چاپسویی(خوراک چینی)

امروز با یه خوراک چینی در خدمتتون هستم. یه غذا پر از سبزیجات متنوع و رنگارنگ.

سینه مرغ خلالی شده 1 عدد

پیاز2

قارچ 10

فلفل دلمه1

هویج 2

کدو 2

سیر3 حبه

کره 50 گرم

لیموتازه1 عدد

آرد 1 ق.غ

نمک-پودر سیر- فلفل

تمام سبزیجاتتون رو خلالی خرد کنید.

توی تابه یا اگر دارید وک کمی روغن ریخته و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا دوغ کره جدا نشه و نسوزه. بعد سیر رو ساطوری کنید و بریزید و سینه های مرغ رو. کمی نمک بزنید و آب لیمو ترش رو توش بریزید. بعد به ترتیب سفتی و سختی سبزیجات اونها رو اضافه کنید.

در روش طبخ چینی حرارت باید بالا باشد و مواد مدام هم بخورد.

اصل این غذا رو بعد از اضافه کردن آخرین سبزی 5 دقیقه زمان میدهند و با کمی سویا سس سرو میکنند.

اما من به خاطر اینکه با ذائقه ما بیشتر جور باشه با کمی آب اجازه میدم تا سبزیجاتم نرم بشن و در آخر برای لعاب غذا کمی آرد به مواد میزنم. بعد از حل کردنش توی کمی آب سرد.

این بستگی به ذائقه شما داره. اما غذای سالم و خوشمزه ای میشه. حتما امتحانش کنید. در صورتی که از سویا سس استفاده کردید نمک رو خیلی کم کنید تا غذاتون شور نشه.

نوش جان. نگین.

لازانیا

یکی از غذاهای محبوب بچه ها لازانیاست. به شرطی که سفت و خشک نباشه.

مایه ماکارانی 2 پیمانه(گوشت چرخ کرده- فلفل دلمه- قارچ و ....)

لازانیا 1 بسته(آبکش شده)

سس سفید 2 پیمانه(آرد+شیر+کره+خامه)

پنیر پیتزا 250 گرم

ته پیرکس رو چرب کنید و یه لایه لازانیا بچینید و کمی مواد روش بدید و روی اون کمی پنیر و سس سفید بدید و به همین ترتیب تا آخر. لایه آخر رو پنیر فراوون بریزیدو فویل بکشید و سوراخش کنید و تو فر داغ بزارید.

در آخر پخت فویل را بردارید و گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.

از آویشن توی مایتون استفاده کنید تا خوش عطر بشه.

از پودر داخل بسته لازانیا داخل مایه ماکارانی  بریزید.

سس سفید باعث طعم بهتر و نرمی لازانیاتون میشه.

نوش جونتون . نگین


دلمه برگ

دلمه برگ  هم از دسته از غذاهایی که تو فصلش می چسبه. و مدلهای متنوعی تهیه میشه.

مثلا دلمه برگ تبریزی ها گوشت چرخ کرده نداره. اما پر از پیاز داغه و ماست چکیده.

ولی زنجانیها توش گوشت میریزند و پیاز خام.

سبزی اون هم معمولا همون سبزیجات معطره.

اما تفاوت اصلی در طعم دار کردنه دلمه است. بعضی با سرکه و ابلیمو و ... ترشش میکنند.

بعضی باشکر و شیره انگور شیرین.

منم با ترکیب شیره انگور و کمی آبلیمو ملسش می کنم.

این مدل که تو عکس می بینید با پیاز داغ تزیین شده .

نکته مهم اینکه آب کم بریزید یا جای آب از اشکنه مرغ استفاده کنید. ته ظرفتون رو یه لایه برگ خالی یا کلم برگ بچینید تا اگه ته گرفت دلمه هاتون نسوزه.

روش هم بچینید تا نزاره دلمه ها باز بشن. و روی اون هم یه در قابلمه کوچیکتر که بره داخل قابلمه بزارید بعد در اصلی رو بزارید. حرارت کم باشه تا شکل دلمه بهم نریزه. با ماست سرو کنید. برای مهمونیها هم گزینه خوبیه. و پیش غذای مناسبی می شه.

نوش جونتون باشه. نگین

زرشک پلو

هر وقت این غذا رو درست میکنم یاد دوران دانشگاه می افتم و یکی از دوستانم بنام میترا که امیدوارم در کنار دخترش خوش و خرم باشه. عاشق زرشک پلو بود . دیگه ازش نمی پرسیدیم چی میخوری؟؟ خوب معلوم بود زرشک پلو.

این غذا رو هم نکته هاشو میگم:

اول اینکه اورجینال این غذا پیاز داغ نداره. ولی من تو زرشکش پیاز داغ نگینی و ریز طلایی شده میزنم.

کمی شکر وقت تفت زرشک بهش میزنم.و زعفرون فراوون.

به مرغش هم آّبغوره میزنم کمی . بعد می زارم بجوشه و آب مرغش غلیظ بشه. کمی روی پلو میدم وقت کشیدن غذا تو دیس.

خلال پسته و بادومم سلیقه ای هست. ولی قبلا پاک و کمی خیس کنیدشون.

ولی با پیاز داغ حتما امتحانش کنید.

