هر وقت این غذا رو درست میکنم یاد دوران دانشگاه می افتم و یکی از دوستانم بنام میترا که امیدوارم در کنار دخترش خوش و خرم باشه. عاشق زرشک پلو بود . دیگه ازش نمی پرسیدیم چی میخوری؟؟ خوب معلوم بود زرشک پلو.

این غذا رو هم نکته هاشو میگم:

اول اینکه اورجینال این غذا پیاز داغ نداره. ولی من تو زرشکش پیاز داغ نگینی و ریز طلایی شده میزنم.

کمی شکر وقت تفت زرشک بهش میزنم.و زعفرون فراوون.

به مرغش هم آّبغوره میزنم کمی . بعد می زارم بجوشه و آب مرغش غلیظ بشه. کمی روی پلو میدم وقت کشیدن غذا تو دیس.

خلال پسته و بادومم سلیقه ای هست. ولی قبلا پاک و کمی خیس کنیدشون.

ولی با پیاز داغ حتما امتحانش کنید.

من خودم زیاد پیاز داغ دوست ندارم. ولی تو بعضی غذاها عالی میشه. البته اگه  پیازش خلالهای خام و نیم سوز درشت نباشه!!!!

روغن حیوانی برای این غذا عالی میشه.

یادتون باشه جای نگهداری زرشک توی جای تاریک و خنکه. نه کابینت!!

توی فریزر یا حد اقل یخچالتا رنگ و طعمش حفظ بشه.

نوش جونتون. نگین