امروز با یه خوراک چینی در خدمتتون هستم. یه غذا پر از سبزیجات متنوع و رنگارنگ.

سینه مرغ خلالی شده 1 عدد

پیاز2

قارچ 10

فلفل دلمه1

هویج 2

کدو 2

سیر3 حبه

کره 50 گرم

لیموتازه1 عدد

آرد 1 ق.غ

نمک-پودر سیر- فلفل

تمام سبزیجاتتون رو خلالی خرد کنید.

توی تابه یا اگر دارید وک کمی روغن ریخته و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا دوغ کره جدا نشه و نسوزه. بعد سیر رو ساطوری کنید و بریزید و سینه های مرغ رو. کمی نمک بزنید و آب لیمو ترش رو توش بریزید. بعد به ترتیب سفتی و سختی سبزیجات اونها رو اضافه کنید.

در روش طبخ چینی حرارت باید بالا باشد و مواد مدام هم بخورد.

اصل این غذا رو بعد از اضافه کردن آخرین سبزی 5 دقیقه زمان میدهند و با کمی سویا سس سرو میکنند.

اما من به خاطر اینکه با ذائقه ما بیشتر جور باشه با کمی آب اجازه میدم تا سبزیجاتم نرم بشن و در آخر برای لعاب غذا کمی آرد به مواد میزنم. بعد از حل کردنش توی کمی آب سرد.

این بستگی به ذائقه شما داره. اما غذای سالم و خوشمزه ای میشه. حتما امتحانش کنید. در صورتی که از سویا سس استفاده کردید نمک رو خیلی کم کنید تا غذاتون شور نشه.

نوش جان. نگین.