من خودم زیاد پیاز داغ دوست ندارم. ولی تو بعضی غذاها عالی میشه. البته اگه  پیازش خلالهای خام و نیم سوز درشت نباشه!!!!

روغن حیوانی برای این غذا عالی میشه.

یادتون باشه جای نگهداری زرشک توی جای تاریک و خنکه. نه کابینت!!

توی فریزر یا حد اقل یخچالتا رنگ و طعمش حفظ بشه.

نوش جونتون. نگین

خوراک مرغ و بادمجون با سیب زمینی سرخ کرده (آژ سری غذاهای فوری و سه سوته)

دوستان  با سلیقه و با هنر من سلام!

میدونم که هر چقدرم با سلیقه و حوصله باشید , وقتهایی هست که حس آشپزی ندارید. یا حوصله و خصوصا وقت درست کردن یه غذای خوب و خوشمزه رو ندارید.

چه میکنید؟؟؟ چند تا آدم گشنه هم چشمشون به دست شماست و به گاز روی آشپزخونه.

همیشه هم نمیشه غذای بیرون رو خورد. هم سلامتی و هم جیب همسری و شما بد جوری به خطر می افته!!!

من براتون اینجا غذاهای تنبلونه و غذاهایی که آماده شدنشون خیلی طول نمیکشه ولی عزیزانتون رو راضی و خوشحال میکنه رو میزارم.

از دستورات ابتکاری و پیشنهادهای تنبلانتون هم استقبال می شه. و بی صبرانه منتظرم تا به هم کمک کنیم.

آِی همسایه ها یاری کنند!!!!

وای غذامون پس چی شد؟؟؟؟

بله. خوراک مرغ و بادمجون با سیب زمینی سرخ کرده محبوب!!

چی کار میکنیم؟؟؟

خوب معلومه بادنجون سرخ شده فریزری رو همونطور یخ زده ساطوری و خرد میکنیم و با کمی پیاز داغ فریزری یا تازه تفت داده و پودر سیر یا تازشو میزنیم توش.

سیر نقشش تو این غذا مهمه. من پودر میریزم. کمی هم آبغوره بزنید. کمی.

نمکش رو اندازه کنید وبا کمی آب بزارید بپزه. تا خوراک کمی میپزه سیب زمینی سرخ کنید.

کمی که آب خوراکتون کشیده شد باقی مرغ دیشب رو خرد کنید و توش بریزید. من گاهی که مرغ غذا زیاد مییاد تمیز و بی استخونش می کنم و خرد کرده و فریز میکنم. بیشتر از چند روز فریز نکنید.

یا وقتی مرغ پاک و خرد میکنم استخونها و بال و گردنش رو میپزم و استاک یا همون آب مرغ ازش میگیرم و گوشتهای به استخون چسبیده رو تمییز میکنم و فریز میکنم واسه اینجور غذاها.

می شه هم خیلی شیک یه بسته سینه یا فیله خام از فریزر در بیارید و توی آبجوش بندازید و سریع خرد کرده و با کمی پودر سیر تفت بدیم و اضافه کنیم.

وقتی حسابی آبش کشیده شدتوی دیس بکشیدو دورش رو با سب زمینی پر کنید و با نون نوش جون کنید.

همیشه همسرم از خوش خوراکی و مزه این غذا تعریف میکنه!!! منم که از صبح تا شب براش زحمت کشیدم! خستگیم در میره!!

پسرم هم که با سیب زمینی هاش گول میخوره!!

ولی خداییش خوشمزه میشه بیا و ببین



حلیم بادمجون

آخ جون یه غذای بادمجونی دیگه!!! وای که این بادمجون چقدر لذیذه!!! شمام دوستش دارید که؟؟؟

این غذا رو توی هر منطقه یه جور درستش میکنند. بعضی ها بدون گوشت- بعضی ها با لوبیا سفید- عدس- برنج و ...

اما حلیم بادمجون من:

بادمجون سرخ شده+ پیاز داغ فراوون+ نمک و زردچوبه با آب بپزه حسابی و له بشه. بعد از کشیدن آبش له کنید وگرنه خیلی شل میشه مایتون و دیگه سفت نمیشه!! و ته میگیره.

بعد هم سیر به دلخواه اگر دوست داشتید بزنید و کمی برنج و عدسو البته گوشت پخته ریش شده.میشه جای عدس که گروهی معتقدنند سیاهش میکنه از لوبیا سفید استفاده کرد. نعنا داغ یادتون نره و کشک فراوون. 

برنج و عدس پخته رو اضافه کنید یا از اول بزارید با بادمجونها بپزه. نوش جان

کیک سه سوته لیوانی ( کاپ کیک)

یکی از بهترین و کاربردی ترین کیکها که کوئیک میکس هست و نیازی به هم زن هم نداره.

پختش توی ماکرو فر در 3 دقیقه انجام میشه. توی فر هم 20 دقیقه. و حتی روی گاز هم می تونید درستش کنید.

آرد 4 ق.غ

تخم مرغ 1 عدد

شکر 4 ق.غ

پودر کاکائو 2 ق.غ

شیر3 ق.غ

روغن مایع 3 ق.غ

بکینگ پودر 1 ق.چ


در لیوان سرامیکی یا پیرکس مواد خشک مخلوط شود.(آرد+بکینگ پودر+شکر+پودر کاکائو) + تخم مرغ و با قاشق مخلوط کنید.+ شیر+روغن با قاشق تا یکدست شود.

