کیک لیمویی عصرانه

سلام دوستان گلم. تولد امام رضا (ع) رو خدمت همتون تبریک عرض می کنم. و امیدوارم که خودش شفیع ما باشه.
و خیلی خوشحالم که این مناسبت عزیز با سالگرد ازدواج من و همسری مصادف شده.
امیدوارم شما هم بهونه ای برای جمع شدن در کنار هم و دل خوش بودن داشته باشید.
روزهای تابستون داره به آخرهاش می رسه اما هنوزم هوا گرمه.
این کیک از اون دسته کیک هایی هست که توی گرما هم در کنار یک نوشیدنی خنک مثل شربت نعنایی می تونه خیلی دلپذیر باشه.
فصل هم که فصل لیمو هست و نعمت فراوون. پس از دستش ندید.
برای کیک لیمو رسیپی های زیادی هست که تقریبا همشون خوبند.
امروز یکی از اونهایی که ساده تر هست و خیلی هم پوک و خوش عطر می شه رو براتون میگذارم. امیدوارم درست کنید دوست داشته باشید و نوش جونتون باشه.
مواد لازم:
آرد حدود دو و نیم پیمانه سر خالی یا 250 گرم.
شکر 1 لیوان دسته دار یا 180 گرم دانه ریز
تخم مرغ 3 عدد
کره 180 گرم نرم شده
بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو ترش 3 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپ خوری
فرتون رو با 200 درجه سانتی گراد از 15 دقیقه جلوتر روشن کنید تا گرم بشه.
کره و شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ بشه.
و شکر حل بشه حدود 5-6 دقیقه با درجه تند.
سپس تخم مرغهاتون رو یکی یکی به مواد اضافه کنید
و هر یکدونه ای که اضافه کردید 30 ثانیه با همزن بزنید و بعد تخم مرغ بعدی.
حالا رنده لیمو ترش و آلبیمو رو اضافه کنید.
( بگینگ پودر و آرد رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید)
بار آخر آردتون رو روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید تا آرد به خورد مواد بره.
برای بهتر شدن کیفیت این کیک بهتره از قالبهای میان تهی استفاده کنید.
قالب حدود 23 سانتی مناسب این مقدار مواد هست.
کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مواد رو روش بریزید.
روی مواد رو صاف نکنید کیک های کره ای خودشون توی گرمای فر سطحشون صاف می شه.
در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقیقه.
البته بسته به حرارت فرتون زمان متغیره.
این کیک بسیار لطیف و خوش عطر و طعم می شه.
کره و لیمو همنشینی خوبی با هم دارند
البته رسیپیهای دیگه ای از این کیک داریم با روغن مایع که اونم خوبه اما با کره لذیذتر می شه.
می تونید در نهایت این کیک رو با مقداری مارمالاد که با کمی آبلیموی تازه مخلوط و رقیق شده برس کشی کنید تا براق و زیبا تر و خوش طعم تر بشه
یا براش با سه چهار قاشق آبلیموی تازه و 1 پیمانه پودر قند آیسینگ شکری درست کنید و روی کیک بریزید.
همینجوری ساده هم بسیار خوش عطر و طعمه.
با تشکر از خانم مرضیه جمشیدیان
نوش جان
شاد باشید
شف نگین










من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.