coco-t-sha

 

 

 

سلام عزیزانم


چقدر دلم براتون تنگ شده بود. تابستونه و منم سرم خیلی شلوغه. کلاسهای مختلف  آموزش کیک و شیرینی و غذا و دسر به در خواست شما عزیزان  در حال برگزاریه و خوشحالم که میتونم حضوری در خدمتتون باشم و ببینموتون.  از طرف دیگه هم امور خونه داری و بچه داری هم هست به علاوه درگیری هایی که هر کسی به شخصه داره.
پسر کوچولوم بزرگ شده و داره برای مدرسه رفتن اماده می شه و ...
همه اینها رو گفتم که بدونید اگه کم کار شدم  دلیلش تنبلی نیست. البته مدتی هم کامپیوترم مشکل داشت و خلاصه کلام اینکه حالا اینجام و در خدمتتون.
دوستان وبلاگی هم که مطلع از قطع بودن بلاگفا بودند. هر چند که سایت کم و بیش برقرا بود اما وبلاگ برای عزیزان باز نمی شد.

شکر خدا که هم وبلاگ درست شد و هم کامپیوتر من و منم لا به لای گرفتاری هام فرصتی پیدا کردم تا کنارتون باشم.

 

 

شکر خدا که هم وبلاگ درست شد و هم کامپیوتر من و منم لا به لای گرفتاری هام فرصتی پیدا کردم تا کنارتون باشم.
برای امروزتون یک کوکوی ساده اما خیلی خوشمزه و خوش عطر دارم که امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.

تبریزی ها یک کوکویی دارند که قبلا آموزش داده بودم بهتون بنام کوکو تره تبریز که فقط با تره خالی درست می شه و بسیار لذیذ و خوش طعمه.
این کوکوی امروز هم ترکیبی از کوکو سیب زمینی و تره تازه ست که خیلی خوش خوراک می شه.   


مخصوصا که تره هاش رو خودم کاشتم و دست چین خودمه.
اگه تا به حال سبزی کاری رو تجربه نکردین پیشنهاد می دم حتما حتما امتحانش کنید
حتی اگه باغچه و فضایی برای این کار ندارید توی باکس و در آپارتمانم میتونید اینکار رو انجام بدید و از تماشای رشدشون و طعم عالی شون لذت حسابی ببرید.
 در انتهای این پست عکس چند تا از سبزی هامو میگذارم براتون.

 


برای درست کردن این کوکوی خوشمزه نیاز دارید به:

 

 


سیب زمینی آبپز 4 عدد کوچک
تره حدود 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد کوچک
نمک یک قاشق چایخوری سر خالی
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم

 

 

       

  
سیب زمینی های پخته تون رو کمی که از حرارت افتاد پوست بکنید و رنده کنید. 
تره ها رو هم بشورید و آبش که رفت دسته کنید و خرد کنید. برای خرد کردن تره بهتره اونها رو دسته کنید و روی تخته خردشون کنید.
داخل کاسه بزرگی سیب زمینی ها و تره و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط کنید.

 

 

 

 

coco-t-1

 

 

 


ببینید عزیزان برای درست کردن انواع کوکو سیب زمینی با سیب زمینی آبپز شما دو راه دارید که باعث می شه کوکوتون وانره و خرد نشه. یا با تخم مرغ کم باید درستش کنید و مایتون کاملا سفت باشه. مثل کوکو سیب زمینی با شوید خشک و سیر که قبلا آموزش دادم. یا باید تخم مرغ زیاد بزنید به موادتون و مایتون کاملا شل باشه و نشه با دست بهش فرم داد و با کمک قاشق توی تابه بریزیدش.
این دیگه به خودتونبستگی داره. برای رژیمی ها و اونهایی که ممنوعیت استفاده از تخم مرغ رو دارند  نوع اول بهتره.

نکته دیگه هم اینه که تابه نچسب و سالم باشه و روغن داغ شده باشه.

 

حالا با قاشق از مواد برداشته و داخل تابه بریزید و با حرارت متوسط رو به پایین اجازه بدید تا کوکو هاتون سرخ بشند

 

 

 

 

 

coco-t-2

 

 

 
یکطرفشون که سرخ شد برگردونید تا طرف دوم هم سرخ بشه.

 

 

 

 

coco-t-3

 

 

 

 

 

 

بعد روی دستمال آشپزخونه بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته بشه و بعد نوش جان کنید. با کمی گوجه فرنگی تازه و نون تازه عالیه.
من این کوکوها رو توی باغ درست کردم و جای همتون خالی با تخم مرغ محلی و سبزی دست چین تازه  خیلی خوش طعم بود. 
امیدوارم هر جا که هستید تنتون سالم و دلتون شاد باشه.
و لقمه های مهر و عشق به دست هم بدید


دوستتون دارم
شاد باشید
شف نگین

 

 

 

 

 

coco-t-sh-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

coco-t-sh-3

 

 

 

 

 

ریحونهای نازنین من

 

sabzi2

 

 

 

 

 

برگ چغندر های خوشمزه برای آش آتیشی

 

sabzi-3

 

 

اینم از گشنیر های خوش عطر وبو و باز هم ریحان

 

SABZI

 

 

 

 

 

 

پ.ن

 

 

 

 

عاشق که باشی
مهم نیست چه فصلی ست
مهم نیست گرمی و سردی هوا
عاشق که باشی
همه چیز زیباست
و تو در باورت
هیچ چیز تلخ و گزنده نمی گنجد
عاشق که می شوی
زیبا می بینی
زیبا می اندیشی
از لحظه لحظه زندگیت لذت می بری
عاشق که باشی مشکلات سدی برای تو نیست
مثل پازل از حل کردن تک تک مشکلات لذت می بری
چون عاشقی
چون هدف داری
عاشق که می شوی
دنیا چه زیباست...
عاشقی هایتان مستدام

نگین تاران
تابستان 94