3 دقیقه 1000 وات یا تا زمانیکه پف کند و از لیوان بالاتر بیاید. زیاد بمونه روش خشک و سفت میشه. دقت کنید.

نکته ها:

مواد رو توی لیوان زیاد پر کنید سر میره و ماکروفر کثیف میشه. زیرش یه ظرف تختی بزارید. مواد رو کمتر بریزید. یک سوم لیوان رو پر کنید.

میتونید این مواد رو 3 یا 4 برابر کنید و کیک بزرگی بپزید .

طعمش میتونه شکلاتی- نسکافه- ساده وانیلی- زعفرونی و ... باشه.

جای شیر مینوتید از 6 قاشق خامه رقیق استفاده کنید.

از این کیک می تونید به عنوان کیک پایه اسفنجی استفاده کنید و با خامه یا گاناش یا روکشها و آیسینگ های مختلف پوششش بدید.  و حالشو ببرید!!

نوش جونتون.

اگه سئوالی بود در خدمتم.

شف نگین


اینم همین کیکه که موادش رو 4 بربر کردم و روکش شکلاتی داره. من تو فر می ذارمش.


دسر کمپوت سیب و بستنی با سس تافی

خیلی ساده سیب هاتون رو درسته پوست بکنید و با کمی آب و شکر بپزید.

چند اسکوب بستنی تو ظرف بزارید و کنارش یکی دوتا سیب و با کمی سس تافی یا شیر عسلی یا عسل و ... سروش کنید


نوش جون.

نگین

پیراشکی میکری

سلام دوستهای گلم.

با درست کردن این غذا اهل خونه یا مهمونها ممنونتون میشن. خوشمزه و گرم ونرم.

تخم مرغ 2 عدد

روغن نصف پیمانه جامد

ماست نصف پیمانه

بکینک پودر 1 ق. م

آرد 1 پیمانه

نمک نصف ق. م


مواد میانی:

مایه ماکارانی یا مرغ پخته خرد شده با قارچ و فلفل و ... یا مواد پیتزا  و هرچی که دلتون خواست میتونه باشه.

اما باید مایتون آبکی و خیلی چرب نباشه تا از پیراشکی نزنه بیرون. پس مایتون کم روغن باشه و آبش رو کامل کشیده باشه.

ساندویچ میکر رو روشن و داغ کنید و کمی هم چربش کنید.


تخم مرغ +روغن  با هم زن بزنید کمی. سپس بکینگ پودر رو با ماست قاطی کنید و اضافه موادتون کنید.

آرد و نمک رو الک کنید و به مایه اضافه کنید.با قاشق مخلوط کنید تا یکدست بشه.

یک قاشق در ساندویچ ساز ریخته رویش مواد میانی و دوباره یک قاشق از خمیر تا رویش را بپوشاند.درش را ببندید تا بماند و طلایی شود.

دقت کنید که موادتون زیادی نباشه تا از لبه های دستگاه بیرون بریزه. با یک بار درست کردن دستتون  مییاد. نوش جونتون باشه.

نگین

کیک لوف سبزیجات

اول بگم که هر کی این غذا رو خورده یکی از غذاهای ثابت خونش شده.

این کیک یا به عبارتی کوکو خیلی لذیذه و همه جور چیزیام توش پیدا میشه. پس تستش رو از دست ندید.

سیب زمینی نگینی سرخ شده2 پیمانه

پیاز داغ نگینی 2 پیمانه

ذرت 1 پیمانه

نخود فرنگی 1 پیمانه

سینه مرغ پخته 1 عدد نگینی

فلفل دلمه نگینی 1 عدد

لوبیا سبز نگینی آبپز 1 پیمانه

هویج نگینی آبپز یا سرخ شده 2 پیمانه

بادنجان نگینی سرخ شده 2 پیمانه

آرد 2 ق.غ

نمک و ادویه

نخم مرغ 6 تا 8 عدد


دوستهای خوبم تمام موادمون رو مخلوط کرده و در آخر آرد میزنیم و هم زده و سپس تخم مرغها یکی یکی تا مایمون مثل کوکوها شلیش اندازه بشه. بعد قالب رو چرب و مواد رو توش بریزید و توی فر داغ بزارید. فویل رو چند تا سوراخ کنید و روش بکشید. در آخر پخت فویل و بردارید و گریل رو روشن کنید. تا روش هم طلایی بشه.

یا توی تابه مثل کوکو سرخ کنید. طرف اولش با در بسته. برگرداندید دیگه در نذارید.

نکته ها:

شکر خدا انقدر غذاهامون جای مانور داره که نگو. پس موادتون میتونه خیلی تغییر کنه. مثلا از گوشت چرخ کرده- سوسیس و کالباس- زرشک- گردو- و ..... هم میتونید استفاده کنید.

این غذا به شکل کوکو باید قطرش زیاد باشه و با حرارت کم بپزه.

نوش جان

نگین


کرم ژله دو رنگ طالبی و توت فرنگی

کیه که این جور دسر ها رو دوست نداشته باشه؟؟؟ حتما من!!!

