پودینگ شکلاتی
من این دسر رو بهتون پیشنهاد می کنم. طعم عالی و خوبی داره که از خوردنش لذت می برید.
شیر ۲ لیوان
آرد ۱ ق غ
نشاسته ۱ ق غ
کره و خامه هر کدام ۵ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
وانیل ۴/۱ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲/۱ لیوان
پودر ژلاتین دلخواه برای قالبی شدن دسر ۱ ق غ
تخم مرغ را به همراه وانیل و ۱ قاشق از شکرمان با چنگال می زنیم و پودر کاکائو را اضافه می کنیم و کناری می گذاریم.
در شیر جوش آرد و نشاسته و شکر را ریخته و شیر را کم کم می ریزیم تا گلوله نشود و روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم تا مثل فرنی شود
سپس مایه تخم مرغی را درونش بریزید و مدام هم بزنید تا خامی تخم مرغ گرفته شود و مواد یکدست شود.
بعد هم کره و خامه را بریزید و مخلوط کنید.
اگر موادمان گلوله داشت اصلا نگران نشید کافیه که یکبار مایتون رو از صافی رد بکنید تا یکدست بشه.
در ظرف زیبایی بریزید و روش رو سلفون بکشید تا رویه نبنده و در یخچال بگذارید.
هنگام سرو با کمی شکلات آب شده یا رنده شده تزیینش کنید.
اگر مایل بودید که دسر رو به شکل قالبی تهیه کنید و برش گردونید در آخر کار ۱ ق غ پودر ژلاتین را به صورت بن ماری روی بخار آب با کمی آب حل نمایید و به مایه اضافه کنید.
قالب رو کمی چرب کنید و مواد رو بریزید. در هنگام سرو تهش رو مثل ژله در آب جوش بزنید و برگردونید.
این دسر را می توانید بدون تخم مرغ هم درست کنید. در این حالت پودر کاکائو را در کمی شیر حل کرده و به مواد اضافه کنید.
می توانید در صورت در دسترس نداشتن یا برای کالری کمتر کره یا خامه را یکیش را حذف کنید.
من برای مهمانیها مواد را ۴ تا ۵ برابر میکنم تا یک ظرف بزرگ پودینگ داشته باشم.
شاد و بهاری باشید
نوش جان
نگین
من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.