آخ جون یه غذای بادمجونی دیگه!!! وای که این بادمجون چقدر لذیذه!!! شمام دوستش دارید که؟؟؟

این غذا رو توی هر منطقه یه جور درستش میکنند. بعضی ها بدون گوشت- بعضی ها با لوبیا سفید- عدس- برنج و ...

اما حلیم بادمجون من:

بادمجون سرخ شده+ پیاز داغ فراوون+ نمک و زردچوبه با آب بپزه حسابی و له بشه. بعد از کشیدن آبش له کنید وگرنه خیلی شل میشه مایتون و دیگه سفت نمیشه!! و ته میگیره.

بعد هم سیر به دلخواه اگر دوست داشتید بزنید و کمی برنج و عدسو البته گوشت پخته ریش شده.میشه جای عدس که گروهی معتقدنند سیاهش میکنه از لوبیا سفید استفاده کرد. نعنا داغ یادتون نره و کشک فراوون. 

برنج و عدس پخته رو اضافه کنید یا از اول بزارید با بادمجونها بپزه. نوش جان