زرشک پلو
هر وقت این غذا رو درست میکنم یاد دوران دانشگاه می افتم و یکی از دوستانم بنام میترا که امیدوارم در کنار دخترش خوش و خرم باشه. عاشق زرشک پلو بود . دیگه ازش نمی پرسیدیم چی میخوری؟؟ خوب معلوم بود زرشک پلو.
این غذا رو هم نکته هاشو میگم:
اول اینکه اورجینال این غذا پیاز داغ نداره. ولی من تو زرشکش پیاز داغ نگینی و ریز طلایی شده میزنم.
کمی شکر وقت تفت زرشک بهش میزنم.و زعفرون فراوون.
به مرغش هم آّبغوره میزنم کمی . بعد می زارم بجوشه و آب مرغش غلیظ بشه. کمی روی پلو میدم وقت کشیدن غذا تو دیس.
خلال پسته و بادومم سلیقه ای هست. ولی قبلا پاک و کمی خیس کنیدشون.
ولی با پیاز داغ حتما امتحانش کنید.
من خودم زیاد پیاز داغ دوست ندارم. ولی تو بعضی غذاها عالی میشه. البته اگه پیازش خلالهای خام و نیم سوز درشت نباشه!!!!
روغن حیوانی برای این غذا عالی میشه.
یادتون باشه جای نگهداری زرشک توی جای تاریک و خنکه. نه کابینت!!
توی فریزر یا حد اقل یخچالتا رنگ و طعمش حفظ بشه.
نوش جونتون. نگین

+ نوشته شده در جمعه بیست و هشتم بهمن ۱۳۹۰ ساعت 16:54 توسط نگین
|
من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.