این کیک بافتی سبک . عالی دارد و می شود جای کیک اسفنجی از آن استفاده کرد.


کیک ساده وانیلی:

تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع نصف پیمانه

شیر 1 پیمانه

شکر دانه ریز 2 پیمانه

آرد دو و نیم پیمانه

وانیل 1/2 ق چ

بکینگ پودر 1 ق م

نمک کمی

قالب را چرب و آرد پاشی نمایید.

فر را با 180 درجه سانتی گراد گرم نمایید.


آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک نمایید.

زرده و سفیده جدا شود.

سفیده ها و نمک هم زن برقی حسابی تا وقتی که جای پره ها رویش بماند و از کاسه نریزد.

زرده ها و شکر و وانیل همزن تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس کم کم روغن مایع را به زرده ها اضافه کنید.در حالی که هم زن کار میکند.

سپس شیر را هم کم کم در حالی که باز همزن روشن است اضافه کنید.

بعد هم به تدریج آرد را اضافه و با لیسک مخلوط نمایید.در آخر هم سفیده را ریخته و با لیسک دورانی مخلوط کنید تا پفش نخوابد.

در طبقه وسط فر با 180 درجه مدت 45 تا50 دقیقه.



1- بافت این کیک خیلی سبک و عالیست. برای کار با خامه مناسب است.

2-میتوانید در این کیک از گردو و کشمش و میوه های خشک و شکری و .... استفاده کنید.

به این مواد کمی آرد زده و وفتی نصف مواد را در قالب ریختید اینها را بریزید رویش و باز نیم دیگر مایه کیک را بریزید.

3-میشود جای شیر و وانیل از آب پرتقال و رنده پوستش استفاده کرد . میشود کیک پرنقالی. با کمی مارمالاد پرتقال و پودر قند سرو کرد.

4-می نواتید این کیک را نیم ساده و نیمی پودر کاکائو بزنید. یا کاملا کاکائویی نمایید.

5- اگر شکرتان درشت بود کمی آسیابش کنید.

6- از این کیک میتوانید به عنوان پایه برای انواع دسر ها و چیز کیک ها و کیکهای خامه ای و کرمدار استفاده کنید.

7- میتوانید برای طعم بهتر جای روغن از 100 گرم کره استفاده کنید.

8- بازم بگم؟؟؟؟!!!

نوش جان

نگین