سالاد تیمبل

عزیزان این سالاد مثل سالاد الویه یه غذای کامله. در مهمونی هانوت ازش به عنوان پیش غذا استفاده کنید.

ظاهر زیبایی داره و به میز غذاتون جلوه میده. راحتم تهیه میشه .


سیب زمینی آبپز

تخم مرغ آبپز

ذرت بخار پز

فلفل دلمه کبابی

پنیر خامه ای


همونطور که از شکلش پیداست مواد رو به صورت طبقه ای در ظرف مناسبی به ترتیب بریزید و کمی فشرده کنید.

نکته:

سیب زمینی رو با پنیر و نمک و .. طعم دار کنید. می تونید از سس مایونز یا ماست  و خامه هم استفاده کنید.

از مواد دیگه ای مثل هویج- لبو- کدو تنبل و ... در ایجاد طبقات بهره ببرید.

فلفل را روی آتش کبابی کرده داغ داغ در کیسه فریزر انداخته و بعد از 10 دقیقه پوستش را بکنید و ساطوری کرده و استفاده کنید.

نوش جان. نگین

 


دسر ماکارانی شکلاتی

یه دسر برای بچه های گل و البنه بزرگترهاشون!!


ماکارانی شکلاتی مقداری

بستنی مفداری

شکلات آب شده کمی

اسمارتیز

سس تافی


عزیزان ماکارانی تون رو مثل همیشه آبکش کنید و نرمتر بردارید. میتونید توی آبش شکر بزنید جای نمک. یا ساده. بعد با جند اسکوب بستنی وانیلی یا شکلاتی و سس های مختلف شیرین و شکالت آب یا رنده شده و انواع میوه و کمپوت و ... سرو کنید.

برای بچه ها که همیشه عاشق ماکارانی هستند جالب و هیجان انگیزه و واسه بزرگ ترها هم یه دسر جدید. نوش جونتون. نگین


کو کو انگشتی سیب زمینی

کوکویی ساده با طعم و شکلی متفاوت.

سیب زمینی آبپز 3 عدد

پنیر فتا 50 گرم

تخم مرغ 1 عدد

نمک- ادویه- مقداری

آرد سوخاری طعم دار 1 پیمانه

فلفل دلمه ساطوری 1 عدد کوچک


سیب زمینی های سرد شده را رنده ریز کنید و با پنیر و فلفل دلمه و ادویه و تخم مرغ  مخلوط کنید .

دستتون رو خیس کنید و از موادقدری بر داشته و در دست لوله کنیدو در آرد سوخاری زده و سرخ کنید.

برای آرد سوخاری یا از مارک آمون استفاده کنید. یا نان خشک را پودر کرده و با پودر سیر و نمک و زردچوبه و ادویه های دیگر دلخواه مخلوط کنید .

با سیب زمینی آبپز انواع زیادی کوکو درست میشه که به امید خدا در خدمتتون خواهم بود و دستوراتش رو میذارم.

 غذاتون رو با کمی سالاد و سس یا به دلخواه تزیین کنید.  نوش جان. نگین


 

کوکو بادنجان و پنیر پیتزایی

یه کوکوی فوری و خوشمزه. واسه طرفداران بادنجان.

اگه داشتید بادنجان تازه سرخ شده وگرنه فریزری هم قبوله.


بادنجان4 عدد

تخم مرغ 3 عدد

سیر تازه یا پودر سیر کمی

پیاز داغ کمی

پنیر پیتزا یا تست 150 گرم

آرد 1  ق.غ

نمک و زردچوبه مقداری


بادنجانهای سرخ شده را ساطوری کنید وسیر و پیاز را اضافه کرده و آرد و ادویه ها را هم بریزید و در آخر تخم مرغ بزنید.

در تابه کمی روغن ریخته و داغ که شد مواد را ریخته رویش را صاف کنید و پنیر پیتزا و تست را رویش بدهید. با در بسته و حرارت کم بپزید.

اگر سیر دوست ندارید که امیدوارم داشته باشید می توانید از پیاز داغ بیشتری استفاده کنید و سیر را حذف کنید.

