کیه که این جور دسر ها رو دوست نداشته باشه؟؟؟ حتما من!!!

ژله توت فرنگی 2 بسته

ژله طالبی 1 بسته

پنیر خامه ای 3 بسته 100 گرمی

ژله آلبالو1بسته

دوست جونها ژله طالبی رو با یک و نیم لیوان آب درست میکنیم و جای نصف دیگش از 1 بسته پنیر خامه ای استفاده میکنیم. با همزن میزنیم تا یکدست بشه. ولی کفش رو بگیرید. میتونید از صافی هم رد کنید تا یکدست بشه موادتون.سپس کناری بزارید تا نیم بند بشه. در جای خنک.


ژله توت فرنگی رو هر دو بسته رو با دو لیوان آب جوش و یکی سرد درست کنید و 2 بسته پنیر رو بزنید توش و از صافی رد کنید.  و توی قالبتون بریزید. اگه عجله دارید بزارید توی فریزر تا زودتر نیم بند بشه و بعد ژله طالبی رو بریزید آروم آروم روش. تا رنگها توی هم نره. و بمونه تا کامل ببنده.

ژله آلبالو رو درست کنید و توی یه ظرف مسطح مثل سینی بریزید تا خودشو بگیره ولی نه سفت سفت. بعد با قاشق مثل تراشیدن ته دیگ بتراشیدش و وقتی ژله رو تو ظرف برگردوندید بریزید دورش. به همین سادگی!!!

اللهی که تو خونه هاتون همیشه جشن و شادی باشه. نوش جان.

نگین