پیتزا سه سوته ماهی تابه ای
مواد پیتزا رو به دلخواه و سلیقه خودتون آماده کنید. و با نیمی از پنیر پیتزا تون مخلوط کنید.
حالا بسته به اندازه موادی که دارید و تعداد نفراتتون چند تا تخم مرغ رو در کاسه ای شکسته و کمی با چنگال بزنید.
مثلا من برای 4 نفر 4 تا زدم و کمی شیر حدود نصف پیمانه بریزید و 2 قاشق هم روغن مایع اضافه کنید. در آخر چند قاشق آرد و کمی بکینگ پودر بریزید.
غلظت مواد باید مثل سمنو باشد. تابه را داغ کرده و کمی روغن بریزید و مایع را ریخته کمی که خودش را گرفت مواد پیتزا را رویش بدهید و باقی پنیر را روی آن داده و می توانید از پنیر تست هم برای رویش استفاده کنید. با پایه کم مثل دم کردن برنج و در بسته بماند تا آماده شود. اگر ته پیتزا در حال سوختن بود ولی مواد شل بود حرارت را کمتر کرده و 1 فاشق آب از لبه ها به ته تابه بدهید.
اگر خواستید روی پیتزا برشته شود چند دقیقه در گریل- ماکرو فر- تستر و .. بگذارید. یا با تورچ رویش را حرارت دهید.
ما همیشه رویش را پنیر تست می دهیم و فقط آب که شد استفاده می کنیم. این بسته به ذائقه شما دارد.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.


من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.