اگر دوست داشتید دو طرفش سرخ شود و کوکو باشد پنیر را درون مواد بریزید و دو طرفش را سرخ کنید. طرف دوم بدون در.


ژله دو رنگ قالبی

این ژله راحت تهیه میشه و معمولا استقبال  خوبی ام ازش میشه. رتگ و طعم خوبی داره.

پودر ژله آناناس 2 بسته

پودر ژله پرتقال 1 بسته

خامه 1بسته 200 گرمی


ژله پرتقال رو درست میکنیم از دستور روی بسته و کناری میزاریم.

ژله های آناناس رو هم هر دو بسته رو با دو لیوان آبجوش و 1 لیوان آب سرد درست میکنیم و خامه رو اضافه میکنیم و با هم زن دستی یا برقی میزنیم تا گلوله هاش یکدست بشه.

قالب رو که از قبل توش یه دور آب گردوندیم و تو فریزر گذاشتیم در می اریم و نیمی از مواد آناناسی رو توش میریزیم. اگه عجله داشتیم نیم ساعت تو فریزر وگر نه در یخچال میزاریم. نیم بند که شدمواد پرتقالی رو روش به آرومی میریزیم و دوباره نیم ساعت در فریزر یا در یخچال تا زمان نیم بند شدن. و در مرحله سوم باقی  مواد آناناسی رو میریزیم و در یخچال تا زمان بسته شدن کامل می زاریم.

هنگام سرو هم در کاسه آبجوش زده ته قالب رو و در بشقابی زیبا که کفش را خیس کرده ایم برمیگردانیم.

دوستان اگه به  نکته های ریز توجه کنید ژله هاتون همیشه عالی در می یاد. کمی صبر و حوصله لازم داره که مطمئنم همتون دارید.

نکه مهم در اکثر ژله های چند رنگ اینه که تا ژله طبقه زیری کاملا نبسته و کمی شله رنگ بعدی رو آروم بریزید تا کاملا بهم بچسبند و در وقت برش طبقات از هم جدا نشوند.

زله هایی هم که هنوز تو نوبتند رو در دمای محیط قرار بدید تا سفت نشوند.

ژله وقتی نیم بنده که مثل سفیده تخم مرغ شده باشه. اون زمان وقت اضافه کردنش به طبقه بعدی رسیده.

اگر خامه نداشتید یا مزه شو دوست نداشتید میتونید از شیر- ماست شیرین- بستنی وانیلی استفاده کنید.

دست ما تو درست کردن ژله ها بازه و با کمی سلیقه میتونیم تنوع بی نهایتی داشته باشیم.

منتظر نظراتتون هستم و اگر مایل بودید میتونید کارهای قشنگتون رو برام ایمیل کنید تا به اسم خودتون اینجا براتون بزارم.

شاد و ژله ای (با انعطاف) باشید.

نگین

 


    

سالاد کلم

سالاد ها تو زیبایی میز یا سفره غذاتون سهم مهمی دارند. و تنوع اونها خیلی زیاده. امروز یه مدل از انواع سالاد کلم رو براتون میزارم.


کلم سفید رنده درشت شده

هویج آبپز نگینی شده

خیار شور نگینی شده

مغز گردو نگینی شده

سس مایونز

پودر سیر

شکر

آبلیمو

نمک

ماست سفت یا کمی خامه

دوستان مواد سالاد بستگی به ذائقه و آنچه که تو یخچالتون موجوده داره.مثلا میتونید توی این سالاد هویج خام رنده شده- کشمش- فیله گوجه فرنگی- نخود فرنگی و ... بریزید.

پودر سیر و شکر تست خوبی به سالادتون میده. آبلیمو باید کم استفاده بشه.

اگه فقط مزه براتون مهمه و رژیم ندارید از خامه و اگر محدودیت دارید از ماست و سس کم چرب استفاده کنید.

تمام مواد رو در کاسه بزرگی مخلوط کنید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

این سالاد تا چند روز قابل مصرفه و میمونه خوشمزه ترم میشه. و برای مهمونی ها میشه از قبل تهیش کرد و راحت بود.