ژله توت فرنگی 2 بسته

ژله طالبی 1 بسته

پنیر خامه ای 3 بسته 100 گرمی

ژله آلبالو1بسته

دوست جونها ژله طالبی رو با یک و نیم لیوان آب درست میکنیم و جای نصف دیگش از 1 بسته پنیر خامه ای استفاده میکنیم. با همزن میزنیم تا یکدست بشه. ولی کفش رو بگیرید. میتونید از صافی هم رد کنید تا یکدست بشه موادتون.سپس کناری بزارید تا نیم بند بشه. در جای خنک.


ژله توت فرنگی رو هر دو بسته رو با دو لیوان آب جوش و یکی سرد درست کنید و 2 بسته پنیر رو بزنید توش و از صافی رد کنید.  و توی قالبتون بریزید. اگه عجله دارید بزارید توی فریزر تا زودتر نیم بند بشه و بعد ژله طالبی رو بریزید آروم آروم روش. تا رنگها توی هم نره. و بمونه تا کامل ببنده.

ژله آلبالو رو درست کنید و توی یه ظرف مسطح مثل سینی بریزید تا خودشو بگیره ولی نه سفت سفت. بعد با قاشق مثل تراشیدن ته دیگ بتراشیدش و وقتی ژله رو تو ظرف برگردوندید بریزید دورش. به همین سادگی!!!

اللهی که تو خونه هاتون همیشه جشن و شادی باشه. نوش جان.

نگین


سالاد الویه

الویه یکی از غذاهایی که تقریبا پای ثابت مهمونیهای تولد و عصرونه و دوره هاست.

اما این غذا هم مثل همه غذاهای دیگه توی هر خونه ای یه جور درست میشه. و با نوع اولیه و اصیلش کلی تفاوت داره.

منم مدلی که خودم درست میکنم رو براتون می نویسم. امیدوارم بپسندید.

چون همه عزیزان از من وارد تر هستند دیگه به مواد اولیه اشاره نمی کنم.فقط نکته ها:

من همیشه از یک هویج آبپز برای خوشرنگ تر شدن الویه استفاده میکنم.

موادم رو جای رنده که به نظرم حالت خمیری به مواد میده, نگینی ریز خرد میکنم.

البته مواد نه سرد باشه و نه گرم. چون گرمش له میشه و خمیر میشه.

سردش سردش هم نگینی ها خیلی زیر دندان می آید.

کمی آبلیمو به مایتون بزنید.

روغن زیتون رو فراموش نکنید.

تزیین غذا یکی از مهمترین قسمتهاست. پس دقت و وقت بیشتری براش بزارید.

نوش جان






رولت سرد سیب زمینی

یه غذای شیک و خوشمزه!!

مدرن وامروزی. جون میده واسه مجالس. چون سرد سرو میشه. لقمه ای و کوچیکه.

توی مهمونی های ما که خیلی خواهان داره. طعمشم خوبه.

خوب تعریف بسه !!! بریم سراغ مواد اولیه:

سیب زمینی آبپز 3 عدد

هویج آبپز نگینی شده 1 عدد

پنیر خامه ای 250 گرمم

شوید خشک 1 ق.غ

نخم مرغ آبپز 2 عدد

سینه مرغ آبپز نگینی 1 عدد

نان باگت فرانسوی نرم 1 عدد

نمک- ادویه

مواد درون رولت میتواند به ذائقه شما تغییر کند.


همه مواد را  مخلوط هم کرده در کاسه ای و کنار می گذاریم.

نانمان را که باید رویش زیاد برشته نباشد را از پهلو برش زده و کاملا مثل یک ورق دفتر بازش می کنیم. احتیاط کنید که دو طرف نان از هم باز نشود. و نان خرد وتکه نشود.

خمیر نان را کمی گرفته و حالا موادمان را روی تمام قسمتهای نان می مالیم. مثل خامه روی رولت.

سپس محکم ولی با احتیاط از یک سو رولش میکنیم و در فویل میپیچیم و در یخچال می گذاریم.

بعد از یکی دو ساعت در آورده و با چاقو اره ای برش می زنیم.

نوش جان.

نگین




کیک بستنی شکلاتی با مارمالاد

اینم یه مدل دیگه از کیک بستنی های خوشمزه ست


کیک شکلاتی ساده 1 عدد

بستنی شکلاتی نیم لیتر

شکلات چیپسی کمی

مارمالاد زرد آلو یا دلخواه 1 پیمانه

خامه صبحانه یا کره ذوب شده مقداری


برای شروع کار یه کیک سه سوته یا همون کوئیک میکس می پزیم. با کیک های حاضری هم میشه. اما به نظر من طعم جالبی ندارند.

دستور کیک رو توی همین وبلاگ ببینید. بعد کیک رو با کمی خامه یا کره مخلوط میکنیم که له و میکس بشه و چسبنده بشه. و بعد در ته قالبمون فشردش میکنیم.

حالا روش یه لایه مارمالاد میدیمو بعد از اون بستنی مون رو که باید به دمای محیط رسیده باشه رو روش میریزیم و روشو کمی تزیین میکنیم با شکلات چیبسی یا ...

بعد میگذاریمش توی فریزر.

نوش جونتون.

