دلمه برگ
مثلا دلمه برگ تبریزی ها گوشت چرخ کرده نداره. اما پر از پیاز داغه و ماست چکیده.
ولی زنجانیها توش گوشت میریزند و پیاز خام.
سبزی اون هم معمولا همون سبزیجات معطره.
اما تفاوت اصلی در طعم دار کردنه دلمه است. بعضی با سرکه و ابلیمو و ... ترشش میکنند.
بعضی باشکر و شیره انگور شیرین.
منم با ترکیب شیره انگور و کمی آبلیمو ملسش می کنم.
این مدل که تو عکس می بینید با پیاز داغ تزیین شده .
نکته مهم اینکه آب کم بریزید یا جای آب از اشکنه مرغ استفاده کنید. ته ظرفتون رو یه لایه برگ خالی یا کلم برگ بچینید تا اگه ته گرفت دلمه هاتون نسوزه.
روش هم بچینید تا نزاره دلمه ها باز بشن. و روی اون هم یه در قابلمه کوچیکتر که بره داخل قابلمه بزارید بعد در اصلی رو بزارید. حرارت کم باشه تا شکل دلمه بهم نریزه. با ماست سرو کنید. برای مهمونیها هم گزینه خوبیه. و پیش غذای مناسبی می شه.
نوش جونتون باشه. نگین