فراموش نکنید که بهترین طعم دنیا طعم خوشبختی در کنار خانواده است. پس از دستش ندید.

 

موز سرخ شده

با یه دسر ساده و خیلی خوشمزه زمستونی چطورید؟

توی هوای سرد حسابی می چسبه و مقوی هم هست. پسر من که خیلی این دسر رو دوست داره

و زیاد درست میکنم. مواد کمی لازم داره . پیشنهاد می کنم درست کنید. مطمئنم که خوشتون می یاد

موز 2 عدد

عسل  به میزان لازم

آرد 4 ق .غ

دلستر حدود 1 پیمانه


موزها رو به شکل دلخواه خرد کنید

آرد رو توی یه کاسه بریزید و کم کم دلستر رو اضافه کنید. غلظت مواد مثل سمنو یا کمی شل تر باشه. موزها رو توی مواد انداخته و در روغن داغ شناور سرخ کنید.

بعد از سرخ کردن دو طرف موز رو عسل بمالید و تا گرمه نوش جان کنید.

منتظر نظرات خوبتون هستم. و اگر سئوالی بود در خدمتم.

نگین


 


این دسر از بس خوش خوراکه پای ثابت خونه ماست:

شامی

شامی یکی از غذاهای نونی خوب ماست که انواع مختلفی داره. معمولا با گوشت پخته شده درست می شه. ولی این مدل با گوشت چرخ کرده تهیه می شه.


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده200 گرم

پیاز 1عدد

شوید خشک 2ق.غ

سیر تازه 4 حبه

لپه بخته و چرخ شده 1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد


تمام مواد را با هم مخلوط کرده و میشود همه را با هم در میکسر یا چرخ گوشت ریخت.

در روغن مثل کنلت سرخ میشود. ضخامت شامی بیشتر از کتلت است و برای پخت بهتر وسط آن را سوراخ میکنند.

نوش جان. نگین


 

کتلت

یکی از غذاهای خوب ایرانی که انواع زیادی هم داره کتلته. که به امید خدا انواعش رو به مرور براتون مینویسم.

کتلت با سیب زمینی خام:

گوشت چرخ کرده200تا250 گرم

پیاز درشت 1 عدد

سیب زمینی درشت 1 عدد

هویج متوسط 1 عدد

فلفل دلمه سبز 1 عدد کوچک

تخم مرغ 1 عدد

آرد نخودچی 1 تا 2 قاشق غ

نمک- زردچوبه-بکینگ پودر

از کمی جلوتر پیاز را روی گوشت رنده کنید تا طعم خوبی بگیرد. سپس باقی مواد را رنده کنید و  تمام مواد اولیه را با هم مخلوط کرده و ورز دهید.

فلفل و هویج  را می توان حذف کرد. اما طعم خوبی به غذا میدهد. هویج زیادش باعث شیرین شدن کتلت می شود. برای کودکانی که این مواد را نمی خورند ریختن این سبزیجات در این غذا روش خوبی است .چون در کتلت زیاد احساس نمی شود.

آرد نخودچی باعث طعم بهتر و انسجام مواد و جمع شدن آب پیاز و سیب زمینی می شود. اما زیادی آن باعث خشک و سفت شدن کتلت می شود.

برای سرخ کردن از روغن نه کم و نه زیاد استفاده کنید. و حرارت متوسط رو به پایین تا کتلت مغز پخت شود و یکدست سرخ شود.

کتلت را با دورچین های دلخواهتون تزیین کنید و جمع صمیمی خانوادتون رو به صرف یه کتلت خوشمزه دور هم دعوت کنید.

دوست های گلم توجه داشته باشید که یک غذای خوب قبل از سیر کردن شکم باید چشم رو سیر کنه. پس به تزیین و دکور غذاتون هر چند ساده توجه بیشتری بکنید.

شاد باشید.  نگین

باقالی پلو

یکی از غذاهای مجلسی و پر طرفدار باقالی پلوست که البته با ماهیچه لذیذ تر میشه. اما با مغز ران مرغ هم خیلی خوشمزه میشه.

