ژله رویای گلهای آبی

سلام. نمی دونید چه لذتی داره وقتی یکی یه دونه گل پسرم بهم سفارش درست کردن یه دسر یا غذا رو می ده!!
و وقتی که تاکید میکنه که چه شکلی یا چه رنگی باشه!!
پسر نازنین من سه سال و نیمشه و عاشق رنگ آبیه.
این ژله رو هم به خواست پسرم با کمال میل و لذت درست کردم. که امید وارم شما هم بپسندید و باعث رونق بیشتر مهمونی هاتون بشه!
ژله بلو بری 1 بسته
ژله آناناس یا هر ژله بی رنگ یا کمرنگی مثل آلو ورا ا بسته
بستنی وانیلی نرم شده یا شیر 1 لیوان
درست کردن ژله خیلی راحته و بودن ژله سر میز مهمونی ها خیلی عادی و معمولیه و تکراری. ولی با کمی وقت و سلیقه می تونید یه دسر چشمگیر و شیک داشته باشید. که مهمونها دلشون نیاد بخورندش. و همه محو تماشا بشند.
انقدر براتون ژله های متنوع بگذارم که خسته بشید!!!
خوب حالا روش کار:
ژله آناناستون رو طبق دستور روش درست کنید. اما با حوصله هم بزنید تا شفاف بشه. اگه تنبلیتون مییاد بگذاریدش روی بخار کتری تا کاملا حل و شفاف بشه و بعد کناری بزارید تا خنک بشه.
ژله بلو بری رو با یک لیوان آبجوش حل کنید حسابی و بازم بگذارید خنک بشه. وقتی سرد شد بهش یه لیوان بستنی آب شده یا شیر یا حتی ماست شیرین اضافه کنید!!!
حالا یه سینی بزرگ رو چرب کنید و ژله بلوبری رو توش بریزید و بگذارید یخچال ببنده. بعد با یه قالب بیسکوییت کوچولو که شکل شکوفه داره یا هر قالب و شکل دلخواهی دونه دونه قالب بزنید و با حوصله و سلیقه کف و یه دور دیواره قالبتون که از قبل توش آب گردوندید و خیسه بچینید.
از اونجایی که کار نشد نداره واسه عزیزانی که حتی یه قالب کوچولوی گل هم ندارند میگم:
عزیزان حتی میتونید از یه در شیشه شیر یا استکان کوچیک و در نوشابه و .... واسه قالب زدن استفاده کنید!!!
بعد هم آروم و با دقت و با قاشق کم کم ژله آناناس رو کمیش رو روی گلهای کف قالب میریزیم طوری که از جاشون تکون نخورند و میگذاریم تا ببنده کمی و بعد مقداری دیگه از ژله میریزیم و یه ردیف دیگه شکوفه می چینیم.(ژله آناناسمون باید کمی خودشو گرفته باشه. مثل سفیده تخم مرغ شل باشه)
در آخر هم بگذارید تا کامل ببنده و تهش رو توی آبجوش چند لحظه نگه دارید و توی یه ظرف خشگل و خیس کرده برگردونید.
نوش جون
نگین

من یه زنم. آشپزخونه رگ اصلی خونمه و قلب تپنده زندگیمه.اینجا خونه آرزوهای منه. همه توان و تجربیات ]چندین سالم رو. همه اونچه که در طول این سالها آموختم اینجا قرا میدم برای یادگار. و امیدوارم که برای دیگران هم مفید باشه. تمام عکس های سایت از غذاها و کیکهای پخت خودم با همین دستورات توی سایته و هیچ عکسی تبلیغاتی یا برداشت شده از اینترنت و ... نمی باشد.