جوجه چینی
من این غذا رو زیاد درست میکنم. چون گل پسری و همسری خیلی دوست دارند.
فبل از هر چیز باید بگم که درست کردن خمیر بنیه مهمترین قسمت هست ولی من همیشه با آرد و دلستر خمیر درست می کنم. چون به نظرم خمیر اصلی بنیه خیلی پر مواد و سنگین هست. کار با خمیر دلستری هم خیلی آسون تره.پس می ریم که داشته باشیم:
جوجه چینی با خمیر بنیه:
۱--آرد به میزان لازم
۲-دلستر به میزان لازم
۳-سینه مرغ خلالی شده ۱عدد
۴- پودر سیر کمی
۵- نمک کمی
۶-سبزیجات بخارپز شده دلخواه
۷-پیاز درشت حلقه شده ۱عدد
۸-پوره سیب زمینی دلخواه
برای درست کردن خمیر مقداری آرد مثلا نصف پیمانه را در کاسه ای ریخته و دلستر را کم کم اضافه میکنیم. تا حدی که مواد کمی شل تر از سمنو باشد. اندازه شلی و سفتی مواد مهمترین نکته در این غذاست. با چند بار درست کردن دستتان می آید.
فیله های مرغ را که به آنها کمی نمک و پودر سیر زده ایم را یکی یکی در خمیر زده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم.
پیازها را حلقه حلقه مثل النگو کرده و به خمیر زده و سرخ میکنیم. و با دورچین های متفاوت و دلخواه سرو میکنیم.
سس این غذا میتواند سس کچاپ یا تارتار یا سس زیر باشد.
سس جوجه چینی:
سس مایونز+خیلی کم آبلیمو+پودر سیر+شکر+نمک
امیدوارم که از پختن و خوردنش لذت ببرید.
نگین
من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.