چاپسویی(خوراک چینی)
سینه مرغ خلالی شده 1 عدد
پیاز2
قارچ 10
فلفل دلمه1
هویج 2
کدو 2
سیر3 حبه
کره 50 گرم
لیموتازه1 عدد
آرد 1 ق.غ
نمک-پودر سیر- فلفل
تمام سبزیجاتتون رو خلالی خرد کنید.
توی تابه یا اگر دارید وک کمی روغن ریخته و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا دوغ کره جدا نشه و نسوزه. بعد سیر رو ساطوری کنید و بریزید و سینه های مرغ رو. کمی نمک بزنید و آب لیمو ترش رو توش بریزید. بعد به ترتیب سفتی و سختی سبزیجات اونها رو اضافه کنید.
در روش طبخ چینی حرارت باید بالا باشد و مواد مدام هم بخورد.
اصل این غذا رو بعد از اضافه کردن آخرین سبزی 5 دقیقه زمان میدهند و با کمی سویا سس سرو میکنند.
اما من به خاطر اینکه با ذائقه ما بیشتر جور باشه با کمی آب اجازه میدم تا سبزیجاتم نرم بشن و در آخر برای لعاب غذا کمی آرد به مواد میزنم. بعد از حل کردنش توی کمی آب سرد.
این بستگی به ذائقه شما داره. اما غذای سالم و خوشمزه ای میشه. حتما امتحانش کنید. در صورتی که از سویا سس استفاده کردید نمک رو خیلی کم کنید تا غذاتون شور نشه.
نوش جان. نگین.