اندر فواید ماهی انقدر گفتند که جایی برای توضیحات بیشتر این حقیر باقی نمی ماند.

اینم بگم که خود بنده میونه ای با ماهی ندارم. ولی سعی خودمو میکنم تا باهاش کنار بیام.

اما غذای امروز رو دوست دارم. برای گرفتن بوی ماهی تلاشم موفقیت آمیز بوده و از این بابت خیلی خوشحالم.

امیدوارم تجربیاتم برای شما هم مفید باشه.

سبزی پلوتون رو درست کنید. ما چون کته دوست هستیم من برنج رو کته میذارم و سبزی رو توش میریزم به همراه دو ساقه و بوته تازه سیر درسته. آبش رو که کشید توی یه قابلمه دیگه ته دیگ می زارم و برنجم رو توی اون قابلمه میریزم تا ته دیگم داشته باشم.

اما ماهی رو بعد از پاک کردن و شستن کمی نمک میزنم و با حلقه های فلفل دلمه و لیمو ترش سنگی از این بزرگ ها تمام سطحش رو میپوشونم. و روی اونم چند تا سیر تازه با ساقه و بوته می ذارم.

بعد از چند ساعت تابه رو کمی روغن میریزیم و ماهی ها رو به همون شکل با مواد روشون به تابه  منتقل میکنیم و با حرارت متوسط و در بسته میپزیم. وقتی طلایی شد مواد رو گوشه تابه میریزیم و ماهی ها رو بر میگردونیم. اینبار در نمی زاریم.

تمام طعم و عطر لیمو و فلفل دلمه و سیر تازه به خورد ماهیمون میره و عالی میشه.

برای ماهی های دیگه هم می تونید از این روش استفاده کنید.

امیدوارم خوشتون بیاد. و در کنار عزیزانتون اوقات خوبی رو داشته باشید.

نوش جونتون.

نگین