باشید.(میتونید توی بخار پز یا ماکروفر هم سینه مرغ تکه تکه شده رو در زمان کوتاهی تهیه کنید)

اگه سوپ سفید رو دوست داشته باشید این کنسومه رو هم پسند خواهید کرد.

پیشنهاد می کنم طعم خوش این کنسومه رو از دست ندید.

شاد باشید
نوش جان
شف نگین

کنسومه-قارچئ-4

کنسومه-قرچ-2

کنسومه-قارچ-و-مرغ-شاخص