نگین

توپک های مرغ و پنیر

این غذا هم یکی دیگه از ابداعات خودمه. که بچه ها دوستش دارند. واسه مجالس هم مناسبه. میتونید از قبل تهیه کنید و زمان سرو توی ماکرو فر گرمش کنید.


سینه مرغ چرخ شده 250 گرم

پیاز رتده آب گرفته 1 عدد

سیر 3 حبه

قارچ میکس شده 5 عدد

پنیر تست کمی

آرد سوخاری

کورن فلکس

نمک و فلفل و ادویه


سینه مرغ رو با قارچها و پیاز و سیر در میکسر ریخته یکدست که شد دستتون رو کمی مرطوب کنید و از مایه قدر گردو برداشته و توی دست شکل بدید. وسطش کمی پنیر تست بذارید و گلوله کنید. سپس توی پودر سوخاری که با کمی کورن فلکس خرد شده مخلوطش کردید انداخته و در روغن شناور سرخ کنید.

سپس توی کپسولهای شیرینی بچینید و با کمی سبزیجات به زیبایی تزیینش کنید. نوش جان.

نگین

کرم کارامل

کرم کارامل از دسر های خوشمزه و همه پسنده.

معمولا تو مهمونی ها طرفدار خاص خودشو داره. من توی این پست مدل حاضری اون رو گذاشتم. و نکات ریزشو میگم. تا کرم کارامل خوبی داشته باشید.

به امید خدا طرز تهیه اون رو با تخم مرغ توی خونه براتون خواهم گذاشت.

نکته ها:

وقتی که توی شیر جوش مایتون جوش اومد  باید خیلی زیاد نجوشد چون زیادی سفت میشود. پس طبق دستور روی بسته درست کنید.

اضافه کردن خامه به کرم کاراملتون خیلی خوشمزه ترش میکنه. اگر گلوله شد می تونید از صافی ردش کنید.

اگر با کمی شکر کارامل اضافه تهیه کنید و مقداربیشتری در ته قالب بریزید کارامل خوشرنگ تر و خوشمزه تری خواهید داشت.

اگر به مواد مایتون کمی شکلات آب شده یا پودر کاکائو بزنید یا با شیر کاکائو درستش کنید کرم کارامل شکلاتی خواهید داشت.

برای دوستانی که خارج کردن ژله از قالب براشون مشکله این دسر مناسبه. چون بدون هیچ زحمت و فوت و فنی از قالب به خاطر کارامل زیرش جدا میشه.

در پناه خدای بزرگ همیشه شاد باشید.

نگین

کوردن بلو 1

یه غذای مدرن وامروزی و البته خوشمزه!!


سینه مرغ بی استخوان به تعداد

ژامبون چند ورق

پنیر تست چند ورق

قارچ چند عدد

فلفل دلمه 1 عدد

آرد معمولی

آرد سوخاری

سفیده تخم مرغ


سینه های مرغ را کمی کوبیده لای دو نایلون تا پهن شود. سپس روی هر کدام را با کمی نمک و فلفل و پودر سیر مزه دار کنید.


سپس روی هر کدام یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر و روی آن کمی قارچ و فلفل بگذاریدو با دقت رول کنید و آخرش را با یکی دو تا خلال فیکس کنید.

بعد در آرد معمولی بغلتانید و در سفیده بزنید و در آخر در آرد سوخاری زده و در روغن شناور سرخ کنید.

با دور چینهای مختلف و باب طبع خانواده سرو کنید.

نوش جان.

نگین

کدو حلوایی با دارچین و گردو

یکی از دسر های قدیمی. مقوی و خوشمزه. مخصوص فصل سرما.

با کدو حلوایی دسرها و غذاهای متنوعی تهیه میشه. اما شکل کلاسیکش از قدیم الایام بوده وهست. و طرفدارهای خاص خودشو داره.

ممکنه گروهی دوست نداشته باشند. اما پیشنهاد می کنم تستش کنید.

من کدو هام رو پوست کندم و با آب کمی پختم در آخر هم از مقداری شکر یا عسل استفاده کنید. بزارید تهش کمی کاراملی بشه.

با گردو و دارچین سرو کنید.

تخمه هاشم پاک کنید و با کمی نمک و آبلیمو تفت بدید و نوش جان کنید.

آش جو

توی سرمای زمستون خوردن یه آش خوشمزه می تونه خیلی دل چسب باشه.من هم امروز براتون یه آش جوی خوشمزه در نظر گرفتم که امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


سبزی آش نیم کیلو

نخودپخته 1 پیمانه

لوبیا چیتی پخته 1 پیمانه

عدس نصف پیمانه خام

پیاز داغ طلایی 2 پیمانه

جو پوست کنده 2 پیمانه

جو پرک نصف پیمانه

استاک (آب) مرغ 2 لیتر

سیب زمینی 1 عدد کوچک (دلخواه)

هویج 1 عدد کوچک (دلخواه)


جو رو پاک کنید و همراه عدس و اگر خواستید سیب زمینی و هویج نگینی و زرد چوبه با کمی آب توی قابلمه بریزید و بزارید تا بپزه.

وقتی جوها نرم شدنند سبزی و جو پرک و آب مرغتون رو اضافه کنید. و نمک بزنید. با حرارت کم بزارید حسابی بپزه. من همیشه آشها رو از صبح برای شب آماده میکنم.

