بستنی خرمالو( دستور اختصاصی شف نگین)
برای شب یلدا ی امسالتون با چیز جدید اومدم. بستنی خرما لو. این دستور از سری دستورات اختصاصی سایت دنیای شیرین اشپزیه و در هیج جای دیگه پیداش نمی کنید. از ابتکارات خودمه و خیلی ام عاشقش شدم.
یکی از میوه های پاییزی و لذیذ و پر خاصیت خرمالو هست که به اونهایی که به هر نحوی خرمالو دوست ندارند توصیه می کنم که یه جوری با ذائقه شون کنار بیایند و خواص بی نظیر این میوه نازنین رو از دست ندهند.
داشتم تو ذهنم دنبال یه چیز خاص و جدید می گشتم. یه چیزی که با خرمالو باشه اما تکراری نباشه. وقتی ایده این بستنی به ذهنم رسید با خودم گفتم شاید قبلا کسی درستش کرده باشه. یه سرچی تو نت زدم و هیچی پیدا نکردم جز یه موضوع جالب. اونم این بود:
سرو بستنی ویژه خرمالو در برج میلاد با قیمت 400 هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!!
خوب منم امروز براتون آموزش این بستنی رو دارم که پانشید برید 400 تومان بی زبون رو بدید برای این بستنی!!!
درست کردنشم انقدر ساده ست که نگو.
اگه دوست داری لذت خوردن بستنی توی سرما رو بچشید و همینطور لذت خوردن یک بستنی با طعمی جدید رو با من همراه بشید:
موادی که لازم دارید:
خرمالوهای رسیده و درشت 2 عدد
خامه 150 گرم
شکر به میزان لازم
خامه وشکر و خرمالو؟؟ همین؟؟ بله همین!!!
صرف نظر از کالری بالاش نمیدونید چه طعم بهشتی و عالی داره......
البته اینم بگم که با این مقدار مواد10- 12 اسکوپ بستنی دارید که با خوردن دو سه اسکوپ خیلی ام وجدان درد نمی گیرید.
چون کالریش بیشتر از خوردن یک بستنی ساده نیست.
این نکته رو هم قبل از شروع کار بگم که بهتره خرمالو هاتون رسمی و کاملا رسیده و نارنجی پر رنگ و شیرین باشند تا کیفیت نهایی بستنی هم عالی بشه. خوشمزه و خوشرنگ.
برادرم برامون خرمالو آورده بود. اونم جاتون سبز چه خرمالوهایی. دست چین و لذیذ.
5 تاشو نگه داشتم با اینکه داشتند دیگه له میشند برای درست کردن کیک و دسر.
با 3 تاش کیک خرمالو رو درست کردم و با همون دوتا خرمالویی که کنار عکس کیک می بینید این بستنی فوق العاده رو درست کردم.
بستنی دوستها و خرمالو دوست ها سریع بجنبند.
قراره بازم از این خرمالوهای لذیذ به دستم برسه که اینبار بدون معطلی پوره کرده و راهی فریزر میشند برای بستنی و دسر و ...
خوب دیگه زیادی از اصل قصه دور شدیم.
برای درست کردن این بستنی لذیذ و آسون باید:
خرمالو هاتون رو پوست نازکش رو بگیرید و با هر وسیله ای که دارید حسابی میکسشون کنید. من با گوشت کوب برقی اینکار رو کردم.
حالا خامه صبحانه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید اصلا نیازی به همزن نیست!! به راحتی با قاشق معمولی مخلوطش کنید.
حالا وقت خوبش رسیده.
باید کم کم بهش شکر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر توی مواد حل بشه و با چشیدن( به به) شیرینی اش رو چک کنید.
بسته به ذائقه تون و بسته به شیرینی خرمالو ها میزان شکر متفاوته.
البته بدونید که باید کمی شیرینیش زیاد باشه تا وقتی یخ زد و بستنی شد کم شیرین نشه.
( من با خامه کم چرب و بدون اضافه کردن هیچ شکری برای خودم ورژن رژیمی این بستنی رو درست کردم و به رژیم داران محترم هم توصیه می کنم. مگه ما دل نداریم خوب؟؟!!)
حالا یه ظرف مناسب مثل شکل زیر که کم عمق باشه بردارید و موادتون رو توش بریزید و بگذاریدش توی فریزر.
تا 3 ساعت. زنگ موبایلتون رو بگذارید برای 3 ساعت دیگه و برید دنبال زندگیتون.
حالا 3 ساعت گذشته ظرفمون رو از فریزر در می یاریم و با قاشق از کناره ها همش می زنیم کمی و باز برای 2 ساعت میگذاریم توی فریزر.
حالا درش می یاریم و باز همش می زنیم.
و برای دو ساعت دیگه هم میره توی فریزر.
اینکار رو تا وقتی که به بافت بستنی شکل برسید ادامه بدید.
ممکنه بسته به مقدار موادتون و برودت فریزرتون مدتش کم یا زیاد بشه.
فریزر من یه سه ساعت و دو تا 1 ساعت جواب داد.
حالا عزیزانتون رو با یک بستنی خاص و ویژه سورپرایز کنید.
از خوردن یه بستنی جدید با طعمی عالی در کنار عزیزانتون توی بلند ترین شب سال لذت ببرید و ببینید که توی سرما بستنی خوردن چقدر لذت بخشه.
نوش جان
شاد باشید
شف نگین
شادی دلتون
لبخندتون
عشقتون
خوشبختی تون
به بلندای شب یلدا.
پ.ن
یلدا بهانه ای شد برای بودنمان با هم
برای شادی لحظه به لحظه
برای دان کردن انار
دیدن رخ یار
خلوتی با نگار
خوردن هندوانه
خواندن شعر ناب حافظانه
خنده های بی بهانه
عشق های جاودانه
یلدا بهانه من
بودنت را شکر.
نگین تاران
92/9/28