دوستان  با سلیقه و با هنر من سلام!

میدونم که هر چقدرم با سلیقه و حوصله باشید , وقتهایی هست که حس آشپزی ندارید. یا حوصله و خصوصا وقت درست کردن یه غذای خوب و خوشمزه رو ندارید.

چه میکنید؟؟؟ چند تا آدم گشنه هم چشمشون به دست شماست و به گاز روی آشپزخونه.

همیشه هم نمیشه غذای بیرون رو خورد. هم سلامتی و هم جیب همسری و شما بد جوری به خطر می افته!!!

من براتون اینجا غذاهای تنبلونه و غذاهایی که آماده شدنشون خیلی طول نمیکشه ولی عزیزانتون رو راضی و خوشحال میکنه رو میزارم.

از دستورات ابتکاری و پیشنهادهای تنبلانتون هم استقبال می شه. و بی صبرانه منتظرم تا به هم کمک کنیم.

آِی همسایه ها یاری کنند!!!!

وای غذامون پس چی شد؟؟؟؟

بله. خوراک مرغ و بادمجون با سیب زمینی سرخ کرده محبوب!!

چی کار میکنیم؟؟؟

خوب معلومه بادنجون سرخ شده فریزری رو همونطور یخ زده ساطوری و خرد میکنیم و با کمی پیاز داغ فریزری یا تازه تفت داده و پودر سیر یا تازشو میزنیم توش.

سیر نقشش تو این غذا مهمه. من پودر میریزم. کمی هم آبغوره بزنید. کمی.

نمکش رو اندازه کنید وبا کمی آب بزارید بپزه. تا خوراک کمی میپزه سیب زمینی سرخ کنید.

کمی که آب خوراکتون کشیده شد باقی مرغ دیشب رو خرد کنید و توش بریزید. من گاهی که مرغ غذا زیاد مییاد تمیز و بی استخونش می کنم و خرد کرده و فریز میکنم. بیشتر از چند روز فریز نکنید.

یا وقتی مرغ پاک و خرد میکنم استخونها و بال و گردنش رو میپزم و استاک یا همون آب مرغ ازش میگیرم و گوشتهای به استخون چسبیده رو تمییز میکنم و فریز میکنم واسه اینجور غذاها.

می شه هم خیلی شیک یه بسته سینه یا فیله خام از فریزر در بیارید و توی آبجوش بندازید و سریع خرد کرده و با کمی پودر سیر تفت بدیم و اضافه کنیم.

وقتی حسابی آبش کشیده شدتوی دیس بکشیدو دورش رو با سب زمینی پر کنید و با نون نوش جون کنید.

همیشه همسرم از خوش خوراکی و مزه این غذا تعریف میکنه!!! منم که از صبح تا شب براش زحمت کشیدم! خستگیم در میره!!

پسرم هم که با سیب زمینی هاش گول میخوره!!

ولی خداییش خوشمزه میشه بیا و ببین