در 1 ساعت آخر حبوبات پخته و پیاز داغ رو اضافه کنید. من کشک رو هم داخل آش می ریزم تا بجوشه.

حسابی که جا افتاد و از حالت آبکی در اومد توی کاسه ایبکشید و روش رو با پیاز و کشک و نعنا داغ تزیین کنید.

این آش خیلی خوش خوراک میشه. نوش جونتون.

نگین

اسپاگتی با مرغ وسیر

ماکارانی نازک 1 بسته

سیر 4 حبه

سینه مرغ 2 عدد

 کنسرو نخود فرنگی 1 پیمانه

هویج آبپز نگینی 1 پیمانه

آب لبو کمی

آبلیمو کمی


ماکارانی را آبکش کنید و سینه های مرغ را از عرض دو تا کنید و مزه دار کنید و سرخ کنید. با نمک و سیر و آبلیمو مزه دار کنید.

کمی از ماکارانی ها برداشته و با آب لبو رنگی کنید.برای تزیین کناری بگذارید.

ماکارانی را در ظرفی با سیر و نخود فرنگی و هویج ها و کمی آبلیمو و روغن زیتون مخلوط کرده ودر ظرف مناسبی بریزید و رویش را با سینه های مرغ و باقی مواد تزیین کنید.

کوچولو ها این غذا رو خیلی دوست دارند.

نوش جان.

نگین


ژله موز و شکلات

یه بسته ژله موزی

موز2 عدد

شکلات چیپسی نصف پیمانه

شیر نصف لیوان

شکر 2 ق.غ

قالب رو توش یه آب می گردونیم و خالی می زاریم توی فریزر.این کار باعث میشه وقت برگردوندن ژله راحت خارج بشه.

ژله رو با یه لیوان آب جوش حل میکنیم حسابی و کنار می زاریم. 

با موز و شیر و شکرمون شیر موز درست میکنیم و به ژله اضافه میکنیم.

نصف مواد رو توی قالب می ریزیم و میزاریم توی یخچال یا فریزر تا مثل سفیده تخم مرغ نیم بند بشه. بعد در می یاریم و شکلات چیپسی رو روش میریزیم و کمی فشرده میکنیم و باقی ژله مون رو که اونم بایستی نیم بند باشه رو اضافه می کنیم.  و در یخچال بماند تا کاملا بسته شود.

در زمان سرو ته قالب را چند ثانیه در اب جوش جوش میزنیم. و در بشقابی که کفش خیس است بر می گردانیم. تا اگر ژله در وسط بشقاب قرار نگرفت به راحتی لیز بخورد و در جای مناسب قراربگیرد. و روش رو با شکلات و موز تزیین کنید.

نوش جونتون

نگین

شنیتسل مرغ

کمتر کسی این غذا رو دوست نداره.

اگر که سینه مرغش مهیا باشه خیلی هم سریع آماده میشه. من وقتی به فروشگاه میرم از اینکه میبینم مردم و خصوصا خانمها بسته های آماده شنیتسل رو بر میدارند و تو سبدشون می زارند کلی تعجب می کنم. باز آقایان مجرد یه چیزی.!!

آخه عزیزان درست کردن این غذا خیلی راحته.

سینه مرغ رو بی استخوان کنید و بکوبید تا کمی پهن بشه. بعدم در آرد و  سفیده تخم مرغ و آخرم در آرد سوخاری بزنید و سرخ کنید.

میتونید برای راحتی کار و کم کالری تر شدنش با آرد سوخاری آمون و آب یه سس درست کنید و در اون و بعد در آرد سوخاری بزنید.


دوست جونها برای طعم  و رنگ بهتر میتونید کمی پفک له کنید و به آرد سوخاری اضافه کنید.

نوش جان.

نگین


سیب زمینی کاسه ای شکم پر

یه غذای راحت و باب میل بچه ها.


سیب زمینی متوسط 4 عدد

پنیر تست 1 بسته

مایه ماکارانی 1 پیمانه(گوشت چرخ کرده- پیاز- رب- قارچ- فلفل دلمه)

ذرت نصف پیمانه

آویشن کمی


سیب زمینی ها رو با آب کم و دم کنی بزارید بپزه ولی زیاد له نشه و وا نره. و کاملا آبش کشیده بشه.

بعد از اینکه سرد شدنن اونها رو به دو نیم می کنیم و وسطشون رو کمی خالی میکنیم. کمی از گوشت سیب زمینی روی پوستها باقی بزارید تا انسجام کاسه هاتون خوب باشه.

حالا مایه ماکارانی تون رو با سیب زمینی هایی که از کاسه ها خالی کردید و ذرت و ادویه مخلوط کنید و دوباره کاسه ها رو از این مواد پر کنید.

روی هر کدوم مقداری پنیر بریزید یا یک ورق پنیر تست بزارید و توی فر از قبل داغ شده بزارید تا آماده بشه.

بعد هم روشون رو باسس تزیین کنید و با یه سالاد خوب سرو کنید.

نوش جان.   

نگین

  


کیک بستنی با رولت

این دسر خیلی آسونه .