من در اینجا نمی خوام به مقدار مواد اولیه و طرز تهیه بپردازم. چون همگی استادید.

ولی میخوام به چند تا نکته که باعث لذیذ تر شدن غذاتون میشه اشاره کنم.

اول اینکه اگه از ماهیچه یا گردن استفاده میکنید برای پخت و طعم بهتر از زودپز استفاده کنید که گوشتی مغز پخت و عالی داشته باشید.

برای طعم بهتر گوشت یا مرغ از کمی آبغوره در انتهای پخت هنگام اضافه کردن کمی رب به مواد استفاده کنید.

رب یاید کم باشد وگر نه به رنگ و طعم مطلوبی نمی رسید. در خیلی از رستورانهای معروف اصلا از رب خصوصا برای ماهیچه استفاده نمیکنند.

اما مقدارکمش مخصوصا برای مرغ لازم است به همراه خیلی کم زعفران برای رنگ بهتر. چون زعفران باید به برنج داده شود. آنهم در باقالی پلو مقدارکمش بهتر است. زعفران زیاد طعم اصلی باقالی پلو را می گیرد. اما در زرشک پلو باید زعفران بیشتری استفاده کرد.

نکته بعدی در مورد شوید است. خشک آن در هنگام دم گذاشتن لا به لای پلو داده میشود.

شوید تازه را هم بهتر است در آخرین لحظه قبل از آبکش کردن برنج در آن ریخت تا رنگش حفظ شود.می توان به صورت خام لای پلو داد ولی به نظر من زیاد جالب نمی شود. چون گاهی زیر دندان احساس نیم پز بودن سبزی میشود و اگر مقدارش زیاد باشد می تواند باعث خمیر شدن برنج شود.

می توان از هر دو استفاده کرد. از هر کدام نصف.

برنج را باید با نمک زیاد و ترجیحا با سنک نمک خیس کرد بسته به کهنگی برنج از چند ساعت قبل. نمک برنج باید زیاد باشد چون باعث استحکام و خرد نشدن برنج می شود. معمولا برای پلو های مخلوط برنج را باید کمی دان و زنده برداشت.

ادویه مناسب باقالی پلو دارچین است که هنگام دم کردن لای پلو می دهیم. ادویه مخصوص پلویی هم می توانید بسته به ذائقه استفاده کنید.

یکی دیگر از اصول باقالی پلو دادن کمی روغن حیوانی یا همان کرمانشاهی به پلوست.

امیدوارم توانسته باشم به دوستان خوبم کمکی کرده باشم.

نگین

 



اردو فانتزی


 این غذا برای میهمانی های کوچک بچه ها یا تولد ها و دوره های خانمهای عزیز مناسب است.

وفت زیادی نمی گیرد و از قبل می توان آماده کرد و در گروه غذاهای سرد است . بنابر این نیاز به گرم کردن در وقت سرو ندارد. و برای اینکه میخواهید زمان بیشتری را با دوستانتان بگذرانید و در آشپزخانه نیاشید, عالی است.

مواد لازم:

تخم مرغ آبپز

هویج درشت آّبپز

نان تست

قالب دلخواه

پنیر ورقه ای تست

ژامبون

نکته: مواد لازم می تواند به سلیقه شما و یا بسته به آنچه در منزل موجود دارید تغییر کند.

مثلا لبو پخته- سیب زمینی پخته-پنیر فتا-و ....


همانطور که تصویر گویاست, مواد را با قالب برش زده و با یک خلال دندان فیکس میکنیم.

    شادیتان روز افزون باد.

    نگین                               

   




پیتزا سه سوته ماهی تابه ای

دوست های گلم این پیتزا خیلی راحت تهیه میشه و نیازی هم به درست کردن خمیر یا استفاده از خمیر های آماده ندارید.

مواد پیتزا رو به دلخواه و سلیقه خودتون آماده کنید. و با نیمی از پنیر پیتزا تون مخلوط کنید.

حالا بسته به اندازه موادی که دارید و تعداد نفراتتون چند تا تخم مرغ رو در کاسه ای شکسته و کمی با چنگال بزنید.

