چیز کیک با رویه بادام تست شده
امروز واستون یه چیز کیک عالی دارم که اگه مثل من عاشق بادومید خیلی باهاش حال میکنید.
خوب بریم سراغ رسیپی مون:
کیک ساده 1 عدد(توی فسمت کیکها دستورش هست. یا کیک 3 سوته)
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه صورتی صبحانه 400 گرم 2 عدد
پودر ژلاتین 2 ق س
آب سرد نصف پیمانه
شکر به میزان لازم
وانیل 1/8 ق چ
بادام پرک یا خلال تست شده 2 پیمانه یا به میزان دلخواه( انقدر بریزیدتا قبل از شکمتون چشمتون سیر بشه!)
خوب اینم همین اول کاری بگم که اگه دوست دارید قطر مایه پنیری روی کیک زیاد باشه مقدار پنیر و خامتون و پودر ژلاتینتون رو دو برابر کنید.
و اگه دوست دارید مزه پنیر بیشتری بده مقدار پنیر رو 400 و خامه رو 200 بگیرید.
خوب دوستهای گلم خیلی سادهست. همون فالبی رو که توش کیک درست کردید رو زحمت بکشید و بشورید
بعد خیسش کنید و کف و دیوارش رو با سلفون تا بالای لبه ها بپوشونید و صاف کنید. واسه اینکه موقع بلند کردن کیک آماده راحت باشید. قالب من یه تابه چدنی بود که دسته پلاستیکیش رو باز کردم.
یا اینکه خیلی شیک از قالب کمربندی استفاده کنید. ما فرض رو بر این میگیریم که مثل من تو حسرت یه قالب خوشگل 4 گوش کمربندی میسوزید و دستتون کوتاهه!!!!
یا جایی هستید که امکاناتتون کمه. بگذریم...
کیکتون رو که خنک شده برگردونید توی قالب سلفون کشی شده و بگذاریدش کنار.
حالا اون نصف پیمانه آب سردتون رو توی یه پیاله بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و روی بخار کتری بگذارید تا حل بشه(بن ماری).
یه کاسه بزرگ بردارید و خامه و پنیر و وانیل و کمی شکر توش بریزید و با همزن مخلوط کنید. شکرش رو تیست کنید و تا جایی که لازم داره و یا بنا به ذائقتون توش شکر اضافه کنید.
لازم به ذکره که اصولا چیز کیک ها ته مزه پنیر رو باید داشته باشند و کم شیرین هستند. ولی شما آزادید تا جایی که عشقتون می کشه یا دور کمرتون اجازه می ده شکر اضافه کنید.
بعد هم مایه ژلاتین حل شدتون رو که گذاشتید کمی خنک شده اضافه کنید و هم بزنید.
من معمولا یه 10 دقیقه ای این مایع رو توی یخچال میزارم تا کمی خودشو بگیره بعد میریزم روی کیک توی قالب.
واسه اینکه اگه مایع خیلی شل باشه از لبه ها می ریزه توی دور کیک و ظاهرش خیلی تمییز در نمی یاد.
اما حسابی مواظبش باشید تا توی یخچال سفت نشه و فرم نگیره. چون اون موقع هم روی کیک یکدست و خوشگل نمیشه.
پس همیشه به کارتون اهمیت بدید و با حوصله پیش برید.
اما اگه غافل شدید و مایه توی یخچال سفت شد نیازی به حرص خوردن و گریه نیست. درمونش اینه که کمی بگذاریدش روی بخار کتری و هم بزنید تا شل بشه. ولی اگه خیلی داغ و شل شد باز کمی صبر کنید خنک بشه بعد بدید روی کیک.( وای چقدر شل کن سفت کن راه انداختیم امروز!!!)
اینها همه رو میگم که کیکتون خوب در بیاد و ریزه کاری هاشو بدونید.
وقتی مایه پنیری رو به سلامتی و میمنت روی کیک دادید بگذارید توی یخچال تا ببنده.
حالا برید و یه تابه بردارید و بادومهاتون رو روی گاز تست کنید تا خوشرنگ بشند. مواظب باشید تا نسوزند. یا میتونید فر رو داغ کنید و توی سینی فر بگذارید تا تست بشند.
بعد هم تا مایه پنیر کامل کامل نبسته بریزید روش تا کمی به پنیر بچسبه. و باز بره تو یخچال.
راستی تا یادم نرفته بگم که برای این چیز کیک یا هر چیز کیک دیگه ای می تونید برای لایه زیریش از همون سه روش گفته شده(توی قسمت چیز کیک ها) استفاده کنید. 1-کیک 2- کیک فشرده شده 3- پودر بیسکوییت
در آخرم با کمک همون نایلون که در اول گفتم به راحتی از قالب یا تابه و قابلمتون درش بیارید و توی یه ظرف جینگیل خوشگل سروش کنید و خودتون کف کنید که : اوه خدایا یعنی من اینو درست کردم؟؟؟
و کلی پزش رو یه اطرافیان بدید!!!
یاد گرفتید که انشا الله؟؟؟؟؟
نوش جون
نگین