رولت 2 عدد

بستنی وانیلی نیم لیتر

بستنی شکلاتی نیم لیتر

بستنی زعفرانی نیم لیتر


دوستان بستنی ها رو بذارید کمی در هوای محیط نرو و شل بشند. رولت ها رو برش بزنید و کناری بزارید. می تونید از رولت های حاضری موجود در سوپر ها هم استفاده کنید.

مثل کیک بستنی قبلی قالب یا کاستون رو با نایلون بپوشونید و کف و دیواره ها رو رولت بچینید

بعد لایه لایه بستنی رو بریزید و در آخر دوباره یک ردیف رولت بچینید. و نایلون رو روش برگردونید و در فریزر بذارید.

این دسر رو می تونید از چند روز جلو تر هم تهیه کنید. مشکلی پیش نمی یاد.

اضافه اون رو هم بعد مهمونی می تونید باز فریز کنید.

این یه کیک بستنی ساده ست. شما دستتون برای اضافه کردن مغزها و شکلات و کمپوت و..

و استفاده از انواع بستنی بازه.

نوش جون.

نگین


تارت سیب زمینی

سلام به همگی.

امروز یه غذای کاملا جدید داریم. این غذا هم از ابداعات این حقیر می باشد. توی خونه که ازش استقبال گرمی شد. امید که شما هم بپسندید و دوست داشته باشید.

این تارت رو میتونید مثل من در قالب بزرگ یا در قالب های تارت تک نفره درست کنید.

حتی اگه قالبم ندارید توی ظرف های پیرکس لبه کوتاه یا هر ظرف دیگه ای می تونید تهیه کنید. کار نشد نداره!!

خوب بریم سراع مواد اولیه:

سیب زمینی آبپز 3 متوسط

فلفل دلمه کبابی 1 عدد

کنسرو ذرت 1 بسته

تخم مرغ 1 عدد

دوستهای گلم همه مواد من برای تهیه این تارت همین بود. چون من برای یک مسابقه ای باید این غذا رو تهیه میکردم و محدودیت در استفاده از مواد داشتم.

ولی شما می تونید در مواد داخل تارت تغییرات بدید. مثلا از سینه مرغ - پنیر پیتزا- قارچ- مایه ماکارانی و .... بهره ببرید.

خوب حالا می ریم سراغ طرز تهیه:

سیب زمینی رو رنده ریز کنید و با کمی نمک و ادویه و تخم مرغتون مخلوط کنید. حالا کف قالب رو کمی چرب کنید و مایتون رو توش بریزید و فشرده کنید و توش رو از مواد دلخواهتون پر کنید و در صورت تمایل روش پنیر بریزید و توی فری که از یک ربع قبل گرم شده بزارید تا وفتی که لبه هاش طلایی رنگ بشه.

اگه خواستید روش هم طلایی بشه چند دقیقه در گریل بگذارید.

نوش جون خودتون و عزیزانتون باشه.

اگه درست کردید و مایل بودید ممنون میشم منو از نظراتتون اگاه کنید.

نگین

کشک بادنجان

امروز یه غذای لذیذ ایرانی داریم. بله. کشک بادنجان.


من باز مواد اولیه و مقدار بهتون نمیدم. اما چند نکته رو بهش اشاره میکنم.

اول اینکه بادنجونهاتون رو با پیاز داغ ریز خرد شده طلایی شده فراوان درتابه به همراه کمی آب بزارید بپزه تا کاملا نرم بشه.

اگر نیاز بود باز آب اضافه کنید. تا له له بشه. یعنی با پشت قاشق کاملا نرم بشه و نیازی به گوشت کوب نباشه.و خودش مثل حلیم بشه.

بعد که آبش رو کاملا کشید و به روغن افتاد روغن اضافیش رو با قاشق جمع کنیدو در پیاله ای نگهدارید.

با روغنی که از بادنجونها گرفتید گوشت چرخ کرده تون رو تفت بدید و کناری بزارید.

در آخر به بادنجونهاتون کشک اضافه کنید و در این مرحله میتونید اگر دوست داشتید سیر هم اضافه کنید.

سپس در ظرفی غذا تون رو بکشید و روش رو با پیاز داغ فراوون- گردو آسیاب شده- گوشت چرخ کرده- کشک و سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.


تهیه کشک بادنجان در نقاط مختلف کشورمان متفاوت است. در بعضی از مناطق به آن کمی گوجه فرنگی رنده شده میزنند.

در بعضی از مناطق مقدار زیادی گردو آسیبا شده درون کشک بادنجان علاوه بر تزیینش می ریزند.

گاهی بادنجانهای درسته سرخ شده را در ظرفی تزیین می کنند و در کنارش ظرف کشک را قرار می دهندو .....

خلاصه این غذای خوشمزه به صورتهای گوناگونی سرو میشود. ولی قدر مسلم یکی از غذاهای معروف و لذیذ ماست.

نوش جان.

کوکو در نان تست

این غذا خیلی سزیع آماده میشه و شیکه. به صورت سرد و گرم هر دو سرو میشه.

مواد وسط اون هم میتونه متنوع باشه.

نونهای تست رو قالب بزنید و مواد رو در وسطش ریخته و سرخ کنید.

 از قالب های گوناگون مثل قلب و عروسکی میتونید برای روز ولنتاین و برای بچه ها استفاده کنید.

مواد وسط میتونه کوکو سبزی و یا سیب زمینی باشه.

