سس کچاپ عسلی
یه سس خوشمزه برای غذاهای گوشتی .
آب ۲ عدد گوجه فرنگی
عسل ۱ ق غ سر پر
سس کچاپ تند ۲ ق س
نمک و فلفل
پودر پاپریکا(فلفل دلمه قرمز)
پودر ژلاتین ۱ ق غ
پودر ژلاتین را با کی آب به صورت بن ماری(بخار کتری) حل نمایید.
سپس به آب گوجه و باقی مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید. و برای انواع غذاها که نیاز به سس کچاپ دارند سرو نمایید.
نوش جان
نگین
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و هفتم فروردین ۱۳۹۱ ساعت 20:55 توسط نگین
|