مثلا من برای 4 نفر 4 تا زدم و کمی شیر حدود نصف پیمانه بریزید و 2 قاشق هم روغن مایع اضافه کنید. در آخر چند قاشق آرد و کمی بکینگ پودر بریزید.

غلظت مواد باید مثل سمنو باشد. تابه را داغ کرده و کمی روغن بریزید و مایع را ریخته کمی که خودش را گرفت مواد پیتزا را رویش بدهید و باقی پنیر را روی آن داده و می توانید از پنیر تست  هم برای رویش استفاده کنید. با پایه کم مثل دم کردن برنج و در بسته بماند تا آماده شود. اگر ته پیتزا در حال سوختن بود ولی مواد شل بود حرارت را کمتر کرده و 1 فاشق آب از لبه ها به ته تابه بدهید.

اگر خواستید روی پیتزا برشته شود چند دقیقه در گریل- ماکرو فر- تستر و .. بگذارید. یا با تورچ رویش را حرارت دهید.

ما همیشه رویش را پنیر تست می دهیم و فقط آب که شد استفاده می کنیم. این بسته به ذائقه شما دارد.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

        



       


                           

ژله آلبالو

درست کردن ژله کار خیلی ساده ای هست اما با کمی حوصله و سلیقه میتونیم ژله های شیک و متنوعی داشته باشیم.

در آوردن زله از قالب هم برای خیلی ها مشکله.  یادتون باشه همیشه قالب رو یه آب بگردونید توش و بزارین توی فریزر و وقتی مواد آماده شد درش بیارید و موادتونو بریزید.

موقع خارج کردن ژله از قالب از یه کاسه آب جوش استفاده کنید. ته قالب رو به اب بزنید و راحت خارج میشه.

همیشه ظرفی رو که می خواهید زله رو توش برگردونید خیس کنید که اگر وسط قرار نگرفت راحت سرش بدید وسط ظرف.

خوب در آوردن ژله ریزه کاری های دیگه ای هم داره که کمکم براتون میگم. به امید خدا.


                                  

پن کیک

سلام دوستان

امروز به خواست یکی از دوستان عزیزم براتون دستور پن کیک یا همون کیک تابه ای رو که برای صبحانه یا عصرانه خیلی دلچسبه رو میذارم. امیدوارم که خوشتون بیاد. در ضمن یه خوراکی مناسب برای مدرسه و مهد بچه ها هم هست.

آرد 1 لیوان

شکر 4 تا 5 ق . غ سر صاف

شیر 1/2 لیوان

بکینگ پودر 2ق.چ

وانیل 1/2 ق .چ

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 2 ق.غ یا کره


تخم مرغ+شکر+روغن مایع+وانیل را با همزن دستی زده سپس شیر را در دو مرحله اضافه کرده و در آخر ارد و bp را میریزیم.

تابه باید چرب و داغ شود. بعد با ملاقه از مواد در تابه ریخته و حدود 3 دقیقه طول میکشد که یک طرفش آماده شود.مواد را باید کمی ضخیم بریزیم.

بهتر است هر دفعه کمی تابه را چرب کنیم.

اگر تابه نچسب خوب باشد حتی میشود تابه را چرب نکرد و داغ داغ که شد یک لحظه روی میزی که زیرش حوله نمداری انداخته ایم بگذاریم و مواد را بریزیم و روی حرارت برگردانیم.

برای زیبا تر شدن پن کیک ها می توانید روی آنها شکل یا حروف دلخواه مثل اول اسم بچه ها یا شکل قلب و ... را به طریق زیر روی پن کیک ها حک کنید.

در کیسه فریزری 1 ق از مواد+1ق عسل ریخته و ابتدا در تابه با سوراخ کردن گوشه کیسه فریزر شکل یا حرف مورد نظر را کشیده کمی که خودش را گرفت با ملاقه از مواد رویش بریزید. به این ترتیب پن کیک های شما زیبا تر میشود

می توانید تکه ای شکلات در وسط پن کیکتان فرو کنید تا مفز دار شود.

