کیک انار با کرم چیز فراستینگ
آخرین پست یلدایی قبل از شب یلدا رو براتون میگذارم شاید دوست داشته باشید برای امشب درستش کنید.
چون این پست کمی طولانی می شه دیگه اندر فواید انار و .. رو فاکتور می گیریم و می ریم سراغ اصل مطلب.
التماس دعای خیر در این شب و تمامی شبهای قشنگ خدا از تک تک شما دوستان دارم.
برای درست کردنش نیاز داری به:
آرد 300 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 150 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 پیمانه
نمک 1/8 پیمانه
پودر ژله انار 1 بسته 100 گرمی
آب انار طبیعی
160 میلی لیتر
برای کرم چیز فراستینگ:
خامه صبحانه 250 گرم ا بسته صورتی
پنیر خامه ای 200 گرم
ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری
آب 2/3 لیوان
شکر به میزان لازم
وانیل مقداری
اول کار یک نکته مهم رو در مورد این کیک بگم و اون اینه که نباید برای این کیک فر رو جلو تر روشن کنید تا گرم بشه. فقط 5 دقیقه کافیه.
تخم مرغهاتون رو به همراه شکر و وانیل توی کاسه ای ریخته و با هم زن برقی بزنید 4-5 دقیقه.
حالا آب انار طبیعی رو بهش اضافه کنید و یکدور بزنید تا مخلوط بشه.
مواد خشک شامل آرد و نمک و بیکینگ پوئدر رو دو سه بار الک کنید و پودر ژله رو بهش اضافه کنید.
حالا مقداری از این مخلوط رو اضافه مواد کنید و هم بزنید و اینبار مقداری از روغن رو اضافه و هم بزنید و همینطور به نوبت تا تموم بشه.
در نهایت با لیسک کامل مخلوط کنید و توی قالب 25 سانتی کاغذ انداخته و بریزید.
من از دو تا قالب باریک استفاده کردم که نخوام برش بزنم.
این دیگه دست خودتونه. حتی میتونید تو سینی بزرگ بریزید و رولتی درستش کنید.
که برای سال دیگتون عمری باشه آموزش میدم.
قالب کمر بندی هم برای این کیک مناسبه.
مدت زمانی که باید تو فر باشه چیزی حدود 45 تا 50 دقیقه هست و حرارت 170 درجه طبقه وسط.
این زمان بخاطر وجود ژله توی کیک و گرم نبودن فر هست.
پس یادتون نره که نیازی نیست فر داغ بشه.
بعد از آماده شدن کیک روی توری خنکش می کنیم و کاغذش رو جدا می کنیم.
تا اینجا کیک انار ما آماده ست و میتونید همینجوری یا با هر چیزی که دوست دارید با هر خامه و کرمی سروش کنید.
اما اگه میخواهید با چیز کرم تزیین و نوش جونش کنید باید موادی رو که برای چیز کرم دادم رو با هم مخلوط کنید
آب رو توی یه کاسه بریزید و روش پودر ژله رو بپاشید و بن ماری حلش کنید.
حالا خامه و پنیر و وانیل و مقداری شکر رو مخلوط کنید
در نهایت ژلاتین حل شده رو اضافه و مخلوط کنید و میزان شیرینی اش رو بنا به ذائقه تون اندازه کنید.
مخلوط رو بگذارید توی یخچال تا کمی خودشو بگیره. البته کمی نه خیلی زیاد.
حالا از مواد مقداریشو لای کیک بدید و مقداریشو روی کیک.
من
چند قاشق لای کیک دادم و کیک دوم رو روش گذاشتم. اگه میخواهید از لبه ها
بیرون بزنه مواد رو نزدیک دیواره ها بریزد و گرنه مثل من بیشترش تو قسمت
مرکز باشه.
حالا کیک دوم رو روش بگذارید و کمی فشار بدید تا کرم خودش پخش بشه.
برای روش هم هر جوری دوست داشتید کرم رو بریزد و تزیین کنید.
من
مقداری از مواد رو گوشه یک کیسه فریزر ریختم و از مرکز بصورت دورانی به
سمت بیرون رفتم.( میتونید همین روش رو ادامه بدید تا انتهای کیک و طرح ساده
و زیبایی خواهید داشت.
اگر هم مثل من یه دستیار 5 ساله داشتید که هی تز میداد به حرفش گوش کنید خوب و مثل من لبه ها رو با پشت قاشق و کمک دستیارتون چیزی شبیه به گلبرگ کنید و با دونه های انار تزیین کنید.
زندگیتون پر از بهانه های قشنگ برای شاد بودن.
چون
توی این چند روزه این دستیار کوچولو خیلی به من برای درست کردن پست های
ویزه شب یلدا کمک کرده پی نوشت این پست رو به امیر حسین جون پسر گلم تقدیم
می کنم
یلداتون مبارک
شاد باشید
نوش جان
شف نگین
پ.ن
برای پسرم:
دستهای کوچکت
معنای تمام زندگی ام
چه مستی خوشایندی ست
حس گرمای ناب انگشتانت در زیر پوستم
چقدر خدا نزدیک است
وقتی تو می خندی
چه سرخوشانه و باغرور نام مادری را یدک می کشم
و دست در دست تو
تمام پاییز پارک را می دوم
به میهمانی برگها دعوتیم
و رقص پایمان روی تن برگهای جادویی چه شکوهی دارد
به دنبال کرمها زیر خاک را می جوئیم
و بلند بلند شعر می خوانیم
پاییزه آی پاییزه....
بگذار نگاهمان کنند
چه باک مردم
لذت این لحظه ها
تکرار نشدنی ست.
92/9/30
نگین تاران