مرغ-لیمویی-9

www.chefnegin.com


گوشت مرغ یکی از چیزهای پر مصرف توی خونه های ماست و همه سعی بر این دارند تا همیشه مرغشون خوش طعم و خوش مزه باشه و بوی بد نده و اگه برای وعده بعدی باقی موند بو نده و بشه خورد.

خوب یکی از بهترین روشها برای حل این مشکل همین روشیه که امروز بهتون معرفی می کنم.
خیلی خیلی خوش عطر و طعم می شه و اگه برای فردا هم بمونه بازم خوشمزه ست و بوی بد نمیده.

برای دانستن فوت و فن این مرغهای خوشمزه با من همراه باشید:

 


 مرغ 4  تکه

کره 50 گرم
آب پرتقال 2 لیوان
رنده پوست لیمو سنگی 1 عدد
آب تازه لیمو ترش سنگی 1 عدد

نمک
زعفران  حل شده غلیظ 1 قاشق غذاخوری



خیلی راحت درست می شه و درسری نداره.
توی تابه کره رو بگذارید کمی اب بشه



مرغ-لیمویی2


و مرغهاتون رو با کره در حالی که در تابه رو بستید تفت بدید و نمک بزنید.



مرغ-لیمویی-4

هر دو طرفش رو.


حالا پوست لیموتون رو روشون رنده کنید و دقت کنید تا سفیدی پوست رنده نشه تا تلخ نشه.

مرغ-لیمویی-5



حالا لیموتون رو از وسط نصف کنید و آبش رو به مرغهاتون اضافه کنید.

 آب پرتقالتون رو هم  اضافه کنید.( نکته: اگه عجله دارید تا زودتر بپزه آب لیمو ترش رو 30-40 دقیقه که گذشت بعد بریزید. چون ترشیش باعث می شه مرغ دیرتر بپزه. عوضش باعث می شه مرغتون وا نره و له نشه)
دو تا 3 لیوان و با درب بسته و حرارت متوسط رو به کم بگذارید 1 ساعت بپزه.



مرغ-لیمویی-6



بهتره از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید ولی اگر در دسترس نداشتید از آب پرتقال صنعتی یا حتی شربت پرتقال رقیق شده هم میتونید استفاده کنید.

راستی میتونید جای رنده لیمو از رنده پرتقالم استفاده کنید. ولی با لیمو خوش عطر تر می شه.
در آخر کار که سس غلیظ و کم شده بهش کمی زعفران بزنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.




مرغ-لیمویی-7



این مدل مرغ برای زرشک پلو- باقالی پلو-  و ... هر غذایی و خوراکی که توش مرغ لازم داره مناسبه.



پیشنهاد شف به شما عزیزان اینه که حتما حتما این روش رو امتحان کنید.

خواهید دید که برای وعدهای بعدی هم بوی بدی نخواهد داشت. البته اگه چیزی از این غذا برای وعده بعدی بمونه!!!!!

شاد باشید

نوش جان

شف نگین



شاخص-لیمویی

 



مرغ-لیمویی-9