این پن کیک ها را معمولا همراه عسل و کره یا مارمالاد داغ داغ مصرف می کنند.

برای سفره های افطار نیز گزینه خوبی است.

نکته: میشود شکر مواد را حذف کرد و نمک زد و در انواع غذاها از آن به جای نان استفاده کرد.

نوش جان

نگین

جوجه چینی

یکی ازغذاهای پر طرفدار امروزی جوجه چینی محبوبه که البته درست کردنش خیلی ساده ست ولی کمی وقت گیره و کمی هم پر  کالری!!

من این غذا رو زیاد درست میکنم. چون گل پسری و همسری خیلی دوست دارند.

فبل از هر چیز باید بگم که درست کردن خمیر بنیه مهمترین قسمت هست ولی من همیشه با آرد و دلستر خمیر درست می کنم. چون به نظرم خمیر اصلی بنیه خیلی پر مواد و سنگین هست. کار با خمیر دلستری هم خیلی آسون تره.پس می ریم که داشته باشیم:

جوجه چینی با خمیر بنیه:

۱--آرد به میزان لازم

۲-دلستر به میزان لازم

۳-سینه مرغ خلالی شده ۱عدد

۴- پودر سیر کمی

۵- نمک کمی

۶-سبزیجات بخارپز شده دلخواه

۷-پیاز درشت حلقه شده ۱عدد

۸-پوره سیب زمینی دلخواه

برای درست کردن خمیر مقداری آرد مثلا نصف پیمانه را در کاسه ای ریخته و دلستر را کم کم اضافه میکنیم. تا حدی که مواد کمی شل تر از سمنو باشد. اندازه شلی و سفتی مواد مهمترین نکته در این غذاست. با چند بار درست کردن دستتان می آید.

 فیله های مرغ را که به آنها کمی نمک و پودر سیر زده ایم را یکی یکی در خمیر زده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم.

پیازها را حلقه حلقه مثل النگو کرده و به خمیر زده و سرخ میکنیم. و با دورچین های متفاوت  و دلخواه سرو میکنیم.

سس این غذا میتواند سس کچاپ یا تارتار یا سس زیر باشد.

سس جوجه چینی:

سس مایونز+خیلی کم آبلیمو+پودر سیر+شکر+نمک

امیدوارم که از پختن و خوردنش لذت ببرید.

نگین

کیک خرما و گردوی چینی

این کیک خیلی ساده و راحت تهیه میشه و حتی نیازی به هم زن هم نداره.

اما بسیار خوشمزه و پر طرفداره.

مواد لازم:

تخم مرغ۲ عدد

شکر ۱پیمانه

آرد ۴/۳ پیمانه

بکینگ پودر۱ ق.چ

خرما ۱۵۰ گرم (۱۰ عدد) پوست وهسته گرفته و خرد شده

نمک نصف ق. چ

گردو ۱۰۰ گرم نگینی خرد شده

وانیل مقداری

تخم مرغ+شکر کرده با چنگال هم زده سپس آرد را یکباره اضافه می کنیم. یکدست که شد بکینگ پودر و نمک و خرما را هم میریزیم و حسابی مخلوط میکنیم و در آخر وانیل یا کمی دارچین اضافه کرده به همراه گردو ودر پیرکس چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و رویش را صاف می کنیم.در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم شده طبقه وسط به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه می گذاریم. به صورت کیک یا برش زده و شیرینی استفاده میشود.

با یک لیوان چای و یک دنیا عشق تقدیم عزیزانتون کنید.

نوش جان.

نگین






کیک تولد وبلاگ

اینم از اولین کیکمون به مناسبت افتتاح وبلاگ. ایشالله دستورشم براتون میذارم.

بنام خدای رنگها و طعم ها

سلام به همگی.

امروز تولده. تولد این وبلاگ که امیدوارم بتونم پر بار و مفیدش کنم واسه همه دوستداران هنر گسترده و وسیع آشپزی.

دست یاریتان را صمیمانه میفشارم و همیشه منتظر پیشنهادات و انتقاداتتون هستم.