امیدوارم در میهمانی ها و مجالستون ازش استفاده کنید.

نوش جان.

نگین

 

مافین ماکارانی

این غذا جون میده واسه بچه ها و مهمونی ها.


کم خرجم هست. و موادش هم بستگی به آنچه که تو خونه دارید یا ذائقه تون میتونه خیلی متفاوت باشه.

من اینجا از نخود فرنگی و هویج آبپز نگینی  کمی سینه مرغ ریز خرد شده و ماکارانی های ریز صدفی که مخصوص سوپ هست به همراه کمی پنیر پیتزا استفاده کردم.

شما میتونید از هر نوع موادی مثل مایه اصلی ماکارانی- سوسیس و کا لباس- انواع سبزیجات و انواع مختلف ماکارانی استفاده کنید.

می تونید در قالب بزرگ هم تهیه کنید که شکل کیک میشه.

در ضمن برای چسبندگی مواد میتونید از تخم مرغ هم کمک بگیرید. ماکارانی آبکش شده رو با سس مورد علا قتون و پنیر یاتخم مرغ مخلوط کنید.

قالب رو کمی با قلمو چرب کنید. و مواد رو ریخته و در فر بگذارید.

امیدوارم که از این دستور هم استفاده کنید و براتون مفید باشه.

نگین


کیک بستنی کلاسیک

طرفداران بستنی بشتابید که انواع کیک بستنی های خوشمزه رو اینجا براتون دستورش رو می زارم.

اولیشم کیک بستنی کلاسیکه که مطمئنم خوشتون می یاد و یه دسر راحت و شیکه.


کیک اسفنجی ساده یا  شکلاتی 1عدد

بستنی وانیلی

بستنی شکلاتی

گردو

شکلات چیبسی یا رنده شده


دوست جونها توی یه قالب یا کاسه بزرگی رو نایلون بندازید طوری که از لبه ها هم بالا تر بیاد.

بعد روش رو چرب کنید. کیک رو برش بزنیدمثل وقتی که میخواهید خامه کشی کنید. و یک لایه ته قالب بندازید. و روش از بستنی وانیلی که کمی شل شده بدید و گردو خرد شده روی بستنی بپاشید. روی اون هم یه لایه دیگه کیک و لایه بعدی بستنی شکلاتی و روش کمی شکلات رنده یا چیپسی بپاشید.وبه همین ترتیب تا ظرفتون پر بشه .لایه آخر هم کیک بزارید و روش رو با باقی نایلون که از اطراف اضافه اومده حسابی بپوشونید و در فریزر تا کمی مانده به زمان سرو قرار بدید. بعد توی ظرف مناسبی برگردونید و روش رو تزیین کنید.

و در تابستانهای گرم کیک بستنی تون رو تقدیم عزیزانتون کنید .

کباب جوجه کاردی

این کباب از اختراعات خودمه!!! ولی باید بگم حتما امتحانش کنید. با نون یا کته میچسبه بد جوررر!!!

 توی اکثر خونه ها سینه مرغ طرفداری نداره و خانم خونه میمونه و یه عالمه سینه مرغ باد کرده. معمولا ران و مغز ران طرفدارهای بیشتری داره.

ولی باید بگم صدها نوع غذای لذیذ با این سینه مرغ بی نوا میشه تهیه کرد که همه واسش سر و دست می شکونند. میگید نه ؟ با وبلاگ ما همراه باشید تا بهتون ثابت بشه!!

تو خونه ما سینه مرغ کم هم می یاد و من بسته ای سینه مرغ جدا گونه می خرم. چون تنوع غذاییش زیاده. و یک نوعش هم همین غذاست که حتی هفته ای دو بارم جا داره که درستش کنید. اقتصادی و به صرفه هم هست. پس دست به کار بشید.

سینه مرغ 2 عدد

پیاز 2 عدد درشت

کنسرو ذرت مقداری

زعفران کمی

  سینه های مرغ رو از عرض دو یا سه  لا ببرید. بعد با پشت یه کارد بزرک بهش ضربه بزنید تا کمی باز بشه و در آخر کمی هم با طرف تیزش بزنید که خط بیفتد ولی جدا نشود.

بعد تابه رو خیلی کم روغن بریزیدو سینه های مرغ رو توش بچینید و روشون کمی نمک بزنید و روی اونها رو پر از پیاز رنده شده کنید. فقط روی سینه مرغ ها و در جاهای دیگه تابه نریزید. بعد با در بسته و حرارت کم بزارید آروم سرخ بشه. بعد پیاز ها رو از روی مرغ ها بردارید و در گوشه همون تابه بریزیدتا کم کم سرخ بشه. در حالی که طرف دیگه مرغ ها سرخ میشه. در آخر مرغ ها که سرخ شدنند و پیاز ها طلایی کمی کنسرو ذرت یا هویج آبپزخرد شده و ... اضافه پیاز ها کنید و هم بزنید و نمک بپاشید. کمی هم زعفران با کره یا خالی به مرغ هاتون بدید و با کته  و یا نون سرو کنید. گوجه رو یا کبابی کنید کنارش یا بذارید گوشه تابه سرخ بشه و نوش جون کنید همراه لبخند رضایت خانواده.

همیشه دنیا بر مرادتون باشه.

نگین