کیک سه سوته لیوانی ( کاپ کیک)
پختش توی ماکرو فر در 3 دقیقه انجام میشه. توی فر هم 20 دقیقه. و حتی روی گاز هم می تونید درستش کنید.
آرد 4 ق.غ
تخم مرغ 1 عدد
شکر 4 ق.غ
پودر کاکائو 2 ق.غ
شیر3 ق.غ
روغن مایع 3 ق.غ
بکینگ پودر 1 ق.چ
در لیوان سرامیکی یا پیرکس مواد خشک مخلوط شود.(آرد+بکینگ پودر+شکر+پودر کاکائو) + تخم مرغ و با قاشق مخلوط کنید.+ شیر+روغن با قاشق تا یکدست شود.
3 دقیقه 1000 وات یا تا زمانیکه پف کند و از لیوان بالاتر بیاید. زیاد بمونه روش خشک و سفت میشه. دقت کنید.
نکته ها:
مواد رو توی لیوان زیاد پر کنید سر میره و ماکروفر کثیف میشه. زیرش یه ظرف تختی بزارید. مواد رو کمتر بریزید. یک سوم لیوان رو پر کنید.
میتونید این مواد رو 3 یا 4 برابر کنید و کیک بزرگی بپزید .
طعمش میتونه شکلاتی- نسکافه- ساده وانیلی- زعفرونی و ... باشه.
جای شیر مینوتید از 6 قاشق خامه رقیق استفاده کنید.
از این کیک می تونید به عنوان کیک پایه اسفنجی استفاده کنید و با خامه یا گاناش یا روکشها و آیسینگ های مختلف پوششش بدید. و حالشو ببرید!!
نوش جونتون.
اگه سئوالی بود در خدمتم.
شف نگین
اینم همین کیکه که موادش رو 4 بربر کردم و روکش شکلاتی داره. من تو فر می ذارمش.