دوست های گلم این پیتزا خیلی راحت تهیه میشه و نیازی هم به درست کردن خمیر یا استفاده از خمیر های آماده ندارید.

مواد پیتزا رو به دلخواه و سلیقه خودتون آماده کنید. و با نیمی از پنیر پیتزا تون مخلوط کنید.

حالا بسته به اندازه موادی که دارید و تعداد نفراتتون چند تا تخم مرغ رو در کاسه ای شکسته و کمی با چنگال بزنید.

مثلا من برای 4 نفر 4 تا زدم و کمی شیر حدود نصف پیمانه بریزید و 2 قاشق هم روغن مایع اضافه کنید. در آخر چند قاشق آرد و کمی بکینگ پودر بریزید.

غلظت مواد باید مثل سمنو باشد. تابه را داغ کرده و کمی روغن بریزید و مایع را ریخته کمی که خودش را گرفت مواد پیتزا را رویش بدهید و باقی پنیر را روی آن داده و می توانید از پنیر تست  هم برای رویش استفاده کنید. با پایه کم مثل دم کردن برنج و در بسته بماند تا آماده شود. اگر ته پیتزا در حال سوختن بود ولی مواد شل بود حرارت را کمتر کرده و 1 فاشق آب از لبه ها به ته تابه بدهید.

اگر خواستید روی پیتزا برشته شود چند دقیقه در گریل- ماکرو فر- تستر و .. بگذارید. یا با تورچ رویش را حرارت دهید.

ما همیشه رویش را پنیر تست می دهیم و فقط آب که شد استفاده می کنیم. این بسته به ذائقه شما دارد.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.