حلیم بادمجون
آخ جون یه غذای بادمجونی دیگه!!! وای که این بادمجون چقدر لذیذه!!! شمام دوستش دارید که؟؟؟
این غذا رو توی هر منطقه یه جور درستش میکنند. بعضی ها بدون گوشت- بعضی ها با لوبیا سفید- عدس- برنج و ...
اما حلیم بادمجون من:
بادمجون سرخ شده+ پیاز داغ فراوون+ نمک و زردچوبه با آب بپزه حسابی و له بشه. بعد از کشیدن آبش له کنید وگرنه خیلی شل میشه مایتون و دیگه سفت نمیشه!! و ته میگیره.
بعد هم سیر به دلخواه اگر دوست داشتید بزنید و کمی برنج و عدسو البته گوشت پخته ریش شده.میشه جای عدس که گروهی معتقدنند سیاهش میکنه از لوبیا سفید استفاده کرد. نعنا داغ یادتون نره و کشک فراوون.
برنج و عدس پخته رو اضافه کنید یا از اول بزارید با بادمجونها بپزه. نوش جان
+ نوشته شده در جمعه بیست و هشتم بهمن ۱۳۹۰ ساعت 15:15 توسط نگین
|