خوراک زبان با سس قارچ و بشامل

دوستان و همراهان خوب ابن خونه سلام
پاییزتون مبارک
مهرتون پر مهر
با شوق و ذوق فراوون پسر کوچولوم رو راهی کلاس اول کردم. خیلی خوشحالم و امیدوارم که همه بچه ها خوشحال و سلامت باشند.
و امیدوارم که همه کلاس اولی ها بهترین خاطرات رو از روز اول و سال اول مدرسه شون داشته باشند.
امروز براتون یک غذای خیلی لذیذ آوردم که پر طرفدار و مجلسیه. و معمولا تو جشن ها و مهمونی ها در کنار غذاهای اصلی سرو می شه. خوراک زبان یک غذای خوشمزه اما چرب و سنگینه. و ترجیحا باید به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف نشه بلکه در کنار غذای اصلی باشه که مقدار کم مصرف بشه. سس قارچ و بشامل خیلی خوشمزه ترش می کنه.
برای درست کردن این غذا نیاز دارید به:
زبان گوساله 1 عدد
برگ بو دو سه عدد
سیر دو سه حبه
پیاز 1 عدد
چوب دارچین دو عدد
زردچوبه و نمک به میزان لازم
قارچ اسلایس شده 200 گرم
آرد دو قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
روغن یک قاشق غذا خوری
شیر یا آب زبان دو لیوان
فلفل سفید و نمک به میزان لازم
زبان رو باید حسابی برس بزنید و بشورید تا روش هیچ کثیفی نداشته باشه. و برای پختش بهتره از زودپز استفاده کنید. زبان رو به همراه مقدار ی اب که روش رو بگیره و باقی مواد داخل زودپز بندازید
و بسته به نوع زودپزتون یک تا دوساعتی بپزیدش.
مثل تایمی که برای آبگوشت میدید.
بعد اجازه بدید کمی خنک بشه و پوست روش رو بکنید. راحت جدا می شه.
حالا باید اون رو با چاقو به برش های دلخواه تقسیم کنید.

و داخل تابه ای کمی کره بریزید و بگذارید تا دو طرفشون توی کره تفت بخوره و کمی تغییر رنگ بده.

قارچ هاتون رو که بهتره مرغوب و سفید باشند رو خرد کنید
و با کمی کره جداگونه تفت بدید تا ابش جمع بشه.
آرد رو با مقداری روغن تفت بدید تا خامی اش گرفته بشه
و بعد کم کم بهش شیر رو اضافه کنید. همینطور فلفل سفید و نمک رو.

ریختن فلفل سفید بخاطر اینه که رنگ سفید سس حفظ بشه وگرنه فلفل قرمز یا سیاه هم میتونید استفاده کنید.
بعد از ریختن شیر اجازه بدید تا سس قوام بیاد و اگه مایل بودید بهش کمی خامه اضافه کنید
و در نهایت قارچها رو اضافه سس کنید و زیرش رو خاموش کنید.
خوراک رو توی دیس بکشید و اطرافش رو سس بدید.

این غذا بسیار لذیذه اما چرب و سنگینه. سعی کنید در خوردنش افراط نکنید.
میتونید بعد از تفت دادن زبانها در کره اونها رو لای نون ساندویچ بگذارید و با مواد دلخواه دیگه مثل کاهو و گوجه و .. ساندویچ زبان درست کنید و نوش جان کنید.
آبی که از پختن زبان توی زودپز میمونه خودش خیلی چرب و مقویه و میتونید با کمی نان نوش جان کنید یا فریز کنید و در انواع غذا ازش استفاده کنید.
میتونید جای استفاده از شیر در سس از آب زبان استفاده کنید.
امیدوارم که این غذا رو درست کنید و دوست داشته باشید.
نوش جان
شاد باشید
شف نگین
پ.ن
تقدیم به همه بانوان صبور کشورم:
زن بودن چه زیباست
وقتی در قلمرو خانه تو تنها ملکه سرزمین هستی و عطف توجه
زن بودن چه زیباست
وقتی گرمی یک خانه از توست
چه زیباست زن باشی و عشق از لابه لای انگشتانت سر ریز شود
تا خانه و خانواده ای را سیراب کنی
زن بودن چه حس خوبی ست
وقتی نبض زندگی در توست
وقتی میتوانی جانی دوباره ببخشی
وقتی میتوانی مادر باشی
فرشته ی روی زمین
زن بودن چه حس خوبی ست وقتی تنها تو میتوانی نان عشق را
به عدل بین همه خانواده تقسیم کنی
وقتی تنها یک لبخندت
چنان قدرتی دارد که خستگی یکروز را
از شانه های مردی بردارد
و تنها یک نگاهت چنان حس خوبی در رگهایش تزریق کند که
همه اتفاقات بیرون را پشت در جا بگذارد
زن بودن چه خوب است
وقتی آرامش خانه باشی
وقتی وقف دیگرانی
وقتی بی بهانه می بخشی
و بی دلیل می خندی
وقتی با وجودت خانه ای رونق دارد
زن بودن زیباست
آنرا بیاموزیم و قدر بدانیم.
نگین تاران مرداد 94










من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.